Oferte de Black Friday de la Kenvelo

Vizualizați toate ofertele aici

Cataloage Black Friday de la Kenvelo

Cea mai recentă actualizare a catalogului : 06.12.2023

Nu există temporar niciun catalog

Doriți să primiți o notificare când cel mai nou catalog Kenvelo este online?
19.778 persoane te-au precedat deja

Black Friday Kenvelo promoții și oferte cu reduceri imense

Vedeți cele mai recente promoții de la Kenvelo de Black Friday și profitați de discountul enorm! Puteți găsi o colecție de diverse campanii și oferte suplimentare de la Kenvelo pe Ofertelecatalog.ro în timpul perioadei Black Friday 2023. De îndată ce primim o nouă ofertă de Black Friday, o vom posta online. Nu ați găsit oferta ideală în timpul reducerilor de Black Friday? Reducerea enormă continuă cu Cyber ​​Monday Kenvelo oferte de luni! Abonați-vă acum la newsletter-ul Kenvelo, ca să fiți primul care află ofertele, promoțiile, catalogul și vânzările la cald pentru Kenvelo. Pentru mai multe informații despre ofertele din catalog (online) și pentru orele de deschidere ale magazinelor Kenvelo, vă rugăm să verificați Kenvelo website.

Întrebări frecvente despre Black Friday de la Kenvelo

Există un magazin Kenvelo în Piatra Neamț?

Veți găsi magazine Kenvelo în toată România, noi magazine fiind adăugate în mod constant. Căutați un magazin Kenvelo în Piatra Neamț sau în apropierea dvs.? Am colectat toate adresele magazinului Kenvelo din Piatra Neamț. Permiteți-ne să vă detectăm automat locația sau să căutăm Piatra Neamț pentru a găsi cel mai apropiat magazin Kenvelo. Asigurați-vă că verificați pagina magazinului Kenvelo din locația dvs., pentru a avea informații corecte despre orele de deschidere și servicii.

close-icon close-icon

Magazinul Kenvelo din Piatra Neamț este deschis în acest moment?

Magazinul Kenvelo din Piatra Neamț are program de funcționare standard, dar acestea pot varia în unele cazuri. Vedeți cele mai actuale ore de funcționare făcând clic pe filiala Piatra Neamț.

close-icon close-icon

Sunt toate ofertele din catalog disponibile și în magazinul Kenvelo din Piatra Neamț?

Ofertele din această săptămână de la Catalog valabile de la 04-12-2023 până la 10-12-2023 sunt valabile în magazinul dvs. Kenvelo din Piatra Neamț. Cele mai bune oferte de la Kenvelo Piatra Neamț sunt: ​​Bere blondă, Figurină cu LED și Clementine calitatea l kg.

close-icon close-icon

Care sunt orele de funcționare ale magazinului Kenvelo din Piatra Neamț?

Puteți găsi cu ușurință programul actual de funcționare al magazinului Kenvelo din Piatra Neamț alegând sucursala dvs. Accesați „Sucursale” și faceți clic pe locație pentru a afla orele de funcționare ale magazinului dvs. Kenvelo.

close-icon close-icon

Care este cea mai apropiată locație Kenvelo din Piatra Neamț?

Magazinul Kenvelo are oferte foarte interesante, cum ar fi Bere blondă, Figurină cu LED și Clementine calitatea l kg, așa că înțelegem perfect că doriți să le obțineți la magazinul Kenvelo din Piatra Neamț. Din păcate, nu există întotdeauna un magazin Kenvelo în apropiere. Vă rugăm să ne permiteți accesul la locația dvs. pentru a afla care este cel mai apropiat magazin de Piatra Neamț.


Dacă nu există magazin Kenvelo în Piatra Neamț, vă rugăm să verificați alte magazine similare din categoria Haine și Incaltaminte.

close-icon close-icon

Care este programul de funcționare în weekend al magazinului Kenvelo?

Orele de deschidere ale magazinului Kenvelo din Piatra Neamț sunt afișate pe pagina acestei sucursale. În acest fel, puteți verifica oricând dacă magazinul Kenvelo este deschis în weekend.

close-icon close-icon

Care este programul de funcționare al magazinului Kenvelo în timpul sărbătorilor legale, precum Crăciun și Revelion?

Magazinul Kenvelo este deschis aproape în fiecare zi a săptămânii, inclusiv în weekend. În zilele de sărbătoare legale, cum ar fi Crăciunul, programul magazinului Kenvelo poate varia. Vizualizați programul de funcționare actual în partea de sus a acestei pagini sau verificați pe site-ul web al magazinului Kenvelo programul de funcționare în zilele de:


Anul Nou (1,2 ianuarie):

Ziua Unirii Principatelor Române (24 ianuarie):

Vinerea Mare:

Paștele ortodox:

Ziua Muncii (1 mai):

Ziua Copilului (1 iunie):

Rusalii:

Adormirea Maicii Domnului (15 august):

Sfântul Andrei (30 noiembrie):

Ziua Națională a României (1 decembrie):

Crăciunul (25, 26 decembrie): 

close-icon close-icon

Cât de repede livrează Kenvelo în Piatra Neamț?

Înțelegem dacă doriți să primiți comanda de la Kenvelo în aceeași zi. În orașele mari, acest lucru este uneori posibil, însă termenul de livrare standard este, în majoritatea cazurilor, de 1-2 zile lucrătoare. Din păcate, uneori nici acest termen nu poate fi respectat din diverse motive precum programul de lucru al firmelor de curierat, ora de plasare a comenzii, dar și de volumul de comenzi pe care Kenvelo le are de procesat în momentul respectiv și/sau adresa de livrare. Prin urmare, timpul estimat de livrare poate crește până la 3-4 zile lucrătoare sau mai mult. Vizitați întotdeauna site-ul Kenvelo sau vizualizați Catalog actual, valabil de la 04-12-2023 până la 10-12-2023, unde aceste excepții sunt menționate clar.

close-icon close-icon
Arată tot...

Kenvelo oferte de Black Friday

🖤 Oferte Black Friday: 0
💰 Kenvelo reduceri de Black Friday: 0
🛍️ Cataloage Black Friday: 0
Trimis cu succes
Ceva n-a mers bine. Vă rugăm să încercați din nou