Întrebări frecvente

Ce este Ofertelecatalog.ro?

Ofertelecatalog.ro este o platformă care și-a început activitatea în 2022 și de atunci este cea mai mare platformă independentă de colecții de cataloage online din România. În fiecare zi, echipa noastră colectează cele mai recente cataloage, reviste și broșuri online, care sunt disponibile pentru toate magazinele (mai mari) din România. Pe lângă oferta extinsă de pe site-ul nostru, clienții au posibilitatea să-și creeze un newsletter personalizat sau să primească actualizări ale magazinelor lor preferate. Ambele servicii sunt gratuite și sunt folosite de zeci de mii de clienți. Ofertelecatalog.ro: „Toate cataloagele de la A la Z”.

open-icon close-icon

Cum sunt folosite datele mele personale după ce mă abonez?

Detaliile dumneavoastră personale sunt folosite exclusiv cu scopul de a vă fi recomandate cataloage și magazine.

open-icon close-icon

Cum îmi creez un cont?

Vă puteți înregistra cu o adresă de e-mail sau Facebook prin intermediul butonului din dreapta sus a site-ului nostru. Puteți alege să vă înregistrați cu Facebook sau introducând datele dumneavoastră personale. Ulterior, vi se va cere să vă activați contul prin adresa de e-mail pe care o furnizați. Contul este activat automat imediat ce faceți clic pe linkul din e-mail. După prima autentificare vi se va cere să introduceți detaliile adresei dumneavoastră, astfel încât să vă putem prezenta cataloagele supermarketurilor și magazinelor care se află cel mai aproape de locația dvs. Contul funcționează și în aplicația Ofertelecatalog.


open-icon close-icon

Am o reclamație cu privire la distribuirea cataloagelor pe suport de hârtie în cutia mea poștală. Ce pot face?

Pe site-ul nostru web ofertelecatalog.ro publicăm doar broșuri online. Dacă aveți o reclamație cu privire la cataloagele tipărite de hârtie ale unei companii, puteți contacta distribuitorul menționat în catalogul sau broșura respectivă.


open-icon close-icon

Aș dori să pot vizualiza cataloagele în timp ce mă deplasez în altă locație. Este posibil?

Cu siguranță, avem o aplicație nou-nouță pentru dispozitivele dumneavoastră mobile. Aceasta poate fi descărcată din App Store sau din Play Store.


open-icon close-icon

Cum pot vizualiza doar cataloagele din zona mea?

Daca preferați să vizualizați doar cataloagele și ofertele speciale din zona dvs., puteți apela la serviciul de localizare. Când îl porniți, acest serviciu va detecta automat locul în care vă aflați în acel moment. Cum faceți acest lucru?

Pasul 1: Accesați SETĂRI

Pasul 2: Accesați confidențialitate

Pasul 3: Accesați setările locației

Pasul 4: Activați locația

Dacă întâmpinați probleme, nu ezitați să ne trimiteți un e-mail la [email protected] și vă vom ajuta cu mare plăcere.


open-icon close-icon

Cum pot urmări un magazin?

Puteți adăuga magazinul respectiv la favorite făcând clic pe simbolul inimă. Făcând acest lucru, magazinul este adăugat și la „Magazinele mele”.


open-icon close-icon

Cum pot partaja un catalog cu familia și prietenii mei?

În acest moment, cataloagele nu pot fi partajate prin simpla apăsare a unui buton, însă linkul poate fi partajat cu familia și prietenii. Catalogul poate fi partajat foarte rapid cu toată lumea, prin noua aplicație Ofertelecatalog. Convenabil și mereu la îndemână!


open-icon close-icon

Cataloagele magazinului meu preferat nu sunt online. De ce se întâmplă acest lucru?

Ne pare rău dacă catalogul magazinului dvs. preferat nu este online! Cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să ne trimiteți un e-mail la [email protected], iar noi ne vom asigura că acesta este disponibil online cât mai curând posibil!

open-icon close-icon

Am o întrebare despre un anumit produs dintr-un catalog, cui ar trebui să mă adresez?

Produsele care sunt afișate în cataloagele pe care le oferim, aparțin furnizorului produsului respectiv. Pentru informații despre ofertele curente și specificațiile produselor vă puteți adresa proprietarului produselor sau expeditorului catalogului. În catalog este precizat cui aparțin ofertele și produsele și unde puteți adresa orice întrebări. De asemenea, puteți găsi informații despre afacerile cărora le aparțin cataloagele pe pagina magazinului nostru.

open-icon close-icon

Când voi primi e-mailuri?

Veți primi e-mailuri când sunt disponibile online noi cataloage ale magazinelor dvs. preferate.

open-icon close-icon

Pot comanda produse direct de pe ofertelecatalog.ro?

Ofertelecatalog.ro nu vinde niciun produs, ci prezintă doar ofertele curente ale magazinelor. Pentru a putea comanda produse puteți face clic pe sigla companiei sau puteți face clic pe linkul paginii magazinului, situat în partea de jos a paginii.


open-icon close-icon

Un catalog pare să lipsească de pe această pagină. Cum pot anunța acest lucru?

Ofertelecatalog.ro își propune să ofere cea mai mare colecție de cataloage de la A la Z. Încercăm să afișăm toate cataloagele din toate magazinele din România pe site-ul nostru. Bineînțeles că se poate întâmpla să omitem un magazin, dar nu vă faceți griji! Dacă ne anunțați ce magazin lipsește prin intermediul paginii de contact, ne vom asigura că cel mai recent catalog oferit de compania respectivă este pe site în termen de o săptămână.


open-icon close-icon

Afacerea mea are și ea catalog. Putem plasa catalogul nostru pe Ofertelecatalog.ro?

Cu siguranță! Avem diverse opțiuni pentru a face acest lucru și de aceea, vă rugăm să completați formularul de pe pagina noastră: www.ofertelecatalog.ro/contact

open-icon close-icon

Cum pot modifica informațiile contului personal?

Imediat ce v-ați autentificat, veți vedea numele dvs. în colțul din dreapta sus, treceți cu mouse-ul peste acesta și dați clic pe Profil. Acum puteți modifica informațiile contului dvs.

open-icon close-icon

Ce ar trebui să fac dacă mi-am uitat parola?

Dați clic pe butonul „Autentificare” situat în colțul din dreapta sus. Lângă butonul „Amintește-ți de mine”, veți vedea „Ați uitat parola?”, faceți clic pe acesta. Apoi completați adresa de e-mail a contului dvs. Veți primi un e-mail la acea adresă de e-mail cu un link pentru a vă schimba parola. Dacă nu vedeți acest e-mail, verificați și folder-ul de Spam.

open-icon close-icon

Când sunt publicate cele mai recente cataloage?

Încercăm să publicăm cele mai recente și mai actualizate cataloage pe ofertelecatalog.ro în fiecare zi. Cataloagele pentru săptămâna următoare vor fi întotdeauna publicate pe site-ul nostru în weekendul anterior săptămânii respective. Prin urmare, asigurați-vă că verificați zilnic site-ul nostru, astfel încât să puteți vizualiza mereu cele mai recente cataloage!

open-icon close-icon

Doresc să mă dezabonez de la newsletter. Este posibil acest lucru?

Cu siguranță, da! Vă puteți dezabona de la newsletter prin intermediul paginii contului dvs. după autentificarea în cont.

open-icon close-icon
Descărcați aplicația gratuită cu 1000+ de magazine
Trimis cu succes
Ceva n-a mers bine. Vă rugăm să încercați din nou