Oferte de Black Friday de la Carrefour

Vizualizați toate ofertele aici

Cataloage Black Friday de la Carrefour

Cea mai recentă actualizare a catalogului: 21.02.2024

Carrefour catalog

Valabil: 20 feb. până la 2 mar.

Acest Carrefour catalog plin de reduceri și oferte este încă valabil pentru 3 zile. Vizualizați cele mai recente oferte de la Carrefour și economisiți la achizițiile de la Carrefour.

Ține-mă la curent

Doriți să primiți o notificare când cel mai nou catalog Carrefour este online?
43.072 persoane te-au precedat deja

Black Friday Carrefour promoții și oferte cu reduceri imense

Vedeți cele mai recente promoții de la Carrefour de Black Friday și profitați de discountul enorm! Puteți găsi o colecție de diverse campanii și oferte suplimentare de la Carrefour pe Ofertelecatalog.ro în timpul perioadei Black Friday 2023. De îndată ce primim o nouă ofertă de Black Friday, o vom posta online. Nu ați găsit oferta ideală în timpul reducerilor de Black Friday? Reducerea enormă continuă cu Cyber ​​Monday Carrefour oferte de luni! Abonați-vă acum la newsletter-ul Carrefour, ca să fiți primul care află ofertele, promoțiile, catalogul și vânzările la cald pentru Carrefour. Pentru mai multe informații despre ofertele din catalog (online) și pentru orele de deschidere ale magazinelor Carrefour, vă rugăm să verificați Carrefour website.

Întrebări frecvente despre Black Friday de la Carrefour

Când începe Black Friday la Carrefour?

Ofertele de Black Friday de anul acesta la Carrefour vor fi disponibile pe 25 noiembrie 2022. Vă veți putea bucura de oferte de Black Friday pe tot parcursul săptămânii. Reducerile sunt valabile în magazin și pe site-ul Carrefour. Carrefour catalog valabil de la 20-02-2024 la 02-03-2024 este complet dedicat evenimentului Black Friday.

close-icon close-icon

Care sunt cele mai bune oferte Carrefour de Black Friday?

Black Friday va fi epic anul acesta la Carrefour cu oferte spectaculoase și reduceri de până la 50%! Consultați cele mai bune 3 oferte chiar acum:


DOMENIILE VINARTE VIN SEC 750 ml


BARESA Roşii decojite


CEAFĂ DE PORC FĂRĂ OS

close-icon close-icon

Când îmi vor fi livrate comenzile realizate la Carrefour de Black Friday?

În timpul ofertelor de Black Friday, achizițiile dvs. vor fi expediate de Carrefour cât mai curând posibil. Din păcate, livrarea poate dura mai mult decât în ​​mod normal, din cauza numărului mare de comenzi. Consultați site-ul Carrefour pentru mai multe informații despre termenul de livrare actual.

close-icon close-icon

Carrefour oferte de Black Friday

🖤 Oferte Black Friday: 0
💰 Carrefour reduceri de Black Friday: 0
🛍️ Cataloage Black Friday: 0
Trimis cu succes
Ceva n-a mers bine. Vă rugăm să încercați din nou