Vedeți catalogul Auchan în aplicație prima dată!

Descărcați aplicația gratuită cu 1000+ de magazine

Catalog și oferte Auchan

Unul dintre cei mai cunoscuți retaileri francezi, Auchan, este o companie internațională, prezentă pe piața din România din 2006, care deține în prezent o rețea de magazine cu 33 de hipermarketuri, 5 supermarket-uri și o rețea de 148 de magazine de proximitate MyAuchan. Acest comerciant de nouă generație își întâmpină clienții zilnic cu un portofoliu generos de produse și un catalog Auchan care include sute de oferte promoționale. Ofertele Auchan cuprind o gamă largă de produse, peste 25.000 și un concept de discount responsabil, cu toate prețurile mici, permanent. Catalogul Auchan,poate fi răsfoit în format electronic, dar și în varianta tipărită, fiind distribuit în cadrul magazinelor sau prin poștă, direct la domiciliul clienților.


Auchan un comerciant care își cunoaște clienții

Sortimentul de produse Auchan este unul foarte generos și include atât produse marcă proprie (Auchan Esential, Auchan premium, Inextenso, Cosmia, Actuel, Qilive, Selecline și multe altele) cât și produse ale unor branduri cu tradiție. Oferta și gama de produse sunt actualizate și îmbunătățite în permanență. Sortimentul foarte generos de produse poate fi achiziționat la un preț foarte avantajos, mai ales în cadrul campaniilor promoționale. Fiind un comerciant care își cunoaște clienții, Auchan îmbină într-un mod foarte practic avantajele digitalului cu cele ale magazinelor fizice, pentru a le oferi clienților experiențe de shopping facile și promoții surprinzătoare. În general promoțiile Auchan includ produse alimentare, sezoniere, haine și încălțăminte, articole pentru casă, dar și fructe și legume, dulciuri, produse electrocasnice și de birotică sau curățenie și îngrijire personală. Acestea pot fi descoperite în cadrul unor reviste și broșuri lunare, dar și online. De asemenea, este disponibil și un catalog Auchan săptămâna viitoare în care sunt incluse ofertele disponibile în perioadele următoare.


Cumpărături la Auchan

Retailer cu tradiție încă din 1961, Auchan se adaptează într-o lume aflată într-o permanentă schimbare și vine în întâmpinarea clienților interesați de achiziții cât mai avantajoase, cu oferte variate care includ recomandarea zilei, târguri, promoția săptămânală sau oferta de weekend. Sistemul de fidelizare MyClub Auchan oferă clienților multiple beneficii și experiențe extraordinare, care includ livrare gratuită, reduceri pe loc sau reduceri care se acumulează. Pentru a afla mai multe informații cu privire la ore de deschidere puteți instala Auchan App sau puteți vizita site-ul magazinului auchan.ro

 

Magazinul dvs. Auchan

Vizualizați cele mai recente cataloage și oferte de la Auchan și nu plătiți niciodată mai mult decât ar trebui. Auchan are 50 magazine în România cu oferte competitive săptămânale. În cel mai recent Catalog veți găsi oferte, care sunt valabile de la 02-10-2023 până la 08-10-2023. Săptămâna aceasta există 0 produse, pe care le puteți cumpăra la reducere și, probabil, la cel mai mic preț posibil. Nu ratați oferte precum: Băutură răcoritoare carbogazoasă, LINDT GOLD CIOCOLATĂ CU LAPTE/ALUNE/STAFIDE ȘI ALUNE, 300G și Ofertă 3! Desigur, Auchan oferă mult mai multe produse, care momentan nu sunt la reducere. Le puteți comanda din magazinul online sau le puteți ridica de la un punct de ridicare sau de la un magazin din zona dvs. Alegeți cea mai apropiată locație cu „găsește locația” din meniul de mai sus, de lângă caseta de căutare. De asemenea, puteți găsi mai multe informații, cum ar fi programul de deschidere al magazinului dvs. din Brașov, Cluj-Napoca, Constanța sau orice alt magazin din România, pe site-ul web Auchan.

Dacă nu găsiți ceea ce căutați în catalogul Auchan, verificați oferte de la magazine similare din aceeași categorie: Supermarket, cum ar fi Lidl, Kaufland sau Carrefour Market. S-ar putea să găsiți acolo produsul pe care îl căutați la cel mai mic preț. Pe lângă promoțiile din catalog, puteți economisii bani și la Auchan cu un cod de reducere. Verificați site-ul Auchan pentru a-l obține pe al dvs.

Întrebări frecvente despre Auchan

Unde pot găsi un magazin Auchan în apropierea mea și programul actual de funcționare?

Am colectat în baza noastră de date, toate informațiile cu privire la programul actual de funcționare al tuturor magazinelor Auchan. Introduceți orașul dvs. sau lăsați-ne să vă detectăm automat locația și veți obține o prezentare generală a tuturor magazinelor Auchan din zona dvs. Vă rugăm să rețineți că programul de funcționare se poate modifica în timpul sărbătorilor legale și în weekend.

close-icon close-icon

Unde pot găsi un magazin Auchan în apropierea mea?

Dacă doriți să aflați unde se află cel mai apropiat magazin Auchan, aruncați o privire în pagina Locație. Veți găsi cu ușurință cea mai apropiată sucursală Auchan prin intermediul locatorului nostru de sucursale. Permiteți-ne să vă cunoaștem locația și veți primi o prezentare generală a tuturor magazinelor Auchan din zona dvs. cu orele de deschidere potrivite. De asemenea, puteți verifica manual o anumită locație. Auchan are, de exemplu, magazine în Brașov, București și Cluj-Napoca.

close-icon close-icon

Câte magazine are Auchan?

Auchan are diverse magazine în România. Magazinul din categoria Supermarket are filiale, de exemplu, în Brașov, București și Cluj-Napoca. Permiteți-ne să vă cunoaștem locația pentru a găsi cel mai apropiat magazin Auchan. Vă rugăm să rețineți: unele magazine de pe site-ul nostru au doar un magazin online.

close-icon close-icon

Auchan promoții

🛍️ Auchan cataloage: 0
🆕 Oferte noi: 0
🏷️ Categorie: Supermarket
🕰️ Cea mai recentă actualizare a catalogului: 20.09.2023
Trimis cu succes
Ceva n-a mers bine. Vă rugăm să încercați din nou