Cataloage de la Intersport

Intersport catalog

Valabil: 1 oct. până la 31 oct.

Acest Intersport catalog plin de reduceri și oferte este încă valabil pentru 28 zile. Vizualizați cele mai recente oferte de la Intersport și economisiți la achizițiile de la Intersport.

Ține-mă la curent store-logo

Doriți să primiți o notificare când cel mai nou catalog Intersport este online?
57.984 persoane te-au precedat deja

Ține-mă la curent store-logo

Doriți să primiți o notificare când cel mai nou catalog Intersport este online?
50.508 persoane te-au precedat deja

Vedeți catalogul Intersport în aplicație prima dată!

Descărcați aplicația gratuită cu 1000+ de magazine

Catalog și oferte Intersport

Intersport România face parte din Intersport International Corporation (IIC), care deține peste 5400 de magazine în 42 de țări, fiind astfel lider pe piața de retail de articole și echipamente sportive, cu zeci de oferte atractive prezentate în cel mai recent catalog Intersport. Primul magazin INTERSPORT din România a fost deschis în 2004, iar astăzi compania are peste 32 de magazine în întreaga țară. Intersport a fost primul magazin de o asemenea anvergură și concept care s-a deschis în România, aducând în țară un nou standard de experiență de cumpărare pentru pasionații de sport. În magazinele și cataloage de prezentare găsiți produse pentru toți pasionații de sport, produse ale unor branduri de top, potrivite pentru practicarea tuturor sporturilor, indiferent de vârstă, iar ofertele pot fi accesate atât online, cât și  în magazine. Totodată personalul extrem de calificat este în măsură să vă prezinte atât cel mai recent pliant, cât și prospecte ale tuturor produselor comercializate.


Experiențe sportive autentice cu Intersport

Intersport vă oferă o gamă largă de articole pentru femei, bărbați și copii  și accesorii sportive de la furnizori renumiți și branduri de top, precum Nike, adidas, Asics, Head, Rossignol și multe altele, acestea fiind listate și prezentate săptămânal în catalogul de oferte, dând astfel posibilitatea tuturor clienților de a beneficia de cel mai bun preț. Prin prezentarea cataloagelor de produs și prin promovarea continuă a acestora, Intersport vine mai aproape de nevoile și pasiunile clienților săi oferindu-le experiențe de neuitat. Mai mult decât atât, calitatea și beneficiile practicării diferitelor sporturi sunt descrise și expuse și într-un catalog Intersport săptămâna viitoare, astfel încât cumpărăturile realizate în cadrul acestui magazin sunt întotdeauna o reală plăcere!


Cumpărături la Intersport

Descoperiți cele mai recente reviste și broșuri și beneficiați întotdeauna de avantaje incontestabile, atât în ceea ce privește calitatea produselor, cât și a serviciilor oferite. Diferitele promoții, precum promoția zilei sau oferta de weekend  includ sute de articole și accesorii pentru practicarea unor sporturi precum alergare, drumeție, schi, snowboard, training, fotbal, baschet, ciclism, skateboarding, volei, tenis și multe altele. Produsele comandate online, beneficiază, în funcție de valoarea comenzii de livrare gratuită și ajung la clienți în termen de 2-7 zile lucrătoare, de la plasarea comenzilor. Pentru mai multe detalii cu privire la ofertele disponibile puteți accesa intersport.ro sau puteți instala Intersport app, pentru a fi la curent cu cele mai recente evenimente organizate.Magazinul dvs. Intersport

Vizualizați cele mai recente cataloage și oferte de la Intersport și nu plătiți niciodată mai mult decât ar trebui. Intersport are 30 magazine în România cu oferte competitive săptămânale. În cel mai recent Intersport catalog veți găsi oferte, care sunt valabile de la 01-10-2023 până la 31-10-2023. Săptămâna aceasta există 0 produse, pe care le puteți cumpăra la reducere și, probabil, la cel mai mic preț posibil. Nu ratați oferte precum: Ofertă 1, Ofertă 2 și Ofertă 3! Desigur, Intersport oferă mult mai multe produse, care momentan nu sunt la reducere. Le puteți comanda din magazinul online sau le puteți ridica de la un punct de ridicare sau de la un magazin din zona dvs. Alegeți cea mai apropiată locație cu „găsește locația” din meniul de mai sus, de lângă caseta de căutare. De asemenea, puteți găsi mai multe informații, cum ar fi programul de deschidere al magazinului dvs. din Brașov, Cluj-Napoca, Constanța sau orice alt magazin din România, pe site-ul web Intersport.

Dacă nu găsiți ceea ce căutați în catalogul Intersport, verificați oferte de la magazine similare din aceeași categorie: Sport, cum ar fi Nike, Decathlon sau Hervis. S-ar putea să găsiți acolo produsul pe care îl căutați la cel mai mic preț. Pe lângă promoțiile din catalog, puteți economisii bani și la Intersport cu un cod de reducere. Verificați site-ul Intersport pentru a-l obține pe al dvs.

