Oferte de Black Friday de la Max Mara

Vizualizați toate ofertele aici

Cataloage Black Friday de la Max Mara

Cea mai recentă actualizare a catalogului : 25.09.2023

Nu există temporar niciun catalog store-logo

Doriți să primiți o notificare când cel mai nou catalog Max Mara este online?
46.926 persoane te-au precedat deja

Black Friday Max Mara promoții și oferte cu reduceri imense

Vedeți cele mai recente promoții de la Max Mara de Black Friday și profitați de discountul enorm! Puteți găsi o colecție de diverse campanii și oferte suplimentare de la Max Mara pe Ofertelecatalog.ro în timpul perioadei Black Friday 2022. De îndată ce primim o nouă ofertă de Black Friday, o vom posta online. Nu ați găsit oferta ideală în timpul reducerilor de Black Friday? Reducerea enormă continuă cu Cyber ​​Monday Max Mara oferte de luni! Abonați-vă acum la newsletter-ul Max Mara, ca să fiți primul care află ofertele, promoțiile, catalogul și vânzările la cald pentru Max Mara. Pentru mai multe informații despre ofertele din catalog (online) și pentru orele de deschidere ale magazinelor Max Mara, vă rugăm să verificați Max Mara website.

Întrebări frecvente despre Black Friday de la Max Mara

Când începe Black Friday la Max Mara?

Ofertele de Black Friday de anul acesta la Max Mara vor fi disponibile pe 25 noiembrie 2022. Vă veți putea bucura de oferte de Black Friday pe tot parcursul săptămânii. Reducerile sunt valabile în magazin și pe site-ul Max Mara. Catalog valabil de la 25-09-2023 la 01-10-2023 este complet dedicat evenimentului Black Friday.

close-icon close-icon

Care sunt cele mai bune oferte Max Mara de Black Friday?

Black Friday va fi epic anul acesta la Max Mara cu oferte spectaculoase și reduceri de până la 50%! Consultați cele mai bune 3 oferte chiar acum:


Spată de porc


Ulei de floarea- soarelui


Friteuză cu aer cald ZAF 01

close-icon close-icon

Când îmi vor fi livrate comenzile realizate la Max Mara de Black Friday?

În timpul ofertelor de Black Friday, achizițiile dvs. vor fi expediate de Max Mara cât mai curând posibil. Din păcate, livrarea poate dura mai mult decât în ​​mod normal, din cauza numărului mare de comenzi. Consultați site-ul Max Mara pentru mai multe informații despre termenul de livrare actual.

close-icon close-icon

Max Mara oferte de Black Friday

🖤 Oferte Black Friday: 0
💰 Max Mara reduceri de Black Friday: 0
🛍️ Cataloage Black Friday: 0