Oferte de Black Friday de la Diego

Vizualizați toate ofertele aici

Cataloage Black Friday de la Diego

Cea mai recentă actualizare a catalogului : 02.10.2023

Diego catalog

Valabil: 1 oct. până la 29 feb.

Acest Diego catalog plin de reduceri și oferte este încă valabil pentru 86 zile. Vizualizați cele mai recente oferte de la Diego și economisiți la achizițiile de la Diego.

Ține-mă la curent

Doriți să primiți o notificare când cel mai nou catalog Diego este online?
15.958 persoane te-au precedat deja

Black Friday Diego promoții și oferte cu reduceri imense

Vedeți cele mai recente promoții de la Diego de Black Friday și profitați de discountul enorm! Puteți găsi o colecție de diverse campanii și oferte suplimentare de la Diego pe Ofertelecatalog.ro în timpul perioadei Black Friday 2023. De îndată ce primim o nouă ofertă de Black Friday, o vom posta online. Nu ați găsit oferta ideală în timpul reducerilor de Black Friday? Reducerea enormă continuă cu Cyber ​​Monday Diego oferte de luni! Abonați-vă acum la newsletter-ul Diego, ca să fiți primul care află ofertele, promoțiile, catalogul și vânzările la cald pentru Diego. Pentru mai multe informații despre ofertele din catalog (online) și pentru orele de deschidere ale magazinelor Diego, vă rugăm să verificați Diego website.

Întrebări frecvente despre Black Friday de la Diego

Există un magazin Diego în Alba Iulia?

Veți găsi magazine Diego în toată România, noi magazine fiind adăugate în mod constant. Căutați un magazin Diego în Alba Iulia sau în apropierea dvs.? Am colectat toate adresele magazinului Diego din Alba Iulia. Permiteți-ne să vă detectăm automat locația sau să căutăm Alba Iulia pentru a găsi cel mai apropiat magazin Diego. Asigurați-vă că verificați pagina magazinului Diego din locația dvs., pentru a avea informații corecte despre orele de deschidere și servicii.

close-icon close-icon

Magazinul Diego din Alba Iulia este deschis în acest moment?

Magazinul Diego din Alba Iulia are program de funcționare standard, dar acestea pot varia în unele cazuri. Vedeți cele mai actuale ore de funcționare făcând clic pe filiala Alba Iulia.

close-icon close-icon

Sunt toate ofertele din catalog disponibile și în magazinul Diego din Alba Iulia?

Ofertele din această săptămână de la Diego catalog valabile de la 01-12-2023 până la 31-12-2023 sunt valabile în magazinul dvs. Diego din Alba Iulia. Cele mai bune oferte de la Diego Alba Iulia sunt: ​​Brad natural 10599723, Antiderapant calcar și Benzină alchilată.

close-icon close-icon

Care sunt orele de funcționare ale magazinului Diego din Alba Iulia?

Puteți găsi cu ușurință programul actual de funcționare al magazinului Diego din Alba Iulia alegând sucursala dvs. Accesați „Sucursale” și faceți clic pe locație pentru a afla orele de funcționare ale magazinului dvs. Diego.

close-icon close-icon

Care este cea mai apropiată locație Diego din Alba Iulia?

Magazinul Diego are oferte foarte interesante, cum ar fi Brad natural 10599723, Antiderapant calcar și Benzină alchilată, așa că înțelegem perfect că doriți să le obțineți la magazinul Diego din Alba Iulia. Din păcate, nu există întotdeauna un magazin Diego în apropiere. Vă rugăm să ne permiteți accesul la locația dvs. pentru a afla care este cel mai apropiat magazin de Alba Iulia.


Dacă nu există magazin Diego în Alba Iulia, vă rugăm să verificați alte magazine similare din categoria Bricolaj.

close-icon close-icon

Care este programul de funcționare în weekend al magazinului Diego?

Orele de deschidere ale magazinului Diego din Alba Iulia sunt afișate pe pagina acestei sucursale. În acest fel, puteți verifica oricând dacă magazinul Diego este deschis în weekend.

close-icon close-icon

Care este programul de funcționare al magazinului Diego în timpul sărbătorilor legale, precum Crăciun și Revelion?

Magazinul Diego este deschis aproape în fiecare zi a săptămânii, inclusiv în weekend. În zilele de sărbătoare legale, cum ar fi Crăciunul, programul magazinului Diego poate varia. Vizualizați programul de funcționare actual în partea de sus a acestei pagini sau verificați pe site-ul web al magazinului Diego programul de funcționare în zilele de:


Anul Nou (1,2 ianuarie):

Ziua Unirii Principatelor Române (24 ianuarie):

Vinerea Mare:

Paștele ortodox:

Ziua Muncii (1 mai):

Ziua Copilului (1 iunie):

Rusalii:

Adormirea Maicii Domnului (15 august):

Sfântul Andrei (30 noiembrie):

Ziua Națională a României (1 decembrie):

Crăciunul (25, 26 decembrie): 

close-icon close-icon

Cât de repede livrează Diego în Alba Iulia?

Înțelegem dacă doriți să primiți comanda de la Diego în aceeași zi. În orașele mari, acest lucru este uneori posibil, însă termenul de livrare standard este, în majoritatea cazurilor, de 1-2 zile lucrătoare. Din păcate, uneori nici acest termen nu poate fi respectat din diverse motive precum programul de lucru al firmelor de curierat, ora de plasare a comenzii, dar și de volumul de comenzi pe care Diego le are de procesat în momentul respectiv și/sau adresa de livrare. Prin urmare, timpul estimat de livrare poate crește până la 3-4 zile lucrătoare sau mai mult. Vizitați întotdeauna site-ul Diego sau vizualizați Diego catalog actual, valabil de la 01-12-2023 până la 31-12-2023, unde aceste excepții sunt menționate clar.

close-icon close-icon
Arată tot...

Diego oferte de Black Friday

🖤 Oferte Black Friday: 0
💰 Diego reduceri de Black Friday: 0
🛍️ Cataloage Black Friday: 0
Trimis cu succes
Ceva n-a mers bine. Vă rugăm să încercați din nou