Oferte de Black Friday de la Carrefour Express

Vizualizați toate ofertele aici

Cataloage Black Friday de la Carrefour Express

Cea mai recentă actualizare a catalogului : 4/1/23

Nu există temporar niciun catalog store-logo

Doriți să primiți o notificare când cel mai nou catalog Carrefour Express este online?
47.528 persoane te-au precedat deja

Black Friday Carrefour Express promoții și oferte cu reduceri imense

Vedeți cele mai recente promoții de la Carrefour Express de Black Friday și profitați de discountul enorm! Puteți găsi o colecție de diverse campanii și oferte suplimentare de la Carrefour Express pe Ofertelecatalog.ro în timpul perioadei Black Friday 2022. De îndată ce primim o nouă ofertă de Black Friday, o vom posta online. Nu ați găsit oferta ideală în timpul reducerilor de Black Friday? Reducerea enormă continuă cu Cyber ​​Monday Carrefour Express oferte de luni! Abonați-vă acum la newsletter-ul Carrefour Express, ca să fiți primul care află ofertele, promoțiile, catalogul și vânzările la cald pentru Carrefour Express. Pentru mai multe informații despre ofertele din catalog (online) și pentru orele de deschidere ale magazinelor Carrefour Express, vă rugăm să verificați Carrefour Express website.

Întrebări frecvente despre Black Friday de la Carrefour Express

Când începe Black Friday la Carrefour Express?

Ofertele de Black Friday de anul acesta la Carrefour Express vor fi disponibile pe 25 noiembrie 2022. Vă veți putea bucura de oferte de Black Friday pe tot parcursul săptămânii. Reducerile sunt valabile în magazin și pe site-ul Carrefour Express. Catalog valabil de la 27-03-2023 la 02-04-2023 este complet dedicat evenimentului Black Friday.

close-icon close-icon

Care sunt cele mai bune oferte Carrefour Express de Black Friday?

Black Friday va fi epic anul acesta la Carrefour Express cu oferte spectaculoase și reduceri de până la 50%! Consultați cele mai bune 3 oferte chiar acum:


Servetele faciale zewa deluxe, 3 straturi, 90 bucati, diverse modele


Mix de condimente pentru pui galeo 20g


Sos de maioneza maggi, 235g

close-icon close-icon

Când îmi vor fi livrate comenzile realizate la Carrefour Express de Black Friday?

În timpul ofertelor de Black Friday, achizițiile dvs. vor fi expediate de Carrefour Express cât mai curând posibil. Din păcate, livrarea poate dura mai mult decât în ​​mod normal, din cauza numărului mare de comenzi. Consultați site-ul Carrefour Express pentru mai multe informații despre termenul de livrare actual.

close-icon close-icon

Carrefour Express oferte de Black Friday

🖤 Oferte Black Friday: 0
💰 Carrefour Express reduceri de Black Friday: 0
🛍️ Cataloage Black Friday: 0