70 Takko Locații

Avem nevoie de o locație pentru a vă afișa sucursalele din zona dvs.

Folosește locația mea curentă

Orașe cu o sucursală Takko

Mai jos vă oferim o prezentare generală a filialelor 70 Takko din România

55 Orașe

Orașe populare cu o sucursală Takko.

Descărcați aplicația gratuită cu 1000+ de magazine

Takko adrese și orele de deschidere

Vedeți toate adresele Takko și orele de deschidere corespunzătoare ale Takko în prezentarea noastră de ansamblu actuală. Asta înseamnă că o să știți întotdeauna dacă Takko din zona dvs. este deschis în timpul zilei de duminică sau seara, pentru cumpărături, și nu vă veți confrunta cu o ușă închisă. Pe lângă aceste informații, veți găsi aici și cea mai recentă reclamă Takko și oferte curente, astfel încât să nu pierdeți niciodată o reducere. Dacă căutați mai multe informații despre Takko din orașul sau regiunea dvs., puteți consulta și site-ul web Takko.

Întrebări frecvente despre Takko

Când începe Black Friday la Takko?

Ofertele de Black Friday de anul acesta la Takko vor fi disponibile pe 25 noiembrie 2022. Vă veți putea bucura de oferte de Black Friday pe tot parcursul săptămânii. Reducerile sunt valabile în magazin și pe site-ul Takko. Catalog valabil de la 04-12-2023 la 10-12-2023 este complet dedicat evenimentului Black Friday.

close-icon close-icon

Care sunt cele mai bune oferte Takko de Black Friday?

Black Friday va fi epic anul acesta la Takko cu oferte spectaculoase și reduceri de până la 50%! Consultați cele mai bune 3 oferte chiar acum:


Figurină cu LED


Clementine calitatea l kg


BONJOUR DE PARIS FLORAL

close-icon close-icon

Când îmi vor fi livrate comenzile realizate la Takko de Black Friday?

În timpul ofertelor de Black Friday, achizițiile dvs. vor fi expediate de Takko cât mai curând posibil. Din păcate, livrarea poate dura mai mult decât în ​​mod normal, din cauza numărului mare de comenzi. Consultați site-ul Takko pentru mai multe informații despre termenul de livrare actual.

close-icon close-icon
Trimis cu succes
Ceva n-a mers bine. Vă rugăm să încercați din nou