Cataloage Black Friday de la McDonald's

Cea mai recentă actualizare a catalogului : 24.11.2023

McDonald's catalog

Valabil: 24 nov. până la 30 nov.

Acest McDonald's catalog plin de reduceri și oferte este încă valabil pentru 2 zile. Vizualizați cele mai recente oferte de la McDonald's și economisiți la achizițiile de la McDonald's.

Ține-mă la curent

Doriți să primiți o notificare când cel mai nou catalog McDonald's este online?
47.437 persoane te-au precedat deja

Black Friday McDonald's promoții și oferte cu reduceri imense

Vedeți cele mai recente promoții de la McDonald's de Black Friday și profitați de discountul enorm! Puteți găsi o colecție de diverse campanii și oferte suplimentare de la McDonald's pe Ofertelecatalog.ro în timpul perioadei Black Friday 2023. De îndată ce primim o nouă ofertă de Black Friday, o vom posta online. Nu ați găsit oferta ideală în timpul reducerilor de Black Friday? Reducerea enormă continuă cu Cyber ​​Monday McDonald's oferte de luni! Abonați-vă acum la newsletter-ul McDonald's, ca să fiți primul care află ofertele, promoțiile, catalogul și vânzările la cald pentru McDonald's. Pentru mai multe informații despre ofertele din catalog (online) și pentru orele de deschidere ale magazinelor McDonald's, vă rugăm să verificați McDonald's website.

Întrebări frecvente despre Black Friday de la McDonald's

Există un magazin McDonald's în Galați?

Veți găsi magazine McDonald's în toată România, noi magazine fiind adăugate în mod constant. Căutați un magazin McDonald's în Galați sau în apropierea dvs.? Am colectat toate adresele magazinului McDonald's din Galați. Permiteți-ne să vă detectăm automat locația sau să căutăm Galați pentru a găsi cel mai apropiat magazin McDonald's. Asigurați-vă că verificați pagina magazinului McDonald's din locația dvs., pentru a avea informații corecte despre orele de deschidere și servicii.

close-icon close-icon

Magazinul McDonald's din Galați este deschis în acest moment?

Magazinul McDonald's din Galați are program de funcționare standard, dar acestea pot varia în unele cazuri. Vedeți cele mai actuale ore de funcționare făcând clic pe filiala Galați.

close-icon close-icon

Sunt toate ofertele din catalog disponibile și în magazinul McDonald's din Galați?

Ofertele din această săptămână de la McDonald's catalog valabile de la 24-11-2023 până la 30-11-2023 sunt valabile în magazinul dvs. McDonald's din Galați. Cele mai bune oferte de la McDonald's Galați sunt: ​​Ofertă 1, Ofertă 2 și Ofertă 3.

close-icon close-icon

Care sunt orele de funcționare ale magazinului McDonald's din Galați?

Puteți găsi cu ușurință programul actual de funcționare al magazinului McDonald's din Galați alegând sucursala dvs. Accesați „Sucursale” și faceți clic pe locație pentru a afla orele de funcționare ale magazinului dvs. McDonald's.

close-icon close-icon

Care este cea mai apropiată locație McDonald's din Galați?

Magazinul McDonald's are oferte foarte interesante, cum ar fi Ofertă 1, Ofertă 2 și Ofertă 3, așa că înțelegem perfect că doriți să le obțineți la magazinul McDonald's din Galați. Din păcate, nu există întotdeauna un magazin McDonald's în apropiere. Vă rugăm să ne permiteți accesul la locația dvs. pentru a afla care este cel mai apropiat magazin de Galați.


Dacă nu există magazin McDonald's în Galați, vă rugăm să verificați alte magazine similare din categoria Restaurante.

close-icon close-icon

Care este programul de funcționare în weekend al magazinului McDonald's?

Orele de deschidere ale magazinului McDonald's din Galați sunt afișate pe pagina acestei sucursale. În acest fel, puteți verifica oricând dacă magazinul McDonald's este deschis în weekend.

close-icon close-icon

Care este programul de funcționare al magazinului McDonald's în timpul sărbătorilor legale, precum Crăciun și Revelion?

Magazinul McDonald's este deschis aproape în fiecare zi a săptămânii, inclusiv în weekend. În zilele de sărbătoare legale, cum ar fi Crăciunul, programul magazinului McDonald's poate varia. Vizualizați programul de funcționare actual în partea de sus a acestei pagini sau verificați pe site-ul web al magazinului McDonald's programul de funcționare în zilele de:


Anul Nou (1,2 ianuarie):

Ziua Unirii Principatelor Române (24 ianuarie):

Vinerea Mare:

Paștele ortodox:

Ziua Muncii (1 mai):

Ziua Copilului (1 iunie):

Rusalii:

Adormirea Maicii Domnului (15 august):

Sfântul Andrei (30 noiembrie):

Ziua Națională a României (1 decembrie):

Crăciunul (25, 26 decembrie): 

close-icon close-icon

Cât de repede livrează McDonald's în Galați?

Înțelegem dacă doriți să primiți comanda de la McDonald's în aceeași zi. În orașele mari, acest lucru este uneori posibil, însă termenul de livrare standard este, în majoritatea cazurilor, de 1-2 zile lucrătoare. Din păcate, uneori nici acest termen nu poate fi respectat din diverse motive precum programul de lucru al firmelor de curierat, ora de plasare a comenzii, dar și de volumul de comenzi pe care McDonald's le are de procesat în momentul respectiv și/sau adresa de livrare. Prin urmare, timpul estimat de livrare poate crește până la 3-4 zile lucrătoare sau mai mult. Vizitați întotdeauna site-ul McDonald's sau vizualizați McDonald's catalog actual, valabil de la 24-11-2023 până la 30-11-2023, unde aceste excepții sunt menționate clar.

close-icon close-icon
Arată tot...

McDonald's oferte de Black Friday

🖤 Oferte Black Friday: 0
💰 McDonald's reduceri de Black Friday: 0
🛍️ Cataloage Black Friday: 0
Trimis cu succes
Ceva n-a mers bine. Vă rugăm să încercați din nou