Cataloage de la Diego

Diego catalog

Valabil: 1 dec. până la 31 dec.

Acest Diego catalog plin de reduceri și oferte este încă valabil pentru 26 zile. Vizualizați cele mai recente oferte de la Diego și economisiți la achizițiile de la Diego.

Diego catalog

Valabil: 1 oct. până la 29 feb.

Acest Diego catalog plin de reduceri și oferte este încă valabil pentru 86 zile. Vizualizați cele mai recente oferte de la Diego și economisiți la achizițiile de la Diego.

time
Diego Valid pentru 25 zile

Vedeți catalogul Diego în aplicație prima dată!

5K+
Descărcați aplicația

Vedeți catalogul Diego în aplicație prima dată!

Descărcați aplicația gratuită cu 1000+ de magazine

Catalog și oferte Diego

Diego este o rețea de franciză, folosit de peste 150 de magazine din România, Slovacia și Ungaria, care comercializează produse pentru amenajări interioare. Conceptul care stă la baza acestui comerciant este de a oferi produse superioare calitativ, la un preț accesibil. Ofertele promoționale și reducerile sunt incluse în cadrul magazinului online într-o categorie separată și pot fi consultate și într-un catalog Diego actualizat în fiecare sezon. Promoțiile includ atât produse din colecția nouă, cât și din colecția veche, dar și reduceri permanente.


Produse pentru uz casnic și profesional de cea mai bună calitate

Diego comercializează grupe de produse precum parchet laminat, pardoseli impermeabile, covoare, mochete, perdele, draperii, tapet, accesoriile aferente și servicii suplimentare precum cusut perdele și festonare mochete, consiliere profesională, livrare și ridicare gratuită în cadrul magazinelor. Acestea sunt prezentate în detaliu în cadrul unor cataloage complete. Catalogul în care sunt incluse promoțiile și discount-urile este valabil 6 luni și prezintă oferte care acoperă toată gama de articole comercializate. Clienții au la dispoziție și un pliant în care sunt prezentate promoția lunii, dar și serviciile oferite și condițiile acestora. Ocazional compania pune la dispoziția clienților reviste și broșuri care prezintă în detaliu cele două colecții anuale: colecția primăvară-vară și toamnă-iarnă. Alte tipuri de promoții includ oferta de weekend, produse din categoria outlet sau lichidare de stoc. Acestea pot fi consultate și în avans fiind publicate într-un catalog Diego săptămâna viitoare.    


Cumpărături la Diego

În cadrul celor 38 de magazine fizice din România, clienții benficiază de consiliere gratuită, și o ceașcă de cafea delicioasă pentru a face cunoștință cu produsele de înaltă calitate și oferta de prețuri avantajoase. Puteți obține mai multe informații cu privire programul magazinelor, ore de deschidere, dar și despre cele mai actuale promoții accesând site-ul diego.ro

Magazinul dvs. Diego

Vizualizați cele mai recente cataloage și oferte de la Diego și nu plătiți niciodată mai mult decât ar trebui. Diego are 35 magazine în România cu oferte competitive săptămânale. În cel mai recent Diego catalog veți găsi oferte, care sunt valabile de la 01-12-2023 până la 31-12-2023. Săptămâna aceasta există 0 produse, pe care le puteți cumpăra la reducere și, probabil, la cel mai mic preț posibil. Nu ratați oferte precum: Brad natural 10599723, Antiderapant calcar și Benzină alchilată! Desigur, Diego oferă mult mai multe produse, care momentan nu sunt la reducere. Le puteți comanda din magazinul online sau le puteți ridica de la un punct de ridicare sau de la un magazin din zona dvs. Alegeți cea mai apropiată locație cu „găsește locația” din meniul de mai sus, de lângă caseta de căutare. De asemenea, puteți găsi mai multe informații, cum ar fi programul de deschidere al magazinului dvs. din Brașov, București, Cluj-Napoca sau orice alt magazin din România, pe site-ul web Diego.

Dacă nu găsiți ceea ce căutați în catalogul Diego, verificați oferte de la magazine similare din aceeași categorie: Bricolaj, cum ar fi Hornbach, Dedeman sau Brico Depôt. S-ar putea să găsiți acolo produsul pe care îl căutați la cel mai mic preț. Pe lângă promoțiile din catalog, puteți economisii bani și la Diego cu un cod de reducere. Verificați site-ul Diego pentru a-l obține pe al dvs.

Întrebări frecvente despre Diego

Există un magazin Diego în Alba Iulia?

