Oferte de Black Friday de la Geox

Vizualizați toate ofertele aici

Cataloage Black Friday de la Geox

Cea mai recentă actualizare a catalogului : 06.12.2023

Nu există temporar niciun catalog

Doriți să primiți o notificare când cel mai nou catalog Geox este online?
48.621 persoane te-au precedat deja

Black Friday Geox promoții și oferte cu reduceri imense

Vedeți cele mai recente promoții de la Geox de Black Friday și profitați de discountul enorm! Puteți găsi o colecție de diverse campanii și oferte suplimentare de la Geox pe Ofertelecatalog.ro în timpul perioadei Black Friday 2023. De îndată ce primim o nouă ofertă de Black Friday, o vom posta online. Nu ați găsit oferta ideală în timpul reducerilor de Black Friday? Reducerea enormă continuă cu Cyber ​​Monday Geox oferte de luni! Abonați-vă acum la newsletter-ul Geox, ca să fiți primul care află ofertele, promoțiile, catalogul și vânzările la cald pentru Geox. Pentru mai multe informații despre ofertele din catalog (online) și pentru orele de deschidere ale magazinelor Geox, vă rugăm să verificați Geox website.

Întrebări frecvente despre Black Friday de la Geox

Există un magazin Geox în Cluj-Napoca?

Veți găsi magazine Geox în toată România, noi magazine fiind adăugate în mod constant. Căutați un magazin Geox în Cluj-Napoca sau în apropierea dvs.? Am colectat toate adresele magazinului Geox din Cluj-Napoca. Permiteți-ne să vă detectăm automat locația sau să căutăm Cluj-Napoca pentru a găsi cel mai apropiat magazin Geox. Asigurați-vă că verificați pagina magazinului Geox din locația dvs., pentru a avea informații corecte despre orele de deschidere și servicii.

close-icon close-icon

Magazinul Geox din Cluj-Napoca este deschis în acest moment?

Magazinul Geox din Cluj-Napoca are program de funcționare standard, dar acestea pot varia în unele cazuri. Vedeți cele mai actuale ore de funcționare făcând clic pe filiala Cluj-Napoca.

close-icon close-icon

Sunt toate ofertele din catalog disponibile și în magazinul Geox din Cluj-Napoca?

Ofertele din această săptămână de la Catalog valabile de la 04-12-2023 până la 10-12-2023 sunt valabile în magazinul dvs. Geox din Cluj-Napoca. Cele mai bune oferte de la Geox Cluj-Napoca sunt: ​​Bere blondă, Figurină cu LED și Clementine calitatea l kg.

close-icon close-icon

Care sunt orele de funcționare ale magazinului Geox din Cluj-Napoca?

Puteți găsi cu ușurință programul actual de funcționare al magazinului Geox din Cluj-Napoca alegând sucursala dvs. Accesați „Sucursale” și faceți clic pe locație pentru a afla orele de funcționare ale magazinului dvs. Geox.

close-icon close-icon

Care este cea mai apropiată locație Geox din Cluj-Napoca?

Magazinul Geox are oferte foarte interesante, cum ar fi Bere blondă, Figurină cu LED și Clementine calitatea l kg, așa că înțelegem perfect că doriți să le obțineți la magazinul Geox din Cluj-Napoca. Din păcate, nu există întotdeauna un magazin Geox în apropiere. Vă rugăm să ne permiteți accesul la locația dvs. pentru a afla care este cel mai apropiat magazin de Cluj-Napoca.


Dacă nu există magazin Geox în Cluj-Napoca, vă rugăm să verificați alte magazine similare din categoria Haine și Incaltaminte.

close-icon close-icon

Care este programul de funcționare în weekend al magazinului Geox?

Orele de deschidere ale magazinului Geox din Cluj-Napoca sunt afișate pe pagina acestei sucursale. În acest fel, puteți verifica oricând dacă magazinul Geox este deschis în weekend.

close-icon close-icon

Care este programul de funcționare al magazinului Geox în timpul sărbătorilor legale, precum Crăciun și Revelion?

Magazinul Geox este deschis aproape în fiecare zi a săptămânii, inclusiv în weekend. În zilele de sărbătoare legale, cum ar fi Crăciunul, programul magazinului Geox poate varia. Vizualizați programul de funcționare actual în partea de sus a acestei pagini sau verificați pe site-ul web al magazinului Geox programul de funcționare în zilele de:


Anul Nou (1,2 ianuarie):

Ziua Unirii Principatelor Române (24 ianuarie):

Vinerea Mare:

Paștele ortodox:

Ziua Muncii (1 mai):

Ziua Copilului (1 iunie):

Rusalii:

Adormirea Maicii Domnului (15 august):

Sfântul Andrei (30 noiembrie):

Ziua Națională a României (1 decembrie):

Crăciunul (25, 26 decembrie): 

close-icon close-icon

Cât de repede livrează Geox în Cluj-Napoca?

Înțelegem dacă doriți să primiți comanda de la Geox în aceeași zi. În orașele mari, acest lucru este uneori posibil, însă termenul de livrare standard este, în majoritatea cazurilor, de 1-2 zile lucrătoare. Din păcate, uneori nici acest termen nu poate fi respectat din diverse motive precum programul de lucru al firmelor de curierat, ora de plasare a comenzii, dar și de volumul de comenzi pe care Geox le are de procesat în momentul respectiv și/sau adresa de livrare. Prin urmare, timpul estimat de livrare poate crește până la 3-4 zile lucrătoare sau mai mult. Vizitați întotdeauna site-ul Geox sau vizualizați Catalog actual, valabil de la 04-12-2023 până la 10-12-2023, unde aceste excepții sunt menționate clar.

close-icon close-icon
Arată tot...

Geox oferte de Black Friday

🖤 Oferte Black Friday: 0
💰 Geox reduceri de Black Friday: 0
🛍️ Cataloage Black Friday: 0
Trimis cu succes
Ceva n-a mers bine. Vă rugăm să încercați din nou