Vedeți catalogul Mizar în aplicație prima dată!

Descărcați aplicația gratuită cu 1000+ de magazine

Magazinul dvs. Mizar

Vizualizați cele mai recente cataloage și oferte de la Mizar și nu plătiți niciodată mai mult decât ar trebui. Mizar are 15 magazine în România cu oferte competitive săptămânale. În cel mai recent Catalog veți găsi oferte, care sunt valabile de la 02-10-2023 până la 08-10-2023. Săptămâna aceasta există 0 produse, pe care le puteți cumpăra la reducere și, probabil, la cel mai mic preț posibil. Nu ratați oferte precum: pepco Faţă de pernă 100% bumbac45 x 45 cm, Blugi pentru copii mărime: 128-164, fiecare și Bluză cu mâneca lungă pentru copii! Desigur, Mizar oferă mult mai multe produse, care momentan nu sunt la reducere. Le puteți comanda din magazinul online sau le puteți ridica de la un punct de ridicare sau de la un magazin din zona dvs. Alegeți cea mai apropiată locație cu „găsește locația” din meniul de mai sus, de lângă caseta de căutare. De asemenea, puteți găsi mai multe informații, cum ar fi programul de deschidere al magazinului dvs. din București, Cluj-Napoca, Constanța sau orice alt magazin din România, pe site-ul web Mizar.

Dacă nu găsiți ceea ce căutați în catalogul Mizar, verificați oferte de la magazine similare din aceeași categorie: Haine și Incaltaminte, cum ar fi Pepco, New Yorker sau Peek & Cloppenburg. S-ar putea să găsiți acolo produsul pe care îl căutați la cel mai mic preț. Pe lângă promoțiile din catalog, puteți economisii bani și la Mizar cu un cod de reducere. Verificați site-ul Mizar pentru a-l obține pe al dvs.

Întrebări frecvente despre Mizar

Unde pot găsi un magazin Mizar în apropierea mea și programul actual de funcționare?

Am colectat în baza noastră de date, toate informațiile cu privire la programul actual de funcționare al tuturor magazinelor Mizar. Introduceți orașul dvs. sau lăsați-ne să vă detectăm automat locația și veți obține o prezentare generală a tuturor magazinelor Mizar din zona dvs. Vă rugăm să rețineți că programul de funcționare se poate modifica în timpul sărbătorilor legale și în weekend.

close-icon close-icon

Unde pot găsi un magazin Mizar în apropierea mea?

Dacă doriți să aflați unde se află cel mai apropiat magazin Mizar, aruncați o privire în pagina Locație. Veți găsi cu ușurință cea mai apropiată sucursală Mizar prin intermediul locatorului nostru de sucursale. Permiteți-ne să vă cunoaștem locația și veți primi o prezentare generală a tuturor magazinelor Mizar din zona dvs. cu orele de deschidere potrivite. De asemenea, puteți verifica manual o anumită locație. Mizar are, de exemplu, magazine în Brașov, București și Cluj-Napoca.

close-icon close-icon

Câte magazine are Mizar?

Mizar are diverse magazine în România. Magazinul din categoria Haine și Incaltaminte are filiale, de exemplu, în Brașov, București și Cluj-Napoca. Permiteți-ne să vă cunoaștem locația pentru a găsi cel mai apropiat magazin Mizar. Vă rugăm să rețineți: unele magazine de pe site-ul nostru au doar un magazin online.

close-icon close-icon

Mizar promoții

🛍️ Mizar cataloage: 0
🆕 Oferte noi: 0
🏷️ Categorie: Haine și Incaltaminte
🕰️ Cea mai recentă actualizare a catalogului: 15.11.2022
Trimis cu succes
Ceva n-a mers bine. Vă rugăm să încercați din nou