Întrebări frecvente despre Intersport

Există un magazin Intersport în Iași?

Veți găsi magazine Intersport în toată România, noi magazine fiind adăugate în mod constant. Căutați un magazin Intersport în Iași sau în apropierea dvs.? Am colectat toate adresele magazinului Intersport din Iași. Permiteți-ne să vă detectăm automat locația sau să căutăm Iași pentru a găsi cel mai apropiat magazin Intersport. Asigurați-vă că verificați pagina magazinului Intersport din locația dvs., pentru a avea informații corecte despre orele de deschidere și servicii.

close-icon close-icon

Magazinul Intersport din Iași este deschis în acest moment?

Magazinul Intersport din Iași are program de funcționare standard, dar acestea pot varia în unele cazuri. Vedeți cele mai actuale ore de funcționare făcând clic pe filiala Iași.

close-icon close-icon

Sunt toate ofertele din catalog disponibile și în magazinul Intersport din Iași?

Ofertele din această săptămână de la Intersport catalog valabile de la 01-10-2023 până la 31-10-2023 sunt valabile în magazinul dvs. Intersport din Iași. Cele mai bune oferte de la Intersport Iași sunt: ​​Ofertă 1, Ofertă 2 și Ofertă 3.

close-icon close-icon

Care sunt orele de funcționare ale magazinului Intersport din Iași?

Puteți găsi cu ușurință programul actual de funcționare al magazinului Intersport din Iași alegând sucursala dvs. Accesați „Sucursale” și faceți clic pe locație pentru a afla orele de funcționare ale magazinului dvs. Intersport.

close-icon close-icon

Care este cea mai apropiată locație Intersport din Iași?

Magazinul Intersport are oferte foarte interesante, cum ar fi Ofertă 1, Ofertă 2 și Ofertă 3, așa că înțelegem perfect că doriți să le obțineți la magazinul Intersport din Iași. Din păcate, nu există întotdeauna un magazin Intersport în apropiere. Vă rugăm să ne permiteți accesul la locația dvs. pentru a afla care este cel mai apropiat magazin de Iași.


Dacă nu există magazin Intersport în Iași, vă rugăm să verificați alte magazine similare din categoria Sport.

close-icon close-icon

Care este programul de funcționare în weekend al magazinului Intersport?

Orele de deschidere ale magazinului Intersport din Iași sunt afișate pe pagina acestei sucursale. În acest fel, puteți verifica oricând dacă magazinul Intersport este deschis în weekend.

close-icon close-icon

Care este programul de funcționare al magazinului Intersport în timpul sărbătorilor legale, precum Crăciun și Revelion?

Magazinul Intersport este deschis aproape în fiecare zi a săptămânii, inclusiv în weekend. În zilele de sărbătoare legale, cum ar fi Crăciunul, programul magazinului Intersport poate varia. Vizualizați programul de funcționare actual în partea de sus a acestei pagini sau verificați pe site-ul web al magazinului Intersport programul de funcționare în zilele de:


Anul Nou (1,2 ianuarie):

Ziua Unirii Principatelor Române (24 ianuarie):

Vinerea Mare:

Paștele ortodox:

Ziua Muncii (1 mai):

Ziua Copilului (1 iunie):

Rusalii:

Adormirea Maicii Domnului (15 august):

Sfântul Andrei (30 noiembrie):

Ziua Națională a României (1 decembrie):

Crăciunul (25, 26 decembrie): 

close-icon close-icon

Cât de repede livrează Intersport în Iași?

Înțelegem dacă doriți să primiți comanda de la Intersport în aceeași zi. În orașele mari, acest lucru este uneori posibil, însă termenul de livrare standard este, în majoritatea cazurilor, de 1-2 zile lucrătoare. Din păcate, uneori nici acest termen nu poate fi respectat din diverse motive precum programul de lucru al firmelor de curierat, ora de plasare a comenzii, dar și de volumul de comenzi pe care Intersport le are de procesat în momentul respectiv și/sau adresa de livrare. Prin urmare, timpul estimat de livrare poate crește până la 3-4 zile lucrătoare sau mai mult. Vizitați întotdeauna site-ul Intersport sau vizualizați Intersport catalog actual, valabil de la 01-10-2023 până la 31-10-2023, unde aceste excepții sunt menționate clar.

close-icon close-icon
Arată tot...

Intersport promoții

🛍️ Intersport cataloage: 1
🆕 Oferte noi: 0
🏷️ Categorie: Sport
🕰️ Cea mai recentă actualizare a catalogului: 01.10.2023
Trimis cu succes
Ceva n-a mers bine. Vă rugăm să încercați din nou