Oferte de Black Friday de la Ikea

Vizualizați toate ofertele aici

Cataloage Black Friday de la Ikea

Cea mai recentă actualizare a catalogului : 02.09.2023

Ikea catalog

Valabil: 1 sept. până la 30 sept.

Acest Ikea catalog plin de reduceri și oferte este încă valabil pentru 6 zile. Vizualizați cele mai recente oferte de la Ikea și economisiți la achizițiile de la Ikea.

Ține-mă la curent store-logo

Doriți să primiți o notificare când cel mai nou catalog Ikea este online?
24.248 persoane te-au precedat deja

Ține-mă la curent store-logo

Doriți să primiți o notificare când cel mai nou catalog Ikea este online?
57.646 persoane te-au precedat deja

Black Friday Ikea promoții și oferte cu reduceri imense

Vedeți cele mai recente promoții de la Ikea de Black Friday și profitați de discountul enorm! Puteți găsi o colecție de diverse campanii și oferte suplimentare de la Ikea pe Ofertelecatalog.ro în timpul perioadei Black Friday 2022. De îndată ce primim o nouă ofertă de Black Friday, o vom posta online. Nu ați găsit oferta ideală în timpul reducerilor de Black Friday? Reducerea enormă continuă cu Cyber ​​Monday Ikea oferte de luni! Abonați-vă acum la newsletter-ul Ikea, ca să fiți primul care află ofertele, promoțiile, catalogul și vânzările la cald pentru Ikea. Pentru mai multe informații despre ofertele din catalog (online) și pentru orele de deschidere ale magazinelor Ikea, vă rugăm să verificați Ikea website.

Întrebări frecvente despre Black Friday de la Ikea

Când începe Black Friday la Ikea?

Ofertele de Black Friday de anul acesta la Ikea vor fi disponibile pe 25 noiembrie 2022. Vă veți putea bucura de oferte de Black Friday pe tot parcursul săptămânii. Reducerile sunt valabile în magazin și pe site-ul Ikea. Ikea catalog valabil de la 01-09-2023 la 30-09-2023 este complet dedicat evenimentului Black Friday.

close-icon close-icon

Care sunt cele mai bune oferte Ikea de Black Friday?

Black Friday va fi epic anul acesta la Ikea cu oferte spectaculoase și reduceri de până la 50%! Consultați cele mai bune 3 oferte chiar acum:


HEINEKEN BERE BLONDĂ


Friteuză cu aer cald ZAF 01


ADSLEV SCAUN

close-icon close-icon

Când îmi vor fi livrate comenzile realizate la Ikea de Black Friday?

În timpul ofertelor de Black Friday, achizițiile dvs. vor fi expediate de Ikea cât mai curând posibil. Din păcate, livrarea poate dura mai mult decât în ​​mod normal, din cauza numărului mare de comenzi. Consultați site-ul Ikea pentru mai multe informații despre termenul de livrare actual.

close-icon close-icon

Ikea oferte de Black Friday

🖤 Oferte Black Friday: 0
💰 Ikea reduceri de Black Friday: 0
🛍️ Cataloage Black Friday: 0