Oferte de Black Friday de la Dr.Max

Vizualizați toate ofertele aici

Cataloage Black Friday de la Dr.Max

Cea mai recentă actualizare a catalogului: 12.01.2024

Dr.Max catalog

Valabil: 20 dec. până la 29 feb.
În tendințe

Acest Dr.Max catalog plin de reduceri și oferte este încă valabil pentru 2 zile. Vizualizați cele mai recente oferte de la Dr.Max și economisiți la achizițiile de la Dr.Max.

Ține-mă la curent

Doriți să primiți o notificare când cel mai nou catalog Dr.Max este online?
39.494 persoane te-au precedat deja

Black Friday Dr.Max promoții și oferte cu reduceri imense

Vedeți cele mai recente promoții de la Dr.Max de Black Friday și profitați de discountul enorm! Puteți găsi o colecție de diverse campanii și oferte suplimentare de la Dr.Max pe Ofertelecatalog.ro în timpul perioadei Black Friday 2023. De îndată ce primim o nouă ofertă de Black Friday, o vom posta online. Nu ați găsit oferta ideală în timpul reducerilor de Black Friday? Reducerea enormă continuă cu Cyber ​​Monday Dr.Max oferte de luni! Abonați-vă acum la newsletter-ul Dr.Max, ca să fiți primul care află ofertele, promoțiile, catalogul și vânzările la cald pentru Dr.Max. Pentru mai multe informații despre ofertele din catalog (online) și pentru orele de deschidere ale magazinelor Dr.Max, vă rugăm să verificați Dr.Max website.

Întrebări frecvente despre Black Friday de la Dr.Max

Când începe Black Friday la Dr.Max?

Ofertele de Black Friday de anul acesta la Dr.Max vor fi disponibile pe 25 noiembrie 2022. Vă veți putea bucura de oferte de Black Friday pe tot parcursul săptămânii. Reducerile sunt valabile în magazin și pe site-ul Dr.Max. Dr.Max catalog valabil de la 20-12-2023 la 29-02-2024 este complet dedicat evenimentului Black Friday.

close-icon close-icon

Care sunt cele mai bune oferte Dr.Max de Black Friday?

Black Friday va fi epic anul acesta la Dr.Max cu oferte spectaculoase și reduceri de până la 50%! Consultați cele mai bune 3 oferte chiar acum:


Evoluderm Cremă de mâini, diverse sortimente, 150 ml


Bepanthen 5% Unguent, 100 g


Aptamil Nutri-Biotik 3+ ani, 800 g

close-icon close-icon

Când îmi vor fi livrate comenzile realizate la Dr.Max de Black Friday?

În timpul ofertelor de Black Friday, achizițiile dvs. vor fi expediate de Dr.Max cât mai curând posibil. Din păcate, livrarea poate dura mai mult decât în ​​mod normal, din cauza numărului mare de comenzi. Consultați site-ul Dr.Max pentru mai multe informații despre termenul de livrare actual.

close-icon close-icon

Dr.Max oferte de Black Friday

🖤 Oferte Black Friday: 0
💰 Dr.Max reduceri de Black Friday: 0
🛍️ Cataloage Black Friday: 0
Trimis cu succes
Ceva n-a mers bine. Vă rugăm să încercați din nou