Cataloage de la Penny

Penny catalog

Valabil: 6 dec. până la 12 dec.

Acest Penny catalog plin de reduceri și oferte este încă valabil pentru 5 zile. Vizualizați cele mai recente oferte de la Penny și economisiți la achizițiile de la Penny.

time
Penny Valid pentru 4 zile

Vedeți catalogul Penny în aplicație prima dată!

5K+
Descărcați aplicația

Vedeți catalogul Penny în aplicație prima dată!

Descărcați aplicația gratuită cu 1000+ de magazine

Catalog și oferte Penny

Penny România este un lanț de magazine deținut de retailerul internațional Rewe, unul dintre liderii europeni din domeniul alimentar. Penny oferă o gamă excelentă de produse la un preț corect și un catalog Penny, cu cele mai avantajoase promoții și discounturi. Aflat pe piața autohtonă din anul 2005, în prezent deține 306 magazine și 4 centre logistice și oferă la o calitate ireproșabilă, produse ale unor branduri renumite, dar și marcă proprie. Conceptul de succes al acestui comerciant include, pe lângă un sortiment foarte diversificat de mărfuri și oferte deosebit de avantajoase. Acestea sunt incluse în cataloage săptămânale tipărite sau digitale. În plus, Penny editează, în funcție de anotimp, o revistă „Cu Penny la masă...” în paginile căreia clienții pot afla informații foarte interesante, rețete și mâncăruri potrivite fiecărui sezon, dar și broșuri locale și un pliant național.


Promoțiile Penny mereu la înălțime!

Magazinele PENNY, spațioase și moderne, cu o suprafață generoasă, de aproximativ 750 mp, pun la dispoziția clienților un sortiment diversificat care include: alimente de bază, băuturi, detergenți, produse proaspete şi congelate, legume, fructe şi non food, precum și promoții excelente. Sortimentul permanent este completat de ofertele promoționale disponibile în cantități limitate. Acestea sunt valabile o săptămână și se regăsesc în catalogul actual. Produsele cu prețuri speciale din campaniile care urmează, pot fi consultate în catalog Penny săptămâna viitoare. Prin programul de fidelizare Penny Plus, clienții au acces la mai multe beneficii și surprize, precum reduceri săptămânale, ofertă personalizată, concursuri cu premii și alte campanii interesante. În cadrul acestui magazin sunt disponibile și campanii promoționale de tip promoția zilei, oferta de weekend, dar și servicii de livrare la domiciliu prin Glovo și Bringo.


Cumpărături la Penny

Alegând să facă cumpărăturile zilnice la Penny, clienții nu economisesc doar bani, ci și timp! Produsele sunt foarte diverse și cu un raport calitate-preț excelent. Cele mai actuale informații cu privire la ore de deschidere, servicii și noutăți, pot fi consultate în cadrul magazinelor fizice, pe penny.ro sau în cadrul aplicației Penny app.


Magazinul dvs. Penny

Vizualizați cele mai recente cataloage și oferte de la Penny și nu plătiți niciodată mai mult decât ar trebui. Penny are 273 magazine în România cu oferte competitive săptămânale. În cel mai recent Penny catalog veți găsi oferte, care sunt valabile de la 06-12-2023 până la 12-12-2023. Săptămâna aceasta există 0 produse, pe care le puteți cumpăra la reducere și, probabil, la cel mai mic preț posibil. Nu ratați oferte precum: MAND'OR Barista Cappuccino Edition băutură migdale 1L, TIMIŞOREANA Bere și MEGA PORTOCALE, 2KG! Desigur, Penny oferă mult mai multe produse, care momentan nu sunt la reducere. Le puteți comanda din magazinul online sau le puteți ridica de la un punct de ridicare sau de la un magazin din zona dvs. Alegeți cea mai apropiată locație cu „găsește locația” din meniul de mai sus, de lângă caseta de căutare. De asemenea, puteți găsi mai multe informații, cum ar fi programul de deschidere al magazinului dvs. din Brașov, București, Constanța sau orice alt magazin din România, pe site-ul web Penny.

Dacă nu găsiți ceea ce căutați în catalogul Penny, verificați oferte de la magazine similare din aceeași categorie: Supermarket, cum ar fi Lidl, Kaufland sau Carrefour Market. S-ar putea să găsiți acolo produsul pe care îl căutați la cel mai mic preț. Pe lângă promoțiile din catalog, puteți economisii bani și la Penny cu un cod de reducere. Verificați site-ul Penny pentru a-l obține pe al dvs.

Întrebări frecvente despre Penny

Există un magazin Penny în Balș?

