Oferte de Black Friday de la Jumbo

Vizualizați toate ofertele aici

Cataloage Black Friday de la Jumbo

Cea mai recentă actualizare a catalogului : 11.09.2023

Jumbo catalog

Valabil: 11 sept. până la 27 sept.
În tendințe

Acest Jumbo catalog plin de reduceri și oferte este încă valabil pentru 3 zile. Vizualizați cele mai recente oferte de la Jumbo și economisiți la achizițiile de la Jumbo.

Ține-mă la curent store-logo

Doriți să primiți o notificare când cel mai nou catalog Jumbo este online?
44.178 persoane te-au precedat deja

Ține-mă la curent store-logo

Doriți să primiți o notificare când cel mai nou catalog Jumbo este online?
29.319 persoane te-au precedat deja

Black Friday Jumbo promoții și oferte cu reduceri imense

Vedeți cele mai recente promoții de la Jumbo de Black Friday și profitați de discountul enorm! Puteți găsi o colecție de diverse campanii și oferte suplimentare de la Jumbo pe Ofertelecatalog.ro în timpul perioadei Black Friday 2022. De îndată ce primim o nouă ofertă de Black Friday, o vom posta online. Nu ați găsit oferta ideală în timpul reducerilor de Black Friday? Reducerea enormă continuă cu Cyber ​​Monday Jumbo oferte de luni! Abonați-vă acum la newsletter-ul Jumbo, ca să fiți primul care află ofertele, promoțiile, catalogul și vânzările la cald pentru Jumbo. Pentru mai multe informații despre ofertele din catalog (online) și pentru orele de deschidere ale magazinelor Jumbo, vă rugăm să verificați Jumbo website.

Întrebări frecvente despre Black Friday de la Jumbo

Când începe Black Friday la Jumbo?

Ofertele de Black Friday de anul acesta la Jumbo vor fi disponibile pe 25 noiembrie 2022. Vă veți putea bucura de oferte de Black Friday pe tot parcursul săptămânii. Reducerile sunt valabile în magazin și pe site-ul Jumbo. Jumbo catalog valabil de la 11-09-2023 la 27-09-2023 este complet dedicat evenimentului Black Friday.

close-icon close-icon

Care sunt cele mai bune oferte Jumbo de Black Friday?

Black Friday va fi epic anul acesta la Jumbo cu oferte spectaculoase și reduceri de până la 50%! Consultați cele mai bune 3 oferte chiar acum:


Ulei de floarea- soarelui


Ghete damă


Pantaloni damă din velur

close-icon close-icon

Când îmi vor fi livrate comenzile realizate la Jumbo de Black Friday?

În timpul ofertelor de Black Friday, achizițiile dvs. vor fi expediate de Jumbo cât mai curând posibil. Din păcate, livrarea poate dura mai mult decât în ​​mod normal, din cauza numărului mare de comenzi. Consultați site-ul Jumbo pentru mai multe informații despre termenul de livrare actual.

close-icon close-icon

Jumbo oferte de Black Friday

🖤 Oferte Black Friday: 0
💰 Jumbo reduceri de Black Friday: 0
🛍️ Cataloage Black Friday: 0