Vedeți catalogul Farmaciile Help Net în aplicație prima dată!

Descărcați aplicația gratuită cu 1000+ de magazine

Catalog și oferte Help Net

Help Net este o rețea de farmacii din România, parte a grupului PHOENIX, care  a fost înființat în 1998 și astăzi deține peste 400 de farmacii. În portofoliul său diversificat, acest lanț de farmacii nu se limitează doar la produsele farmaceutice clasice. Aici veți găsi o gamă largă de produse cosmetice, de igienă personală, medicație naturistă și alternativă, precum și produse de frumusețe și multe altele.  Având un portofoliu vast de produse de calitate și accesibile, Help Net oferă clienților săi informații importante despre acestea,  în cel mai recent catalog Help Net. În prezent, compania se angajează să ofere clienților din România produse sigure și eficiente, la cel mai bun preț disponibil pe piață, având o abordare integrată și modernă în furnizarea produselor și oferindu-le posibilitatea de a le achiziționa și online, prin intermediul unei platforme accesibile, moderne și intuitive. Această opțiune de cumpărare online își propune să ofere clienților o experiență plăcută și convenabilă, permițându-le să exploreze și să achiziționeze produsele din confortul propriei locuințe sau de la birou, într-un mod simplu și eficient. 


Help Net – Farmacii aproape de oameni

Catalogul Help Net este o sursă permanentă de oferte și promoții la o gamă variată de produse pentru îngrijirea pielii, părului și corpului, make-up, precum și produse pentru sănătate și wellbeing. Compania colaborează cu producători și branduri de renume, oferind produse de cea mai bună calitate. Pe lângă o mulțime de cataloage bogate de produse, Help Net propune o gamă largă de oferte și promoții, astfel încât produsele să fie accesibile pentru toată lumea. Oferta diversificată poate fi consultată atât online, prin intermediul platformei, cât și în farmaciile Help Net sau într-un catalog Help Net săptămâna viitoare. Promoțiile includ produse din toate categoriile, satisfăcând astfel nevoile tuturor clienților. În plus, retailerul oferă reduceri exclusive clienților fideli. Pentru a fi la curent cu toate noutățile și cele mai interesante promoții, vă recomandăm să consultați și revista Help Net, unde veți găsi informații detaliate despre produsele și ofertele noastre. De asemenea, puteți solicita un pliant special, care conține toate informațiile relevante despre promoțiile curente. Astfel, veți fi mereu la curent cu cele mai atractive oferte și veți putea profita la maximum de beneficiile oferite.


Cumpărături la Help Net 

Help Net pune la dispoziția clienților săi un serviciu de livrare gratuită prin intermediul opțiunii Click & Collect. Acest serviciu permite clienților să plaseze comenzi online și să le ridice gratuit din oricare dintre cele peste 400 de farmacii Help Net situate pe întreg teritoriul României. Astfel, clienții beneficiază de comoditatea și flexibilitatea de a alege punctul de ridicare cel mai convenabil pentru ei. Pe lângă serviciul de livrare gratuită, Help Net oferă în permanență promoții atractive, astfel încât clienții să poată profita de oferte avantajoase. Printre acestea se numără promoția zilei, în care un anumit produs este oferit la un preț special pentru o zi, oferta săptămânii, care include reduceri la diverse produse pe durata întregii săptămâni, și produsul lunii, în care un anumit produs este evidențiat și oferit la un preț special pe parcursul întregii luni. De asemenea, Help Net organizează promoții speciale, cum ar fi oferta 1+1 gratuit, în care clienții pot achiziționa două produse la prețul unuia singur, sau oferta 3 produse la preț de 2, în care clienții pot beneficia de un produs gratuit la achiziționarea a două produse similare. În plus, compania oferă promoții destinate exclusiv clienților fideli, care le aduc beneficii suplimentare și ocazii speciale de a economisi sau de a primi cadouri. Toate aceste oferte și promoții sunt menite să aducă beneficii clienților Help Net și să le ofere o experiență de cumpărături plăcută și avantajoasă. Pentru a fi la curent cu cele mai recente noutăți, ore de deschidere ale farmaciilor, disponibilitate stoc  sau pentru a utiliza un cod de reducere puteți vizita site-ul helpnet.ro

Magazinul dvs. Farmaciile Help Net

Vizualizați cele mai recente cataloage și oferte de la Farmaciile Help Net și nu plătiți niciodată mai mult decât ar trebui. Farmaciile Help Net are 0 magazine în România cu oferte competitive săptămânale. În cel mai recent Farmaciile Help Net catalog veți găsi oferte, care sunt valabile de la 15-10-2023 până la 15-12-2023. Săptămâna aceasta există 102 produse, pe care le puteți cumpăra la reducere și, probabil, la cel mai mic preț posibil. Nu ratați oferte precum: LA ROCHE POSAY, BIODERMA și SVR CICAVIT+! Desigur, Farmaciile Help Net oferă mult mai multe produse, care momentan nu sunt la reducere. Le puteți comanda din magazinul online sau le puteți ridica de la un punct de ridicare sau de la un magazin din zona dvs. Alegeți cea mai apropiată locație cu „găsește locația” din meniul de mai sus, de lângă caseta de căutare. De asemenea, puteți găsi mai multe informații, cum ar fi programul de deschidere al magazinului dvs. din Brașov, București, Cluj-Napoca sau orice alt magazin din România, pe site-ul web Farmaciile Help Net.

Dacă nu găsiți ceea ce căutați în catalogul Farmaciile Help Net, verificați oferte de la magazine similare din aceeași categorie: Sanatate, cum ar fi Life Care, Dr.Max sau Sensiblu. S-ar putea să găsiți acolo produsul pe care îl căutați la cel mai mic preț. Pe lângă promoțiile din catalog, puteți economisii bani și la Farmaciile Help Net cu un cod de reducere. Verificați site-ul Farmaciile Help Net pentru a-l obține pe al dvs.

Întrebări frecvente despre Farmaciile Help Net

Când începe Black Friday la Farmaciile Help Net?

Ofertele de Black Friday de anul acesta la Farmaciile Help Net vor fi disponibile pe 25 noiembrie 2022. Vă veți putea bucura de oferte de Black Friday pe tot parcursul săptămânii. Reducerile sunt valabile în magazin și pe site-ul Farmaciile Help Net. Farmaciile Help Net catalog valabil de la 15-10-2023 la 15-12-2023 este complet dedicat evenimentului Black Friday.

close-icon close-icon

Care sunt cele mai bune oferte Farmaciile Help Net de Black Friday?

Black Friday va fi epic anul acesta la Farmaciile Help Net cu oferte spectaculoase și reduceri de până la 50%! Consultați cele mai bune 3 oferte chiar acum:


SVR CICAVIT+


BIODERMA


LA ROCHE POSAY

close-icon close-icon

Când îmi vor fi livrate comenzile realizate la Farmaciile Help Net de Black Friday?

În timpul ofertelor de Black Friday, achizițiile dvs. vor fi expediate de Farmaciile Help Net cât mai curând posibil. Din păcate, livrarea poate dura mai mult decât în ​​mod normal, din cauza numărului mare de comenzi. Consultați site-ul Farmaciile Help Net pentru mai multe informații despre termenul de livrare actual.

close-icon close-icon

Farmaciile Help Net promoții

🛍️ Farmaciile Help Net cataloage: 1
🆕 Oferte noi: 102
🏷️ Categorie: Sanatate
🕰️ Cea mai recentă actualizare a catalogului: 20.10.2023
Trimis cu succes
Ceva n-a mers bine. Vă rugăm să încercați din nou