Cataloage de la Kik

Nu există temporar niciun catalog

Doriți să primiți o notificare când cel mai nou catalog Kik este online?
52.306 persoane te-au precedat deja

Vedeți catalogul Kik în aplicație prima dată!

5K+
Descărcați aplicația

Vedeți catalogul Kik în aplicație prima dată!

Descărcați aplicația gratuită cu 1000+ de magazine

Catalog și oferte Kik

Cu peste 4000 magazine în Europa, KiK este prezent în România din 2018, asigurând clienților experiențe plăcute la cumpărături, prin intermediul celor peste 70 de magazine din țara noastră. Colecția produselor comercializate poate fi văzută în cel mai recent catalog Kik. Acesta conține și informații despre cele mai interesante promoții oferite de companie. În prezent, clienții din România au posibilitatea să comande cele mai noi colecții rapid și în siguranță direct din magazinele Kik. De asemenea, Kik lansează săptămânal colecții noi, prezentate în broșuri disponibile atât online, cât și în magazine. Promoțiile sunt o modalitate excelentă de a cumpăra produse de calitate la prețuri mai mici, iar Kik nu face excepție, oferind promoții regulate care includ reduceri semnificative sau concursuri. Dacă sunteți pasionați de modă sau pur și simplu doriți să vă înnoiți garderoba, accesoriile sau mobilierul din casă, Kik este cu siguranță un brand demn de interes.


Prețuri imbatabile pentru casă și întreaga familie

În prezent compania comercializează articole de îmbrăcăminte pentru întreaga familie, electrocasnice, accesorii pentru casă, decorațiuni deosebite pentru locuință și multe altele. Clienții Kik au acces la o serie de beneficii și avantaje, precum oferte exclusive sau posibilitatea de a utiliza un cod de reducere. Ofertele includ reduceri de prețuri și promoții speciale la sute de produse de cea mai bună calitate. În plus, catalogul Kik include și categorii de produse premium, care pot fi achiziționate cu reduceri suplimentare.


Cumpărături la Kik

De ce Kik? Deoarece la Kik prețul vorbește de la sine, iar răsfoirea celor mai recente cataloage ne demonstrează că, cele mai importante atuuri ale acestei companii sunt calitatea și cel mai bun preț. Aici găsiți produse care răspund nevoilor dumneavoastră la prețuri imbatabile. Dacă preferați cumpărăturile în magazine cu un concept armonios, cu gamă diversificată de produse, Kik vă oferă pe lângă produsele marca proprie și branduri precum Janina, Xmail, Kiki&Koko, Y.F.K, Egree, Identic Nature și promoții speciale. Totodată, la Kik nu lipsesc oferta de weekend precum și alte reduceri interesante. Pentru a fi la curent cu cele mai noi tendințe, program și ore de deschidere, puteți răsfoi un catalog Kik săptămâna viitoare. Pentru oferte detaliate, puteți consulta cel mai nou pliant, prospecte și reviste distribuite în magazine sau pe site-ul oficial companie.kik.ro

Magazinul dvs. Kik

Vizualizați cele mai recente cataloage și oferte de la Kik și nu plătiți niciodată mai mult decât ar trebui. Kik are 0 magazine în România cu oferte competitive săptămânale. În cel mai recent Catalog veți găsi oferte, care sunt valabile de la 04-12-2023 până la 10-12-2023. Săptămâna aceasta există 0 produse, pe care le puteți cumpăra la reducere și, probabil, la cel mai mic preț posibil. Nu ratați oferte precum: Figurină cu LED, Clementine calitatea l kg și BONJOUR DE PARIS FLORAL! Desigur, Kik oferă mult mai multe produse, care momentan nu sunt la reducere. Le puteți comanda din magazinul online sau le puteți ridica de la un punct de ridicare sau de la un magazin din zona dvs. Alegeți cea mai apropiată locație cu „găsește locația” din meniul de mai sus, de lângă caseta de căutare. De asemenea, puteți găsi mai multe informații, cum ar fi programul de deschidere al magazinului dvs. din Brașov, București, Cluj-Napoca sau orice alt magazin din România, pe site-ul web Kik.

Dacă nu găsiți ceea ce căutați în catalogul Kik, verificați oferte de la magazine similare din aceeași categorie: Haine și Incaltaminte, cum ar fi Pepco, New Yorker sau Peek & Cloppenburg. S-ar putea să găsiți acolo produsul pe care îl căutați la cel mai mic preț. Pe lângă promoțiile din catalog, puteți economisii bani și la Kik cu un cod de reducere. Verificați site-ul Kik pentru a-l obține pe al dvs.

Întrebări frecvente despre Kik

Unde pot găsi un magazin Kik în apropierea mea și programul actual de funcționare?

Am colectat în baza noastră de date, toate informațiile cu privire la programul actual de funcționare al tuturor magazinelor Kik. Introduceți orașul dvs. sau lăsați-ne să vă detectăm automat locația și veți obține o prezentare generală a tuturor magazinelor Kik din zona dvs. Vă rugăm să rețineți că programul de funcționare se poate modifica în timpul sărbătorilor legale și în weekend.

close-icon close-icon

Unde pot găsi un magazin Kik în apropierea mea?

Dacă doriți să aflați unde se află cel mai apropiat magazin Kik, aruncați o privire în pagina Locație. Veți găsi cu ușurință cea mai apropiată sucursală Kik prin intermediul locatorului nostru de sucursale. Permiteți-ne să vă cunoaștem locația și veți primi o prezentare generală a tuturor magazinelor Kik din zona dvs. cu orele de deschidere potrivite. De asemenea, puteți verifica manual o anumită locație. Kik are, de exemplu, magazine în Brașov, București și Cluj-Napoca.

close-icon close-icon

Câte magazine are Kik?

Kik are diverse magazine în România. Magazinul din categoria Haine și Incaltaminte are filiale, de exemplu, în Brașov, București și Cluj-Napoca. Permiteți-ne să vă cunoaștem locația pentru a găsi cel mai apropiat magazin Kik. Vă rugăm să rețineți: unele magazine de pe site-ul nostru au doar un magazin online.

close-icon close-icon

Kik promoții

🛍️ Kik cataloage: 0
🆕 Oferte noi: 0
🏷️ Categorie: Haine și Incaltaminte
🕰️ Cea mai recentă actualizare a catalogului: 10.11.2023
Trimis cu succes
Ceva n-a mers bine. Vă rugăm să încercați din nou