Veți găsi magazine Penny în toată România, noi magazine fiind adăugate în mod constant. Căutați un magazin Penny în Balș sau în apropierea dvs.? Am colectat toate adresele magazinului Penny din Balș. Permiteți-ne să vă detectăm automat locația sau să căutăm Balș pentru a găsi cel mai apropiat magazin Penny. Asigurați-vă că verificați pagina magazinului Penny din locația dvs., pentru a avea informații corecte despre orele de deschidere și servicii.

close-icon close-icon

Magazinul Penny din Balș este deschis în acest moment?

Magazinul Penny din Balș are program de funcționare standard, dar acestea pot varia în unele cazuri. Vedeți cele mai actuale ore de funcționare făcând clic pe filiala Balș.

close-icon close-icon

Sunt toate ofertele din catalog disponibile și în magazinul Penny din Balș?

Ofertele din această săptămână de la Penny catalog valabile de la 06-12-2023 până la 12-12-2023 sunt valabile în magazinul dvs. Penny din Balș. Cele mai bune oferte de la Penny Balș sunt: ​​MAND'OR Barista Cappuccino Edition băutură migdale 1L, TIMIŞOREANA Bere și MEGA PORTOCALE, 2KG.

close-icon close-icon

Care sunt orele de funcționare ale magazinului Penny din Balș?

Puteți găsi cu ușurință programul actual de funcționare al magazinului Penny din Balș alegând sucursala dvs. Accesați „Sucursale” și faceți clic pe locație pentru a afla orele de funcționare ale magazinului dvs. Penny.

close-icon close-icon

Care este cea mai apropiată locație Penny din Balș?

Magazinul Penny are oferte foarte interesante, cum ar fi MAND'OR Barista Cappuccino Edition băutură migdale 1L, TIMIŞOREANA Bere și MEGA PORTOCALE, 2KG, așa că înțelegem perfect că doriți să le obțineți la magazinul Penny din Balș. Din păcate, nu există întotdeauna un magazin Penny în apropiere. Vă rugăm să ne permiteți accesul la locația dvs. pentru a afla care este cel mai apropiat magazin de Balș.


Dacă nu există magazin Penny în Balș, vă rugăm să verificați alte magazine similare din categoria Supermarket.

close-icon close-icon

Care este programul de funcționare în weekend al magazinului Penny?

Orele de deschidere ale magazinului Penny din Balș sunt afișate pe pagina acestei sucursale. În acest fel, puteți verifica oricând dacă magazinul Penny este deschis în weekend.

close-icon close-icon

Care este programul de funcționare al magazinului Penny în timpul sărbătorilor legale, precum Crăciun și Revelion?

Magazinul Penny este deschis aproape în fiecare zi a săptămânii, inclusiv în weekend. În zilele de sărbătoare legale, cum ar fi Crăciunul, programul magazinului Penny poate varia. Vizualizați programul de funcționare actual în partea de sus a acestei pagini sau verificați pe site-ul web al magazinului Penny programul de funcționare în zilele de:


Anul Nou (1,2 ianuarie):

Ziua Unirii Principatelor Române (24 ianuarie):

Vinerea Mare:

Paștele ortodox:

Ziua Muncii (1 mai):

Ziua Copilului (1 iunie):

Rusalii:

Adormirea Maicii Domnului (15 august):

Sfântul Andrei (30 noiembrie):

Ziua Națională a României (1 decembrie):

Crăciunul (25, 26 decembrie): 

close-icon close-icon

Cât de repede livrează Penny în Balș?

Înțelegem dacă doriți să primiți comanda de la Penny în aceeași zi. În orașele mari, acest lucru este uneori posibil, însă termenul de livrare standard este, în majoritatea cazurilor, de 1-2 zile lucrătoare. Din păcate, uneori nici acest termen nu poate fi respectat din diverse motive precum programul de lucru al firmelor de curierat, ora de plasare a comenzii, dar și de volumul de comenzi pe care Penny le are de procesat în momentul respectiv și/sau adresa de livrare. Prin urmare, timpul estimat de livrare poate crește până la 3-4 zile lucrătoare sau mai mult. Vizitați întotdeauna site-ul Penny sau vizualizați Penny catalog actual, valabil de la 06-12-2023 până la 12-12-2023, unde aceste excepții sunt menționate clar.

close-icon close-icon
Arată tot...

Penny promoții

🛍️ Penny cataloage: 1
🆕 Oferte noi: 0
🏷️ Categorie: Supermarket
🕰️ Cea mai recentă actualizare a catalogului: 05.12.2023
Trimis cu succes
Ceva n-a mers bine. Vă rugăm să încercați din nou