Veți găsi magazine Diego în toată România, noi magazine fiind adăugate în mod constant. Căutați un magazin Diego în Alba Iulia sau în apropierea dvs.? Am colectat toate adresele magazinului Diego din Alba Iulia. Permiteți-ne să vă detectăm automat locația sau să căutăm Alba Iulia pentru a găsi cel mai apropiat magazin Diego. Asigurați-vă că verificați pagina magazinului Diego din locația dvs., pentru a avea informații corecte despre orele de deschidere și servicii.

close-icon close-icon

Magazinul Diego din Alba Iulia este deschis în acest moment?

Magazinul Diego din Alba Iulia are program de funcționare standard, dar acestea pot varia în unele cazuri. Vedeți cele mai actuale ore de funcționare făcând clic pe filiala Alba Iulia.

close-icon close-icon

Sunt toate ofertele din catalog disponibile și în magazinul Diego din Alba Iulia?

Ofertele din această săptămână de la Diego catalog valabile de la 01-12-2023 până la 31-12-2023 sunt valabile în magazinul dvs. Diego din Alba Iulia. Cele mai bune oferte de la Diego Alba Iulia sunt: ​​Brad natural 10599723, Antiderapant calcar și Benzină alchilată.

close-icon close-icon

Care sunt orele de funcționare ale magazinului Diego din Alba Iulia?

Puteți găsi cu ușurință programul actual de funcționare al magazinului Diego din Alba Iulia alegând sucursala dvs. Accesați „Sucursale” și faceți clic pe locație pentru a afla orele de funcționare ale magazinului dvs. Diego.

close-icon close-icon

Care este cea mai apropiată locație Diego din Alba Iulia?

Magazinul Diego are oferte foarte interesante, cum ar fi Brad natural 10599723, Antiderapant calcar și Benzină alchilată, așa că înțelegem perfect că doriți să le obțineți la magazinul Diego din Alba Iulia. Din păcate, nu există întotdeauna un magazin Diego în apropiere. Vă rugăm să ne permiteți accesul la locația dvs. pentru a afla care este cel mai apropiat magazin de Alba Iulia.


Dacă nu există magazin Diego în Alba Iulia, vă rugăm să verificați alte magazine similare din categoria Bricolaj.

close-icon close-icon

Care este programul de funcționare în weekend al magazinului Diego?

Orele de deschidere ale magazinului Diego din Alba Iulia sunt afișate pe pagina acestei sucursale. În acest fel, puteți verifica oricând dacă magazinul Diego este deschis în weekend.

close-icon close-icon

Care este programul de funcționare al magazinului Diego în timpul sărbătorilor legale, precum Crăciun și Revelion?

Magazinul Diego este deschis aproape în fiecare zi a săptămânii, inclusiv în weekend. În zilele de sărbătoare legale, cum ar fi Crăciunul, programul magazinului Diego poate varia. Vizualizați programul de funcționare actual în partea de sus a acestei pagini sau verificați pe site-ul web al magazinului Diego programul de funcționare în zilele de:


Anul Nou (1,2 ianuarie):

Ziua Unirii Principatelor Române (24 ianuarie):

Vinerea Mare:

Paștele ortodox:

Ziua Muncii (1 mai):

Ziua Copilului (1 iunie):

Rusalii:

Adormirea Maicii Domnului (15 august):

Sfântul Andrei (30 noiembrie):

Ziua Națională a României (1 decembrie):

Crăciunul (25, 26 decembrie): 

close-icon close-icon

Cât de repede livrează Diego în Alba Iulia?

Înțelegem dacă doriți să primiți comanda de la Diego în aceeași zi. În orașele mari, acest lucru este uneori posibil, însă termenul de livrare standard este, în majoritatea cazurilor, de 1-2 zile lucrătoare. Din păcate, uneori nici acest termen nu poate fi respectat din diverse motive precum programul de lucru al firmelor de curierat, ora de plasare a comenzii, dar și de volumul de comenzi pe care Diego le are de procesat în momentul respectiv și/sau adresa de livrare. Prin urmare, timpul estimat de livrare poate crește până la 3-4 zile lucrătoare sau mai mult. Vizitați întotdeauna site-ul Diego sau vizualizați Diego catalog actual, valabil de la 01-12-2023 până la 31-12-2023, unde aceste excepții sunt menționate clar.

close-icon close-icon
Arată tot...

Diego promoții

🛍️ Diego cataloage: 2
🆕 Oferte noi: 0
🏷️ Categorie: Bricolaj
🕰️ Cea mai recentă actualizare a catalogului: 01.12.2023
Trimis cu succes
Ceva n-a mers bine. Vă rugăm să încercați din nou