Vedeți catalogul KFC în aplicație prima dată!

Descărcați aplicația gratuită cu 1000+ de magazine

Catalog și oferte KFC

Fondat în urmă cu 127 de ani, în Louisville din statul Kentucky, brandul KFC ( Kentucky Fried Chicken) este unul dintre cele mai mari și populare lanțuri de restaurante de tip fast-food la nivel global. Specializat în preparate delicioase din carne de pui, cartofi prăjiți, hamburgeri și cheeseburgeri, KFC s-a bucurat de un succes remarcabil în industria alimentară. Având o prezență impresionantă în întreaga lume, KFC numără peste 15.000 de restaurante în 109 țări. Statele Unite ale Americii găzduiesc aproximativ 5.200 de astfel de locații, ceea ce demonstrează popularitatea și extinderea masivă a brandului. În România, KFC este prezent din 1997 și se bucură de o rețea de peste 90 de restaurante, oferind savoare și satisfacție gustativă fanilor săi. Meniul complet și ofertele actuale la cele mai bune prețuri, sunt disponibile în cel mai recent catalog KFC. Acestea pot fi achiziționate atât în locații cât și online.


KFC - savoare de peste 127 ani

În catalogul KFC se găsesc permanent meniurile complete care includ lista de ingrediente, ofertele și noutățile cu privire la toate produsele. Pe lângă o mulțime de cataloage bogate în produse și meniuri KFC își îmbie clienții cu o gamă largă de oferte și promoții, astfel încât produsele sale să fie cunoscute, gustate și preferate de către toți pofticioșii. Într-un catalog KFC săptămâna viitoare, puteți consulta oferta completă, unde sunt incluse și promoțiile care includ produse din toate categoriile. Totodată, urmărind revista KFC, broșurile și pliantele actuale, veți descoperi oferta zile și oferta de weekend.


Cumpărături la KFC

Cu un meniu bogat, cu zeci de preparate delicioase în portofoliu, KFC este unul dintre cele mai populare și apreciate branduri din nișa fast- food. Acesta oferă posibilitatea achiziționării preparatelor atât în restaurante, pe platforma online , prin serviciul Drive Thru, cât și prin companiile specializate de livrare. Totodată, KFC oferă în permanență promoții atractive, precum promoția zilei, oferta săptămânii, oferta de weekend, extra reduceri la serviciul Drive Thru și multe altele. Pentru noutăți, ore de deschidere ale restaurantelor sau reduceri suplimentare obținute prin utilizarea unui cod de reducere, vă recomandăm să vizitați kfc.ro. Puteți avea întregul meniu KFC cu preparate autentice din carne de pui într-un singur app: Click & Collect, care vă oferă posibilitatea să comandați din orice restaurant KFC și să vă bucurați de oferte extra avantajoase și de ridicarea comenzii fără a sta la coadă! Cu meniul său variat și atrăgător, KFC rămâne o destinație preferată pentru iubitorii de mâncare rapidă din întreaga țară.

Magazinul dvs. KFC

Vizualizați cele mai recente cataloage și oferte de la KFC și nu plătiți niciodată mai mult decât ar trebui. KFC are 71 magazine în România cu oferte competitive săptămânale. În cel mai recent KFC catalog veți găsi oferte, care sunt valabile de la 23-11-2023 până la 06-12-2023. Săptămâna aceasta există 0 produse, pe care le puteți cumpăra la reducere și, probabil, la cel mai mic preț posibil. Nu ratați oferte precum: Ofertă 1, Ofertă 2 și Ofertă 3! Desigur, KFC oferă mult mai multe produse, care momentan nu sunt la reducere. Le puteți comanda din magazinul online sau le puteți ridica de la un punct de ridicare sau de la un magazin din zona dvs. Alegeți cea mai apropiată locație cu „găsește locația” din meniul de mai sus, de lângă caseta de căutare. De asemenea, puteți găsi mai multe informații, cum ar fi programul de deschidere al magazinului dvs. din Brașov, București, Cluj-Napoca sau orice alt magazin din România, pe site-ul web KFC.

Dacă nu găsiți ceea ce căutați în catalogul KFC, verificați oferte de la magazine similare din aceeași categorie: Restaurante, cum ar fi Sergiana Grup, Burger King sau Pizza Hut. S-ar putea să găsiți acolo produsul pe care îl căutați la cel mai mic preț. Pe lângă promoțiile din catalog, puteți economisii bani și la KFC cu un cod de reducere. Verificați site-ul KFC pentru a-l obține pe al dvs.

Întrebări frecvente despre KFC

Există un magazin KFC în Drobeta-Turnu Severin?

