Ofertelecatalog.ro App

Aplicația noastră de cataloage de la Ofertelecatalog.ro vă arată toate cataloagele actuale ale lanțurilor de magazine mari și mici din România. Nu numai din toate supermarketurile, ci și din magazinele de electronice, magazinele de modă, magazinele de jucării, magazinele de calculatoare, farmacii și multe altele. Am listat chiar și majoritatea magazinelor locale pentru dvs. Dacă doriți să selectați un anumit magazin ca favorit, puteți face acest lucru printr-un simplu click pe inimă. În acest fel, veți fi întotdeauna primul care află ofertele din magazinele dvs. preferate și veți colecta în mod convenabil cataloagele dvs. preferate.


Căutați o ofertă pentru un anumit articol sau produs? Le puteți găsi rapid și în aplicația noastră, selectând-o din meniu. Aceasta vă oferă o imagine de ansamblu unde poate fi găsit acest articol în catalog, la ce preț și pentru cât timp este valabilă oferta. Adesea, puteți selecta articolul din catalog cu un singur click, după care îl puteți comanda cu ușurință din magazinul online. Desigur, puteți salva și oferte, utilizând funcția noastră de salvare din partea de jos a browserului. Apoi le puteți găsi cu ușurință sau le puteți compara cu alte oferte.


De ce să alegeți aplicația de cataloage de la Ofertelecatalog.ro:

  • Cea mai mare prezentare generală a cataloagelor din România cu toate broșurile
  • Aplicație de cataloage pentru iPhone și iPad
  • Întotdeauna cele mai recente cataloage, le veți găsi prima dată pe website-ul nostru.
  • Atât cataloagele naționale, cât și cele regionale
  • Selectați cataloage noi, cataloage populare, sfaturi despre pliante sau cataloage aproape expirate
  • Vizualizați cataloagele după categorie sau magazin sau alegeți o temă < /li>
  • Toate cataloagele dvs. favorite aranjate împreună
  • Vizualizați, de asemenea, reviste, broșuri, cataloage sau lookbook-uri
  • Salvați ofertele și creați-vă propria listă de cumpărături.
  • Adresele magazinelor din apropierea dvs. care sunt deschise ACUM.


Pentru că suntem independenți, vă putem oferi toate cataloagele, atât la nivel național, cât și la nivel local, fără restricții. Echipa noastră motivată este online în fiecare zi pentru a fi prima care plasează online cele mai recente cataloage pentru dumneavoastră. Și pentru că nu distribuim broșuri tipărite, suntem și ecologici. Acesta este un avantaj pentru planetă și un avantaj pentru dvs.


Ne veți ajuta să ne îmbunătățim? Trimiteți-ne comentariile, sfaturile și întrebările dvs. la: [email protected]. Desigur, suntem foarte mulțumiți de recenziile dvs. Aplicația de cataloage vă este adusă de Ofertelecatalog.ro, cel mai complet site de cataloage din România de 3 ani. Cu toate cataloagele publicitare, oferte, reduceri și promoții, de la A la Z și o mulțime de beneficii pentru dvs.

Trimis cu succes
Ceva n-a mers bine. Vă rugăm să încercați din nou