Vedeți catalogul Deichmann în aplicație prima dată!

Descărcați aplicația gratuită cu 1000+ de magazine

Catalog și oferte Deichmann

Deichmann este o companie de familie înființată în anul 1913 a început la Essen, în centrul regiunii Ruhrului. Este activă în prezent în 31 de țări având peste 4.600 de magazine fiind astfel lider pe piața de retail de articole și echipamente sportive, cu zeci de oferte atractive prezentate în cel mai recent catalog Deichmann. În România are astăzi peste 20 de magazine în întreaga țară. Magazinele și cataloagele de prezentare ale Deichmann oferă o gamă variată de produse pentru toți pasionații de sport. Aici veți găsi produse ale unor branduri de top, perfecte pentru practicarea tuturor sporturilor, indiferent de vârstă sau nivel de experiență. Ofertele atrăgătoare pot fi accesate atât online, prin intermediul platformei online, cât și în magazinele fizice. Echipa de personal extrem de calificat vă stă la dispoziție pentru a vă prezenta cele mai recente pliante și prospecte ale tuturor produselor comercializate. 


Încălțăminte atractivă și comodă la Deichmann

Deichmann vă oferă o gamă largă de articole pentru femei, bărbați și copii  și accesorii sportive de la furnizori renumiți și branduri de top, precum Nike, Adidas, Fila, Memphis, Bugatti și mulți alții, dar și mărcile de tradiție precum Elefanten, Gallus sau Medicus, acestea fiind listate și prezentate săptămânal în catalogul de oferte, dând astfel posibilitatea tuturor clienților de a beneficia de cel mai bun preț. Prin prezentarea cataloagelor de produs și prin promovarea continuă a acestora, Diechmann vine mai aproape de nevoile și pasiunile clienților săi oferindu-le experiențe de neuitat. Mai mult decât atât, calitatea și beneficiile practicării diferitelor sporturi sunt descrise și expuse și într-un catalog Diechmann săptămâna viitoare, astfel încât cumpărăturile realizate în cadrul acestui magazin sunt întotdeauna o reală plăcere!


Cumpărături la Diechmann

Descoperiți cele mai recente reviste și broșuri și bucurați-vă întotdeauna de avantaje incontestabile, atât în ceea ce privește calitatea produselor, cât și a serviciilor prestate. Diferitele promoții, precum promoția zilei sau oferta de weekend  includ sute de articole și accesorii pentru practicarea unor sporturi precum alergare, drumeție, schi, snowboard, training, fotbal, baschet, ciclism, skateboarding, volei, tenis și multe altele. Produsele comandate online, beneficiază de livrare gratuită la orice valoare. Pentru mai multe detalii cu privire la ofertele disponibile, pentru utilizarea unui cod de reducere și pentru a cunoaște ora de deschidere și locație magazin puteți accesa deichmann.ro puteți instala Deichmann app, pentru a fi la curent cu cele mai recente campanii promoționale și colecții de încălțăminte și accesorii.

Magazinul dvs. Deichmann

Vizualizați cele mai recente cataloage și oferte de la Deichmann și nu plătiți niciodată mai mult decât ar trebui. Deichmann are 81 magazine în România cu oferte competitive săptămânale. În cel mai recent Catalog veți găsi oferte, care sunt valabile de la 27-11-2023 până la 03-12-2023. Săptămâna aceasta există 0 produse, pe care le puteți cumpăra la reducere și, probabil, la cel mai mic preț posibil. Nu ratați oferte precum: Pungi pentru cadouri, Castraveţi cornichon calitatea l și MATACHE MĂCELARU Cârnaţi oltenești 300 g! Desigur, Deichmann oferă mult mai multe produse, care momentan nu sunt la reducere. Le puteți comanda din magazinul online sau le puteți ridica de la un punct de ridicare sau de la un magazin din zona dvs. Alegeți cea mai apropiată locație cu „găsește locația” din meniul de mai sus, de lângă caseta de căutare. De asemenea, puteți găsi mai multe informații, cum ar fi programul de deschidere al magazinului dvs. din Brașov, București, Cluj-Napoca sau orice alt magazin din România, pe site-ul web Deichmann.

Dacă nu găsiți ceea ce căutați în catalogul Deichmann, verificați oferte de la magazine similare din aceeași categorie: Haine și Incaltaminte, cum ar fi Pepco, New Yorker sau Peek & Cloppenburg. S-ar putea să găsiți acolo produsul pe care îl căutați la cel mai mic preț. Pe lângă promoțiile din catalog, puteți economisii bani și la Deichmann cu un cod de reducere. Verificați site-ul Deichmann pentru a-l obține pe al dvs.

Întrebări frecvente despre Deichmann

Unde pot găsi un magazin Deichmann în apropierea mea și programul actual de funcționare?

Am colectat în baza noastră de date, toate informațiile cu privire la programul actual de funcționare al tuturor magazinelor Deichmann. Introduceți orașul dvs. sau lăsați-ne să vă detectăm automat locația și veți obține o prezentare generală a tuturor magazinelor Deichmann din zona dvs. Vă rugăm să rețineți că programul de funcționare se poate modifica în timpul sărbătorilor legale și în weekend.

close-icon close-icon

Unde pot găsi un magazin Deichmann în apropierea mea?

Dacă doriți să aflați unde se află cel mai apropiat magazin Deichmann, aruncați o privire în pagina Locație. Veți găsi cu ușurință cea mai apropiată sucursală Deichmann prin intermediul locatorului nostru de sucursale. Permiteți-ne să vă cunoaștem locația și veți primi o prezentare generală a tuturor magazinelor Deichmann din zona dvs. cu orele de deschidere potrivite. De asemenea, puteți verifica manual o anumită locație. Deichmann are, de exemplu, magazine în Brașov, București și Cluj-Napoca.

close-icon close-icon

Câte magazine are Deichmann?

Deichmann are diverse magazine în România. Magazinul din categoria Haine și Incaltaminte are filiale, de exemplu, în Brașov, București și Cluj-Napoca. Permiteți-ne să vă cunoaștem locația pentru a găsi cel mai apropiat magazin Deichmann. Vă rugăm să rețineți: unele magazine de pe site-ul nostru au doar un magazin online.

close-icon close-icon

Deichmann promoții

🛍️ Deichmann cataloage: 0
🆕 Oferte noi: 0
🏷️ Categorie: Haine și Incaltaminte
🕰️ Cea mai recentă actualizare a catalogului: 08.09.2022
Trimis cu succes
Ceva n-a mers bine. Vă rugăm să încercați din nou