Black Friday Puma promoții și oferte cu reduceri imense

Vedeți cele mai recente promoții de la Puma de Black Friday și profitați de discountul enorm! Puteți găsi o colecție de diverse campanii și oferte suplimentare de la Puma pe Ofertelecatalog.ro în timpul perioadei Black Friday 2023. De îndată ce primim o nouă ofertă de Black Friday, o vom posta online. Nu ați găsit oferta ideală în timpul reducerilor de Black Friday? Reducerea enormă continuă cu Cyber ​​Monday Puma oferte de luni! Abonați-vă acum la newsletter-ul Puma, ca să fiți primul care află ofertele, promoțiile, catalogul și vânzările la cald pentru Puma. Pentru mai multe informații despre ofertele din catalog (online) și pentru orele de deschidere ale magazinelor Puma, vă rugăm să verificați Puma website.

Întrebări frecvente despre Black Friday de la Puma

Există un magazin Puma în Cluj-Napoca?

Veți găsi magazine Puma în toată România, noi magazine fiind adăugate în mod constant. Căutați un magazin Puma în Cluj-Napoca sau în apropierea dvs.? Am colectat toate adresele magazinului Puma din Cluj-Napoca. Permiteți-ne să vă detectăm automat locația sau să căutăm Cluj-Napoca pentru a găsi cel mai apropiat magazin Puma. Asigurați-vă că verificați pagina magazinului Puma din locația dvs., pentru a avea informații corecte despre orele de deschidere și servicii.

close-icon close-icon

Magazinul Puma din Cluj-Napoca este deschis în acest moment?

Magazinul Puma din Cluj-Napoca are program de funcționare standard, dar acestea pot varia în unele cazuri. Vedeți cele mai actuale ore de funcționare făcând clic pe filiala Cluj-Napoca.

close-icon close-icon

Sunt toate ofertele din catalog disponibile și în magazinul Puma din Cluj-Napoca?

Ofertele din această săptămână de la Puma catalog valabile de la 24-11-2023 până la 30-11-2023 sunt valabile în magazinul dvs. Puma din Cluj-Napoca. Cele mai bune oferte de la Puma Cluj-Napoca sunt: ​​Ofertă 1, Ofertă 2 și Ofertă 3.

close-icon close-icon

Care sunt orele de funcționare ale magazinului Puma din Cluj-Napoca?

Puteți găsi cu ușurință programul actual de funcționare al magazinului Puma din Cluj-Napoca alegând sucursala dvs. Accesați „Sucursale” și faceți clic pe locație pentru a afla orele de funcționare ale magazinului dvs. Puma.

close-icon close-icon

Care este cea mai apropiată locație Puma din Cluj-Napoca?

Magazinul Puma are oferte foarte interesante, cum ar fi Ofertă 1, Ofertă 2 și Ofertă 3, așa că înțelegem perfect că doriți să le obțineți la magazinul Puma din Cluj-Napoca. Din păcate, nu există întotdeauna un magazin Puma în apropiere. Vă rugăm să ne permiteți accesul la locația dvs. pentru a afla care este cel mai apropiat magazin de Cluj-Napoca.


Dacă nu există magazin Puma în Cluj-Napoca, vă rugăm să verificați alte magazine similare din categoria Sport.

close-icon close-icon

Care este programul de funcționare în weekend al magazinului Puma?

Orele de deschidere ale magazinului Puma din Cluj-Napoca sunt afișate pe pagina acestei sucursale. În acest fel, puteți verifica oricând dacă magazinul Puma este deschis în weekend.

close-icon close-icon

Care este programul de funcționare al magazinului Puma în timpul sărbătorilor legale, precum Crăciun și Revelion?

Magazinul Puma este deschis aproape în fiecare zi a săptămânii, inclusiv în weekend. În zilele de sărbătoare legale, cum ar fi Crăciunul, programul magazinului Puma poate varia. Vizualizați programul de funcționare actual în partea de sus a acestei pagini sau verificați pe site-ul web al magazinului Puma programul de funcționare în zilele de:


Anul Nou (1,2 ianuarie):

Ziua Unirii Principatelor Române (24 ianuarie):

Vinerea Mare:

Paștele ortodox:

Ziua Muncii (1 mai):

Ziua Copilului (1 iunie):

Rusalii:

Adormirea Maicii Domnului (15 august):

Sfântul Andrei (30 noiembrie):

Ziua Națională a României (1 decembrie):

Crăciunul (25, 26 decembrie): 

close-icon close-icon

Cât de repede livrează Puma în Cluj-Napoca?

Înțelegem dacă doriți să primiți comanda de la Puma în aceeași zi. În orașele mari, acest lucru este uneori posibil, însă termenul de livrare standard este, în majoritatea cazurilor, de 1-2 zile lucrătoare. Din păcate, uneori nici acest termen nu poate fi respectat din diverse motive precum programul de lucru al firmelor de curierat, ora de plasare a comenzii, dar și de volumul de comenzi pe care Puma le are de procesat în momentul respectiv și/sau adresa de livrare. Prin urmare, timpul estimat de livrare poate crește până la 3-4 zile lucrătoare sau mai mult. Vizitați întotdeauna site-ul Puma sau vizualizați Puma catalog actual, valabil de la 24-11-2023 până la 30-11-2023, unde aceste excepții sunt menționate clar.

close-icon close-icon
Arată tot...

Puma oferte de Black Friday

🖤 Oferte Black Friday: 0
💰 Puma reduceri de Black Friday: 0
🛍️ Cataloage Black Friday: 0
Trimis cu succes
Ceva n-a mers bine. Vă rugăm să încercați din nou