Vedeți catalogul Guess în aplicație prima dată!

Descărcați aplicația gratuită cu 1000+ de magazine

Catalog și oferte Guess

Fondat în 1981 de frații Marciano, brandul  Guess redefinește denimul și devine rapid un simbol al stilului de viață jovial, sexy și aventuros. În prezent, brandul este o expresie a unui trend global, cu o gamă completă de produse din denim, îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii și articole pentru casă, disponibile în peste 100 de piețe din lume. Brandul are peste 1200 de magazine la nivel global și a dezvoltat o serie de linii de succes, disponibile în cel mai recent catalog Guess. Încă considerat un simbol al distincției, Guess este unul dintre cele mai cunoscute branduri la nivel mondial, care continuă să se dezvolte și să se extindă. În România, există 8 magazine, în cadrul cărora sunt disponibile zeci de oferte și reduceri de preț. Atât în magazinele din România cât și online, Guess pune la dispoziția clienților ofertele speciale în fiecare lună. Pentru a fi la curent cu toate promoțiile, este recomandat să urmăriți pagina web a magazinului sau să vă abonați la newsletter. De asemenea, este indicat să  verificați și un catalog Guess săptămâna viitoare.

Ținute uimitoare devenite simbol al eleganței și distincției

Acest retailer include în oferta de articole comercializate, o gamă variată de încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii, linii de succes, precum GUESS by Marciano, GUESS kids, GUESS home sau GUESS watches disponibile atât în magazinele fizice cât și pe platforma online, detaliate în cataloage editate periodic. Catalogul săptămânal Guess invită  iubitorii de stil și aventură să descopere produse de colecție cu reduceri, la categoria noutăți și outlet. În plus, Guess își promovează linia de produse și promoții, precum și concepte unice pe piață, prin reviste și broșuri editate periodic, pe care vă invităm să le urmăriți. 

Cumpărături la Guess

Magazinele  Guess oferă o experiență de cumpărături de lux pentru clienți, cu posibilitatea de a accesa în orice moment un pliant cu informații importante despre noile colecții, produsele disponibile și reducerile oferite. Este posibil să faceți achiziții atât în magazinele fizice, cât și online, iar pentru a economisi timp la cumpărături și a profita de cele mai avantajoase oferte, este recomandat să verificați informațiile referitoare la ore de deschidere și locația exactă a magazinelor Guess înainte de a vă planifica sesiunea de shopping. Dacă alegeți să faceți cumpărături online, este important să verificați înainte de finalizarea comenzii dacă produsele selectate beneficiază de livrare gratuită la adresa dorită. Pentru a obține informații suplimentare sau pentru a utiliza un cod de reducere, vă recomandăm să vizitați site-ul guess.ro.Magazinul dvs. Guess

Vizualizați cele mai recente cataloage și oferte de la Guess și nu plătiți niciodată mai mult decât ar trebui. Guess are 8 magazine în România cu oferte competitive săptămânale. În cel mai recent Catalog veți găsi oferte, care sunt valabile de la 27-11-2023 până la 03-12-2023. Săptămâna aceasta există 0 produse, pe care le puteți cumpăra la reducere și, probabil, la cel mai mic preț posibil. Nu ratați oferte precum: Pungi pentru cadouri, Castraveţi cornichon calitatea l și MATACHE MĂCELARU Cârnaţi oltenești 300 g! Desigur, Guess oferă mult mai multe produse, care momentan nu sunt la reducere. Le puteți comanda din magazinul online sau le puteți ridica de la un punct de ridicare sau de la un magazin din zona dvs. Alegeți cea mai apropiată locație cu „găsește locația” din meniul de mai sus, de lângă caseta de căutare. De asemenea, puteți găsi mai multe informații, cum ar fi programul de deschidere al magazinului dvs. din București, Cluj-Napoca, Constanța sau orice alt magazin din România, pe site-ul web Guess.

Dacă nu găsiți ceea ce căutați în catalogul Guess, verificați oferte de la magazine similare din aceeași categorie: Haine și Incaltaminte, cum ar fi Pepco, New Yorker sau Peek & Cloppenburg. S-ar putea să găsiți acolo produsul pe care îl căutați la cel mai mic preț. Pe lângă promoțiile din catalog, puteți economisii bani și la Guess cu un cod de reducere. Verificați site-ul Guess pentru a-l obține pe al dvs.

Întrebări frecvente despre Guess

Unde pot găsi un magazin Guess în apropierea mea și programul actual de funcționare?

Am colectat în baza noastră de date, toate informațiile cu privire la programul actual de funcționare al tuturor magazinelor Guess. Introduceți orașul dvs. sau lăsați-ne să vă detectăm automat locația și veți obține o prezentare generală a tuturor magazinelor Guess din zona dvs. Vă rugăm să rețineți că programul de funcționare se poate modifica în timpul sărbătorilor legale și în weekend.

close-icon close-icon

Unde pot găsi un magazin Guess în apropierea mea?

Dacă doriți să aflați unde se află cel mai apropiat magazin Guess, aruncați o privire în pagina Locație. Veți găsi cu ușurință cea mai apropiată sucursală Guess prin intermediul locatorului nostru de sucursale. Permiteți-ne să vă cunoaștem locația și veți primi o prezentare generală a tuturor magazinelor Guess din zona dvs. cu orele de deschidere potrivite. De asemenea, puteți verifica manual o anumită locație. Guess are, de exemplu, magazine în Bragadiru, București și Oraș 3.

close-icon close-icon

Câte magazine are Guess?

Guess are diverse magazine în România. Magazinul din categoria Haine și Incaltaminte are filiale, de exemplu, în Bragadiru, București și Oraș 3. Permiteți-ne să vă cunoaștem locația pentru a găsi cel mai apropiat magazin Guess. Vă rugăm să rețineți: unele magazine de pe site-ul nostru au doar un magazin online.

close-icon close-icon

Guess promoții

🛍️ Guess cataloage: 0
🆕 Oferte noi: 0
🏷️ Categorie: Haine și Incaltaminte
🕰️ Cea mai recentă actualizare a catalogului: 17.08.2022
Trimis cu succes
Ceva n-a mers bine. Vă rugăm să încercați din nou