Vedeți catalogul Samsung în aplicație prima dată!

Descărcați aplicația gratuită cu 1000+ de magazine

Catalog și oferte Samsung

Cu o poveste care începe cu mai bine de 5 decenii în urmă, în 1969, Samsung este în prezent unul dintre liderii mondiali din domeniul tehnologiei, cu magazine situate în toată lumea. Compania le oferă utilizatorilor din România o experiență de shopping de cea mai bună calitate, prețuri competitive și cele mai bune promoții, incluse într-un catalog Samsung actualizat periodic. În cadrul magazinului online pot fi achiziționate toate categoriile de produse, promoțiile și discount-urile fiind disponibile atât online cât și offline.


Produse și servicii superioare, care contribuie la o lume mai bună

Samsung produce și comercializează o gamă considerabilă de produse precum telefoane, tablete, aplicații, accesorii și servicii. De asemenea sunt disponibile și produse electronice și electrocasnice, precum smart TV, echipamente audio&video, videoproiectoare, mașină de spălat, echipamente de bucătărie, frigider sau produse și accesorii PC. În cadrul magazinului online sunt disponibile pachete promoționale, incluse și în reviste și broșuri și produse la prețuri speciale. Produsele au un termen de livrare scurt, iar returul de produse se poate realiza într-un termen de 14 zile. Catalogul Samsung include, pe lângă detalii cu privire la promoția curentă, și detalii cu privire la beneficiile și recompensele oferite clienților fideli, Samsung Rewards, și oferta de weekend.    


Cumpărături la Samsung

În cadrul magazinului oficial clienții beneficiază de o multitudine de produse la un preț foarte avantajos și de programul Care+, un plan de asigurare a telefonului, care include asigurare împotriva daunelor accidentale și furt, piese originale și service autorizat la toate tipurile de telefoane Samsung. Mai mult decât atât, fidelitatea clienților este recompensată cu puncte de fidelitate, dar și un cod de reducere care poate fi utilizat în cadrul achizițiilor viitoare. Mai multe informații despre ore de deschidere, oferta actuală și cele mai noi cataloage puteți obține accesând site-ul samsung.com/ro. Pentru a fi la curent cu cele mai noi informații, a consulta un catalog Samsung săptămâna viitoare sau pentru a afla cele mai recente informații despre companie nu uitați să adăugați acest magazin la favorite. 

Magazinul dvs. Samsung

Vizualizați cele mai recente cataloage și oferte de la Samsung și nu plătiți niciodată mai mult decât ar trebui. Samsung are 1110 magazine în România cu oferte competitive săptămânale. În cel mai recent Samsung catalog veți găsi oferte, care sunt valabile de la 27-11-2023 până la 03-12-2023. Săptămâna aceasta există 0 produse, pe care le puteți cumpăra la reducere și, probabil, la cel mai mic preț posibil. Nu ratați oferte precum: PiccasBOT Robot programabil, AVENTURI OFF ROAD CU VEHICUL LEGO CITY și PĂPUȘI DISNEY! Desigur, Samsung oferă mult mai multe produse, care momentan nu sunt la reducere. Le puteți comanda din magazinul online sau le puteți ridica de la un punct de ridicare sau de la un magazin din zona dvs. Alegeți cea mai apropiată locație cu „găsește locația” din meniul de mai sus, de lângă caseta de căutare. De asemenea, puteți găsi mai multe informații, cum ar fi programul de deschidere al magazinului dvs. din Brașov, București, Cluj-Napoca sau orice alt magazin din România, pe site-ul web Samsung.

Dacă nu găsiți ceea ce căutați în catalogul Samsung, verificați oferte de la magazine similare din aceeași categorie: Electronice, cum ar fi Vodafone, Altex sau Flanco. S-ar putea să găsiți acolo produsul pe care îl căutați la cel mai mic preț. Pe lângă promoțiile din catalog, puteți economisii bani și la Samsung cu un cod de reducere. Verificați site-ul Samsung pentru a-l obține pe al dvs.

Întrebări frecvente despre Samsung

Există un magazin Samsung în Reghin?

Veți găsi magazine Samsung în toată România, noi magazine fiind adăugate în mod constant. Căutați un magazin Samsung în Reghin sau în apropierea dvs.? Am colectat toate adresele magazinului Samsung din Reghin. Permiteți-ne să vă detectăm automat locația sau să căutăm Reghin pentru a găsi cel mai apropiat magazin Samsung. Asigurați-vă că verificați pagina magazinului Samsung din locația dvs., pentru a avea informații corecte despre orele de deschidere și servicii.

close-icon close-icon

Magazinul Samsung din Reghin este deschis în acest moment?

