Cataloage de la Sensiblu

Sensiblu catalog

Valabil: 1 sept. până la 30 nov.
În tendințe

Acest Sensiblu catalog plin de reduceri și oferte este încă valabil pentru 2 zile. Vizualizați cele mai recente oferte de la Sensiblu și economisiți la achizițiile de la Sensiblu.

time
Sensiblu Valabil pentru încă 1 zi

Vedeți catalogul Sensiblu în aplicație prima dată!

5K+
Descărcați aplicația

Vedeți catalogul Sensiblu în aplicație prima dată!

Descărcați aplicația gratuită cu 1000+ de magazine

Catalog și oferte Sensiblu

Începând din 1997, Sensiblu a devenit lider de piață în retailul de produse farmaceutice, fiind prezentă în orașele cu peste 50.000 de locuitori. Până în 2011, a fost cea mai mare rețea de farmacii din România, fiind cumpărată în 2017 de compania Dr. Max, care a început procesul de rebranding în 2020. Cu o gamă largă de produse accesibile și de calitate, incluse în cel mai recent catalog Sensiblu, compania se mândrește cu faptul că oferă produse sigure și eficiente , la cel mai bun preț, care pot fi comandate inclusiv online.


Sensiblu – aduce clienților din România produse și servicii accesibile și convenabile

Catalogul Sensiblu conține produse de îngrijire a pielii, make-up, produse pentru frumusețea părului și a corpului, precum și produse pentru sănătate și wellness. Compania colaborează cu producători și branduri renumite pentru a oferi clienților săi produse de înaltă calitate. Pe lângă cataloage bogate de produse, Sensiblu oferă, de asemenea, o gamă largă de oferte și reduceri, care fac ca produsele sale să fie accesibile pentru toți. Acestea pot fi găsite online sau în magazine proprii. Promoțiile includ, în mod regulat, produse din toate categoriile, inclusiv produse marcă proprie și reduceri speciale pentru clienții fideli. Ofertele sunt prezentate pe website-ul companiei, dar și în farmacii prin intermediul unor broșuri și prospecte. Pentru a fi la curent cu toate noutățile vă recomandăm să verificați oferta și într-un catalog Sensiblu săptămâna viitoare, iar pentru a citi cele mai recente informații și sfaturi căutați în farmacii revista Sensiblu sau solicitați un pliant cu informații despre produsele dorite.


Cumpărături la Sensiblu

Sensiblu oferă peste 10.000 de produse și livrare gratuită pentru anumite comenzi. Începând din anul 2020, clienții au posibilitatea de a utiliza serviciul Click & Collect, prin care pot ridica comenzile plasate online gratuit din oricare dintre cele peste 650 de farmacii Sensiblu/Dr. Max din întreaga țară. Pe lângă reduceri regulate, promoții avantajoase și oferte excelente pentru clienții fideli, Sensiblu oferă calitate fără compromisuri și sfaturi profesioniste la cel mai înalt nivel. Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți, oferta de weekend sau ore de deschidere a farmaciilor puteți accesa pagina web drmax.roMagazinul dvs. Sensiblu

Vizualizați cele mai recente cataloage și oferte de la Sensiblu și nu plătiți niciodată mai mult decât ar trebui. Sensiblu are 417 magazine în România cu oferte competitive săptămânale. În cel mai recent Sensiblu catalog veți găsi oferte, care sunt valabile de la 01-09-2023 până la 30-11-2023. Săptămâna aceasta există 0 produse, pe care le puteți cumpăra la reducere și, probabil, la cel mai mic preț posibil. Nu ratați oferte precum: SVR CICAVIT+, BIODERMA și LA ROCHE POSAY! Desigur, Sensiblu oferă mult mai multe produse, care momentan nu sunt la reducere. Le puteți comanda din magazinul online sau le puteți ridica de la un punct de ridicare sau de la un magazin din zona dvs. Alegeți cea mai apropiată locație cu „găsește locația” din meniul de mai sus, de lângă caseta de căutare. De asemenea, puteți găsi mai multe informații, cum ar fi programul de deschidere al magazinului dvs. din Brașov, București, Cluj-Napoca sau orice alt magazin din România, pe site-ul web Sensiblu.

Dacă nu găsiți ceea ce căutați în catalogul Sensiblu, verificați oferte de la magazine similare din aceeași categorie: Sanatate, cum ar fi Life Care, Dr.Max sau Farmaciile Help Net. S-ar putea să găsiți acolo produsul pe care îl căutați la cel mai mic preț. Pe lângă promoțiile din catalog, puteți economisii bani și la Sensiblu cu un cod de reducere. Verificați site-ul Sensiblu pentru a-l obține pe al dvs.

Întrebări frecvente despre Sensiblu

Când începe Black Friday la Sensiblu?

Ofertele de Black Friday de anul acesta la Sensiblu vor fi disponibile pe 25 noiembrie 2022. Vă veți putea bucura de oferte de Black Friday pe tot parcursul săptămânii. Reducerile sunt valabile în magazin și pe site-ul Sensiblu. Sensiblu catalog valabil de la 01-09-2023 la 30-11-2023 este complet dedicat evenimentului Black Friday.

close-icon close-icon

Care sunt cele mai bune oferte Sensiblu de Black Friday?

Black Friday va fi epic anul acesta la Sensiblu cu oferte spectaculoase și reduceri de până la 50%! Consultați cele mai bune 3 oferte chiar acum:


SVR CICAVIT+


BIODERMA


LA ROCHE POSAY

close-icon close-icon

Când îmi vor fi livrate comenzile realizate la Sensiblu de Black Friday?

În timpul ofertelor de Black Friday, achizițiile dvs. vor fi expediate de Sensiblu cât mai curând posibil. Din păcate, livrarea poate dura mai mult decât în ​​mod normal, din cauza numărului mare de comenzi. Consultați site-ul Sensiblu pentru mai multe informații despre termenul de livrare actual.

close-icon close-icon

Sensiblu promoții

🛍️ Sensiblu cataloage: 1
🆕 Oferte noi: 0
🏷️ Categorie: Sanatate
🕰️ Cea mai recentă actualizare a catalogului: 04.10.2023
Trimis cu succes
Ceva n-a mers bine. Vă rugăm să încercați din nou