Oferte de Black Friday de la Lidl

Vizualizați toate ofertele aici

Cataloage Black Friday de la Lidl

Cea mai recentă actualizare a catalogului : 26.07.2023

Lidl catalog

Valabil: 26 iul. până la 31 dec.

Acest Lidl catalog plin de reduceri și oferte este încă valabil pentru 26 zile. Vizualizați cele mai recente oferte de la Lidl și economisiți la achizițiile de la Lidl.

Ține-mă la curent

Doriți să primiți o notificare când cel mai nou catalog Lidl este online?
46.161 persoane te-au precedat deja

Black Friday Lidl promoții și oferte cu reduceri imense

Vedeți cele mai recente promoții de la Lidl de Black Friday și profitați de discountul enorm! Puteți găsi o colecție de diverse campanii și oferte suplimentare de la Lidl pe Ofertelecatalog.ro în timpul perioadei Black Friday 2023. De îndată ce primim o nouă ofertă de Black Friday, o vom posta online. Nu ați găsit oferta ideală în timpul reducerilor de Black Friday? Reducerea enormă continuă cu Cyber ​​Monday Lidl oferte de luni! Abonați-vă acum la newsletter-ul Lidl, ca să fiți primul care află ofertele, promoțiile, catalogul și vânzările la cald pentru Lidl. Pentru mai multe informații despre ofertele din catalog (online) și pentru orele de deschidere ale magazinelor Lidl, vă rugăm să verificați Lidl website.

Întrebări frecvente despre Black Friday de la Lidl

Există un magazin Lidl în Tecuci?

Veți găsi magazine Lidl în toată România, noi magazine fiind adăugate în mod constant. Căutați un magazin Lidl în Tecuci sau în apropierea dvs.? Am colectat toate adresele magazinului Lidl din Tecuci. Permiteți-ne să vă detectăm automat locația sau să căutăm Tecuci pentru a găsi cel mai apropiat magazin Lidl. Asigurați-vă că verificați pagina magazinului Lidl din locația dvs., pentru a avea informații corecte despre orele de deschidere și servicii.

close-icon close-icon

Magazinul Lidl din Tecuci este deschis în acest moment?

Magazinul Lidl din Tecuci are program de funcționare standard, dar acestea pot varia în unele cazuri. Vedeți cele mai actuale ore de funcționare făcând clic pe filiala Tecuci.

close-icon close-icon

Sunt toate ofertele din catalog disponibile și în magazinul Lidl din Tecuci?

Ofertele din această săptămână de la Lidl catalog valabile de la 04-12-2023 până la 10-12-2023 sunt valabile în magazinul dvs. Lidl din Tecuci. Cele mai bune oferte de la Lidl Tecuci sunt: ​​Bere blondă, Pungi pentru cadouri și Storcător de fructe şi legume, cu melc.

close-icon close-icon

Care sunt orele de funcționare ale magazinului Lidl din Tecuci?

Puteți găsi cu ușurință programul actual de funcționare al magazinului Lidl din Tecuci alegând sucursala dvs. Accesați „Sucursale” și faceți clic pe locație pentru a afla orele de funcționare ale magazinului dvs. Lidl.

close-icon close-icon

Care este cea mai apropiată locație Lidl din Tecuci?

Magazinul Lidl are oferte foarte interesante, cum ar fi Bere blondă, Pungi pentru cadouri și Storcător de fructe şi legume, cu melc, așa că înțelegem perfect că doriți să le obțineți la magazinul Lidl din Tecuci. Din păcate, nu există întotdeauna un magazin Lidl în apropiere. Vă rugăm să ne permiteți accesul la locația dvs. pentru a afla care este cel mai apropiat magazin de Tecuci.


Dacă nu există magazin Lidl în Tecuci, vă rugăm să verificați alte magazine similare din categoria Supermarket.

close-icon close-icon

Care este programul de funcționare în weekend al magazinului Lidl?

Orele de deschidere ale magazinului Lidl din Tecuci sunt afișate pe pagina acestei sucursale. În acest fel, puteți verifica oricând dacă magazinul Lidl este deschis în weekend.

close-icon close-icon

Care este programul de funcționare al magazinului Lidl în timpul sărbătorilor legale, precum Crăciun și Revelion?

Magazinul Lidl este deschis aproape în fiecare zi a săptămânii, inclusiv în weekend. În zilele de sărbătoare legale, cum ar fi Crăciunul, programul magazinului Lidl poate varia. Vizualizați programul de funcționare actual în partea de sus a acestei pagini sau verificați pe site-ul web al magazinului Lidl programul de funcționare în zilele de:


Anul Nou (1,2 ianuarie):

Ziua Unirii Principatelor Române (24 ianuarie):

Vinerea Mare:

Paștele ortodox:

Ziua Muncii (1 mai):

Ziua Copilului (1 iunie):

Rusalii:

Adormirea Maicii Domnului (15 august):

Sfântul Andrei (30 noiembrie):

Ziua Națională a României (1 decembrie):

Crăciunul (25, 26 decembrie): 

close-icon close-icon

Cât de repede livrează Lidl în Tecuci?

Înțelegem dacă doriți să primiți comanda de la Lidl în aceeași zi. În orașele mari, acest lucru este uneori posibil, însă termenul de livrare standard este, în majoritatea cazurilor, de 1-2 zile lucrătoare. Din păcate, uneori nici acest termen nu poate fi respectat din diverse motive precum programul de lucru al firmelor de curierat, ora de plasare a comenzii, dar și de volumul de comenzi pe care Lidl le are de procesat în momentul respectiv și/sau adresa de livrare. Prin urmare, timpul estimat de livrare poate crește până la 3-4 zile lucrătoare sau mai mult. Vizitați întotdeauna site-ul Lidl sau vizualizați Lidl catalog actual, valabil de la 04-12-2023 până la 10-12-2023, unde aceste excepții sunt menționate clar.

close-icon close-icon
Arată tot...

Lidl oferte de Black Friday

🖤 Oferte Black Friday: 0
💰 Lidl reduceri de Black Friday: 0
🛍️ Cataloage Black Friday: 0
Trimis cu succes
Ceva n-a mers bine. Vă rugăm să încercați din nou