Magazinul Samsung din Reghin are program de funcționare standard, dar acestea pot varia în unele cazuri. Vedeți cele mai actuale ore de funcționare făcând clic pe filiala Reghin.

close-icon close-icon

Sunt toate ofertele din catalog disponibile și în magazinul Samsung din Reghin?

Ofertele din această săptămână de la Samsung catalog valabile de la 27-11-2023 până la 03-12-2023 sunt valabile în magazinul dvs. Samsung din Reghin. Cele mai bune oferte de la Samsung Reghin sunt: ​​PiccasBOT Robot programabil, AVENTURI OFF ROAD CU VEHICUL LEGO CITY și PĂPUȘI DISNEY.

close-icon close-icon

Care sunt orele de funcționare ale magazinului Samsung din Reghin?

Puteți găsi cu ușurință programul actual de funcționare al magazinului Samsung din Reghin alegând sucursala dvs. Accesați „Sucursale” și faceți clic pe locație pentru a afla orele de funcționare ale magazinului dvs. Samsung.

close-icon close-icon

Care este cea mai apropiată locație Samsung din Reghin?

Magazinul Samsung are oferte foarte interesante, cum ar fi PiccasBOT Robot programabil, AVENTURI OFF ROAD CU VEHICUL LEGO CITY și PĂPUȘI DISNEY, așa că înțelegem perfect că doriți să le obțineți la magazinul Samsung din Reghin. Din păcate, nu există întotdeauna un magazin Samsung în apropiere. Vă rugăm să ne permiteți accesul la locația dvs. pentru a afla care este cel mai apropiat magazin de Reghin.


Dacă nu există magazin Samsung în Reghin, vă rugăm să verificați alte magazine similare din categoria Electronice.

close-icon close-icon

Care este programul de funcționare în weekend al magazinului Samsung?

Orele de deschidere ale magazinului Samsung din Reghin sunt afișate pe pagina acestei sucursale. În acest fel, puteți verifica oricând dacă magazinul Samsung este deschis în weekend.

close-icon close-icon

Care este programul de funcționare al magazinului Samsung în timpul sărbătorilor legale, precum Crăciun și Revelion?

Magazinul Samsung este deschis aproape în fiecare zi a săptămânii, inclusiv în weekend. În zilele de sărbătoare legale, cum ar fi Crăciunul, programul magazinului Samsung poate varia. Vizualizați programul de funcționare actual în partea de sus a acestei pagini sau verificați pe site-ul web al magazinului Samsung programul de funcționare în zilele de:


Anul Nou (1,2 ianuarie):

Ziua Unirii Principatelor Române (24 ianuarie):

Vinerea Mare:

Paștele ortodox:

Ziua Muncii (1 mai):

Ziua Copilului (1 iunie):

Rusalii:

Adormirea Maicii Domnului (15 august):

Sfântul Andrei (30 noiembrie):

Ziua Națională a României (1 decembrie):

Crăciunul (25, 26 decembrie): 

close-icon close-icon

Cât de repede livrează Samsung în Reghin?

Înțelegem dacă doriți să primiți comanda de la Samsung în aceeași zi. În orașele mari, acest lucru este uneori posibil, însă termenul de livrare standard este, în majoritatea cazurilor, de 1-2 zile lucrătoare. Din păcate, uneori nici acest termen nu poate fi respectat din diverse motive precum programul de lucru al firmelor de curierat, ora de plasare a comenzii, dar și de volumul de comenzi pe care Samsung le are de procesat în momentul respectiv și/sau adresa de livrare. Prin urmare, timpul estimat de livrare poate crește până la 3-4 zile lucrătoare sau mai mult. Vizitați întotdeauna site-ul Samsung sau vizualizați Samsung catalog actual, valabil de la 27-11-2023 până la 03-12-2023, unde aceste excepții sunt menționate clar.

close-icon close-icon
Arată tot...

Samsung promoții

🛍️ Samsung cataloage: 1
🆕 Oferte noi: 0
🏷️ Categorie: Electronice
🕰️ Cea mai recentă actualizare a catalogului: 27.11.2023
Trimis cu succes
Ceva n-a mers bine. Vă rugăm să încercați din nou