Oferte de Black Friday de la Lidl

Vizualizați toate ofertele aici

Cataloage Black Friday de la Lidl

Cea mai recentă actualizare a catalogului : 2/22/23

Lidl catalog

Valabil: 13 Feb până la 31 Dec

Acest Lidl catalog plin de reduceri și oferte este încă valabil pentru 273 zile. Vizualizați cele mai recente oferte de la Lidl și economisiți la achizițiile de la Lidl.

Ține-mă la curent store-logo

Doriți să primiți o notificare când cel mai nou catalog Lidl este online?
23.795 persoane te-au precedat deja

Ține-mă la curent store-logo

Doriți să primiți o notificare când cel mai nou catalog Lidl este online?
40.963 persoane te-au precedat deja

Black Friday Lidl promoții și oferte cu reduceri imense

Vedeți cele mai recente promoții de la Lidl de Black Friday și profitați de discountul enorm! Puteți găsi o colecție de diverse campanii și oferte suplimentare de la Lidl pe Ofertelecatalog.ro în timpul perioadei Black Friday 2022. De îndată ce primim o nouă ofertă de Black Friday, o vom posta online. Nu ați găsit oferta ideală în timpul reducerilor de Black Friday? Reducerea enormă continuă cu Cyber ​​Monday Lidl oferte de luni! Abonați-vă acum la newsletter-ul Lidl, ca să fiți primul care află ofertele, promoțiile, catalogul și vânzările la cald pentru Lidl. Pentru mai multe informații despre ofertele din catalog (online) și pentru orele de deschidere ale magazinelor Lidl, vă rugăm să verificați Lidl website.

Întrebări frecvente despre Black Friday de la Lidl

Când începe Black Friday la Lidl?

Ofertele de Black Friday de anul acesta la Lidl vor fi disponibile pe 25 noiembrie 2022. Vă veți putea bucura de oferte de Black Friday pe tot parcursul săptămânii. Reducerile sunt valabile în magazin și pe site-ul Lidl. Lidl catalog valabil de la 13-02-2023 la 31-12-2023 este complet dedicat evenimentului Black Friday.

close-icon close-icon

Care sunt cele mai bune oferte Lidl de Black Friday?

Black Friday va fi epic anul acesta la Lidl cu oferte spectaculoase și reduceri de până la 50%! Consultați cele mai bune 3 oferte chiar acum:


Mici de porc 1kg


Lidl piața ananas per kg


Tuborg bere blondă 5+1 x 0.5l

close-icon close-icon

Când îmi vor fi livrate comenzile realizate la Lidl de Black Friday?

În timpul ofertelor de Black Friday, achizițiile dvs. vor fi expediate de Lidl cât mai curând posibil. Din păcate, livrarea poate dura mai mult decât în ​​mod normal, din cauza numărului mare de comenzi. Consultați site-ul Lidl pentru mai multe informații despre termenul de livrare actual.

close-icon close-icon

Lidl oferte de Black Friday

🖤 Oferte Black Friday: 0
💰 Lidl reduceri de Black Friday: 0
🛍️ Cataloage Black Friday: 0