Oferte de Black Friday de la Metro

Vizualizați toate ofertele aici

Cataloage Black Friday de la Metro

Cea mai recentă actualizare a catalogului : 25.08.2022

Metro catalog

Valabil: 20 iul. până la 31 dec.

Acest Metro catalog plin de reduceri și oferte este încă valabil pentru 26 zile. Vizualizați cele mai recente oferte de la Metro și economisiți la achizițiile de la Metro.

Ține-mă la curent

Doriți să primiți o notificare când cel mai nou catalog Metro este online?
36.500 persoane te-au precedat deja

Black Friday Metro promoții și oferte cu reduceri imense

Vedeți cele mai recente promoții de la Metro de Black Friday și profitați de discountul enorm! Puteți găsi o colecție de diverse campanii și oferte suplimentare de la Metro pe Ofertelecatalog.ro în timpul perioadei Black Friday 2023. De îndată ce primim o nouă ofertă de Black Friday, o vom posta online. Nu ați găsit oferta ideală în timpul reducerilor de Black Friday? Reducerea enormă continuă cu Cyber ​​Monday Metro oferte de luni! Abonați-vă acum la newsletter-ul Metro, ca să fiți primul care află ofertele, promoțiile, catalogul și vânzările la cald pentru Metro. Pentru mai multe informații despre ofertele din catalog (online) și pentru orele de deschidere ale magazinelor Metro, vă rugăm să verificați Metro website.

Întrebări frecvente despre Black Friday de la Metro

Când începe Black Friday la Metro?

Ofertele de Black Friday de anul acesta la Metro vor fi disponibile pe 25 noiembrie 2022. Vă veți putea bucura de oferte de Black Friday pe tot parcursul săptămânii. Reducerile sunt valabile în magazin și pe site-ul Metro. Metro catalog valabil de la 20-07-2022 la 31-12-2023 este complet dedicat evenimentului Black Friday.

close-icon close-icon

Care sunt cele mai bune oferte Metro de Black Friday?

Black Friday va fi epic anul acesta la Metro cu oferte spectaculoase și reduceri de până la 50%! Consultați cele mai bune 3 oferte chiar acum:


RAFT METALIC DE PERETE


Brad Nadleen


Pluşuri Disney

close-icon close-icon

Când îmi vor fi livrate comenzile realizate la Metro de Black Friday?

În timpul ofertelor de Black Friday, achizițiile dvs. vor fi expediate de Metro cât mai curând posibil. Din păcate, livrarea poate dura mai mult decât în ​​mod normal, din cauza numărului mare de comenzi. Consultați site-ul Metro pentru mai multe informații despre termenul de livrare actual.

close-icon close-icon

Metro oferte de Black Friday

🖤 Oferte Black Friday: 0
💰 Metro reduceri de Black Friday: 0
🛍️ Cataloage Black Friday: 0
Trimis cu succes
Ceva n-a mers bine. Vă rugăm să încercați din nou