Veți găsi magazine KFC în toată România, noi magazine fiind adăugate în mod constant. Căutați un magazin KFC în Drobeta-Turnu Severin sau în apropierea dvs.? Am colectat toate adresele magazinului KFC din Drobeta-Turnu Severin. Permiteți-ne să vă detectăm automat locația sau să căutăm Drobeta-Turnu Severin pentru a găsi cel mai apropiat magazin KFC. Asigurați-vă că verificați pagina magazinului KFC din locația dvs., pentru a avea informații corecte despre orele de deschidere și servicii.

close-icon close-icon

Magazinul KFC din Drobeta-Turnu Severin este deschis în acest moment?

Magazinul KFC din Drobeta-Turnu Severin are program de funcționare standard, dar acestea pot varia în unele cazuri. Vedeți cele mai actuale ore de funcționare făcând clic pe filiala Drobeta-Turnu Severin.

close-icon close-icon

Sunt toate ofertele din catalog disponibile și în magazinul KFC din Drobeta-Turnu Severin?

Ofertele din această săptămână de la KFC catalog valabile de la 23-11-2023 până la 06-12-2023 sunt valabile în magazinul dvs. KFC din Drobeta-Turnu Severin. Cele mai bune oferte de la KFC Drobeta-Turnu Severin sunt: ​​Ofertă 1, Ofertă 2 și Ofertă 3.

close-icon close-icon

Care sunt orele de funcționare ale magazinului KFC din Drobeta-Turnu Severin?

Puteți găsi cu ușurință programul actual de funcționare al magazinului KFC din Drobeta-Turnu Severin alegând sucursala dvs. Accesați „Sucursale” și faceți clic pe locație pentru a afla orele de funcționare ale magazinului dvs. KFC.

close-icon close-icon

Care este cea mai apropiată locație KFC din Drobeta-Turnu Severin?

Magazinul KFC are oferte foarte interesante, cum ar fi Ofertă 1, Ofertă 2 și Ofertă 3, așa că înțelegem perfect că doriți să le obțineți la magazinul KFC din Drobeta-Turnu Severin. Din păcate, nu există întotdeauna un magazin KFC în apropiere. Vă rugăm să ne permiteți accesul la locația dvs. pentru a afla care este cel mai apropiat magazin de Drobeta-Turnu Severin.


Dacă nu există magazin KFC în Drobeta-Turnu Severin, vă rugăm să verificați alte magazine similare din categoria Restaurante.

close-icon close-icon

Care este programul de funcționare în weekend al magazinului KFC?

Orele de deschidere ale magazinului KFC din Drobeta-Turnu Severin sunt afișate pe pagina acestei sucursale. În acest fel, puteți verifica oricând dacă magazinul KFC este deschis în weekend.

close-icon close-icon

Care este programul de funcționare al magazinului KFC în timpul sărbătorilor legale, precum Crăciun și Revelion?

Magazinul KFC este deschis aproape în fiecare zi a săptămânii, inclusiv în weekend. În zilele de sărbătoare legale, cum ar fi Crăciunul, programul magazinului KFC poate varia. Vizualizați programul de funcționare actual în partea de sus a acestei pagini sau verificați pe site-ul web al magazinului KFC programul de funcționare în zilele de:


Anul Nou (1,2 ianuarie):

Ziua Unirii Principatelor Române (24 ianuarie):

Vinerea Mare:

Paștele ortodox:

Ziua Muncii (1 mai):

Ziua Copilului (1 iunie):

Rusalii:

Adormirea Maicii Domnului (15 august):

Sfântul Andrei (30 noiembrie):

Ziua Națională a României (1 decembrie):

Crăciunul (25, 26 decembrie): 

close-icon close-icon

Cât de repede livrează KFC în Drobeta-Turnu Severin?

Înțelegem dacă doriți să primiți comanda de la KFC în aceeași zi. În orașele mari, acest lucru este uneori posibil, însă termenul de livrare standard este, în majoritatea cazurilor, de 1-2 zile lucrătoare. Din păcate, uneori nici acest termen nu poate fi respectat din diverse motive precum programul de lucru al firmelor de curierat, ora de plasare a comenzii, dar și de volumul de comenzi pe care KFC le are de procesat în momentul respectiv și/sau adresa de livrare. Prin urmare, timpul estimat de livrare poate crește până la 3-4 zile lucrătoare sau mai mult. Vizitați întotdeauna site-ul KFC sau vizualizați KFC catalog actual, valabil de la 23-11-2023 până la 06-12-2023, unde aceste excepții sunt menționate clar.

close-icon close-icon
Arată tot...

KFC promoții

🛍️ KFC cataloage: 1
🆕 Oferte noi: 0
🏷️ Categorie: Restaurante
🕰️ Cea mai recentă actualizare a catalogului: 23.11.2023
Trimis cu succes
Ceva n-a mers bine. Vă rugăm să încercați din nou