Oferte de Black Friday de la Kaufland

Vizualizați toate ofertele aici

Cataloage Black Friday de la Kaufland

Cea mai recentă actualizare a catalogului : 27.11.2023

Kaufland catalog

Valabil: 29 nov. până la 31 dec.

Acest Kaufland catalog plin de reduceri și oferte este încă valabil pentru 26 zile. Vizualizați cele mai recente oferte de la Kaufland și economisiți la achizițiile de la Kaufland.

Ține-mă la curent

Doriți să primiți o notificare când cel mai nou catalog Kaufland este online?
43.727 persoane te-au precedat deja

Black Friday Kaufland promoții și oferte cu reduceri imense

Vedeți cele mai recente promoții de la Kaufland de Black Friday și profitați de discountul enorm! Puteți găsi o colecție de diverse campanii și oferte suplimentare de la Kaufland pe Ofertelecatalog.ro în timpul perioadei Black Friday 2023. De îndată ce primim o nouă ofertă de Black Friday, o vom posta online. Nu ați găsit oferta ideală în timpul reducerilor de Black Friday? Reducerea enormă continuă cu Cyber ​​Monday Kaufland oferte de luni! Abonați-vă acum la newsletter-ul Kaufland, ca să fiți primul care află ofertele, promoțiile, catalogul și vânzările la cald pentru Kaufland. Pentru mai multe informații despre ofertele din catalog (online) și pentru orele de deschidere ale magazinelor Kaufland, vă rugăm să verificați Kaufland website.

Întrebări frecvente despre Black Friday de la Kaufland

Există un magazin Kaufland în Fălticeni?

Veți găsi magazine Kaufland în toată România, noi magazine fiind adăugate în mod constant. Căutați un magazin Kaufland în Fălticeni sau în apropierea dvs.? Am colectat toate adresele magazinului Kaufland din Fălticeni. Permiteți-ne să vă detectăm automat locația sau să căutăm Fălticeni pentru a găsi cel mai apropiat magazin Kaufland. Asigurați-vă că verificați pagina magazinului Kaufland din locația dvs., pentru a avea informații corecte despre orele de deschidere și servicii.

close-icon close-icon

Magazinul Kaufland din Fălticeni este deschis în acest moment?

Magazinul Kaufland din Fălticeni are program de funcționare standard, dar acestea pot varia în unele cazuri. Vedeți cele mai actuale ore de funcționare făcând clic pe filiala Fălticeni.

close-icon close-icon

Sunt toate ofertele din catalog disponibile și în magazinul Kaufland din Fălticeni?

Ofertele din această săptămână de la Kaufland catalog valabile de la 06-12-2023 până la 12-12-2023 sunt valabile în magazinul dvs. Kaufland din Fălticeni. Cele mai bune oferte de la Kaufland Fălticeni sunt: ​​Clementine calitatea l kg, Băutură răcoritoare carbogazoasă portocale/ cola/ cola zero și LA MINUT Muştar de masă / dulce / iute 480 g / 490 g.

close-icon close-icon

Care sunt orele de funcționare ale magazinului Kaufland din Fălticeni?

Puteți găsi cu ușurință programul actual de funcționare al magazinului Kaufland din Fălticeni alegând sucursala dvs. Accesați „Sucursale” și faceți clic pe locație pentru a afla orele de funcționare ale magazinului dvs. Kaufland.

close-icon close-icon

Care este cea mai apropiată locație Kaufland din Fălticeni?

Magazinul Kaufland are oferte foarte interesante, cum ar fi Clementine calitatea l kg, Băutură răcoritoare carbogazoasă portocale/ cola/ cola zero și LA MINUT Muştar de masă / dulce / iute 480 g / 490 g, așa că înțelegem perfect că doriți să le obțineți la magazinul Kaufland din Fălticeni. Din păcate, nu există întotdeauna un magazin Kaufland în apropiere. Vă rugăm să ne permiteți accesul la locația dvs. pentru a afla care este cel mai apropiat magazin de Fălticeni.


Dacă nu există magazin Kaufland în Fălticeni, vă rugăm să verificați alte magazine similare din categoria Supermarket.

close-icon close-icon

Care este programul de funcționare în weekend al magazinului Kaufland?

Orele de deschidere ale magazinului Kaufland din Fălticeni sunt afișate pe pagina acestei sucursale. În acest fel, puteți verifica oricând dacă magazinul Kaufland este deschis în weekend.

close-icon close-icon

Care este programul de funcționare al magazinului Kaufland în timpul sărbătorilor legale, precum Crăciun și Revelion?

Magazinul Kaufland este deschis aproape în fiecare zi a săptămânii, inclusiv în weekend. În zilele de sărbătoare legale, cum ar fi Crăciunul, programul magazinului Kaufland poate varia. Vizualizați programul de funcționare actual în partea de sus a acestei pagini sau verificați pe site-ul web al magazinului Kaufland programul de funcționare în zilele de:


Anul Nou (1,2 ianuarie):

Ziua Unirii Principatelor Române (24 ianuarie):

Vinerea Mare:

Paștele ortodox:

Ziua Muncii (1 mai):

Ziua Copilului (1 iunie):

Rusalii:

Adormirea Maicii Domnului (15 august):

Sfântul Andrei (30 noiembrie):

Ziua Națională a României (1 decembrie):

Crăciunul (25, 26 decembrie): 

close-icon close-icon

Cât de repede livrează Kaufland în Fălticeni?

Înțelegem dacă doriți să primiți comanda de la Kaufland în aceeași zi. În orașele mari, acest lucru este uneori posibil, însă termenul de livrare standard este, în majoritatea cazurilor, de 1-2 zile lucrătoare. Din păcate, uneori nici acest termen nu poate fi respectat din diverse motive precum programul de lucru al firmelor de curierat, ora de plasare a comenzii, dar și de volumul de comenzi pe care Kaufland le are de procesat în momentul respectiv și/sau adresa de livrare. Prin urmare, timpul estimat de livrare poate crește până la 3-4 zile lucrătoare sau mai mult. Vizitați întotdeauna site-ul Kaufland sau vizualizați Kaufland catalog actual, valabil de la 06-12-2023 până la 12-12-2023, unde aceste excepții sunt menționate clar.

close-icon close-icon
Arată tot...

Kaufland oferte de Black Friday

🖤 Oferte Black Friday: 0
💰 Kaufland reduceri de Black Friday: 0
🛍️ Cataloage Black Friday: 0
Trimis cu succes
Ceva n-a mers bine. Vă rugăm să încercați din nou