Cataloage de la Leroy Merlin

Leroy Merlin catalog

Valabil: 28 nov. până la 28 dec.

Acest Leroy Merlin catalog plin de reduceri și oferte este încă valabil pentru 30 zile. Vizualizați cele mai recente oferte de la Leroy Merlin și economisiți la achizițiile de la Leroy Merlin.

Leroy Merlin catalog

Valabil: 23 mar. până la 31 dec.
În tendințe

Acest Leroy Merlin catalog plin de reduceri și oferte este încă valabil pentru 33 zile. Vizualizați cele mai recente oferte de la Leroy Merlin și economisiți la achizițiile de la Leroy Merlin.

time
Leroy Merlin Valid pentru 29 zile

Vedeți catalogul Leroy Merlin în aplicație prima dată!

5K+
Descărcați aplicația

Vedeți catalogul Leroy Merlin în aplicație prima dată!

Descărcați aplicația gratuită cu 1000+ de magazine

Catalog și oferte Leroy Merlin

Leroy Merlin este un lanț de magazine, cu o tradiție de aproape 100 de ani, care comercializează articole pentru construcția și renovarea caselor și, care face parte, începând din 2007, din compania ADEO, lider european în comercializarea soluțiilor pentru o viață mai bună. Compania le pune la dispoziție clienților servicii și produse adaptate nevoilor și cerințelor lor, de cea mai bună calitate, la un preț corect. Ofertele pot fi consultate în cadrul magazinului online sau în cel mai nou catalog Leroy Merlin.


Leroy Merlin pentru case fericite!

Leroy Merlin le pune la dispoziție românilor, prin intermediul celor 19 magazine fizice, cât și online, o gamă foarte mare de produse, peste 12 servicii dedicate, 3 tipuri diferite de comenzi și 4 tipuri de livrare. Absolut toate soluțiile și promoțiile sunt adaptate nevoilor reale ale clienților. Promoțiile care includ articole pentru grădină și amenajare, instalații, AC, încălzire, materiale de construcții precum cărămidă, scule și orice unealtă multifuncțională, vopsea, etanșanți, adezivi, parchet, gresie, faianță, covoare, materiale pentru amenajarea băii și bucătăriei, decorațiuni, iluminat, feronerie și multe altele, sunt incluse în cataloage speciale, care pot fi consultate în orice moment. În magazinele de bricolaj și construcții Leroy Merlin clienții beneficiază de consiliere pentru proiecte și servicii precum debitare lemn, mixare vopsea, închiriere unelte, servicii postvânzare, garanție extinsă șa 365 de zile și multe altele, incluse în catalogul de servicii disponibile. Dacă doriți să aflați mai multe informații cu privire la promoțiile viitoare, puteți consulta un catalog Leroy Merlin săptămâna viitoare.


Cumpărături la Leroy Merlin

În cadrul magazinelor Leroy Merlin clienții pot achiziționa produse ale unor branduri cunoscute sau marcă proprie. Oferta de produse marcă proprie precum Artens, SeaSea, Inspire, Lexman, Dexter, Sterwins și multe altele, este foarte generoasă și include mii de articole. De asemenea, în cadrul unor reviste și broșuri sunt publicate informații detaliate despre produse, dar și idei și soluții inovatoare, sunt oferite vouchere cadou sau un cod de reducere exclusiv. Comenzile pot fi plasate online sau offline. Pentru a afla detalii legate de ore de deschidere, dar și despre cele mai recente promoții puteți accesa site-ul leroymerlin.ro. Prin descărcarea Leroy Merlin app pe dispozitivele mobile aveți acces la peste 30.000 de produse, inspirație și acces la informații cu privire la oferta de weekend sau promoția lunii.

Magazinul dvs. Leroy Merlin

Vizualizați cele mai recente cataloage și oferte de la Leroy Merlin și nu plătiți niciodată mai mult decât ar trebui. Leroy Merlin are 17 magazine în România cu oferte competitive săptămânale. În cel mai recent Leroy Merlin catalog veți găsi oferte, care sunt valabile de la 28-11-2023 până la 28-12-2023. Săptămâna aceasta există 0 produse, pe care le puteți cumpăra la reducere și, probabil, la cel mai mic preț posibil. Nu ratați oferte precum: DDF489Z Mașină de găurit şi înşurubat, Set 69 accesorii biți, tubulare, burghie, cutie Makpac și Set 96 accesorii biți, tubulare, burghie, cutie Makpac! Desigur, Leroy Merlin oferă mult mai multe produse, care momentan nu sunt la reducere. Le puteți comanda din magazinul online sau le puteți ridica de la un punct de ridicare sau de la un magazin din zona dvs. Alegeți cea mai apropiată locație cu „găsește locația” din meniul de mai sus, de lângă caseta de căutare. De asemenea, puteți găsi mai multe informații, cum ar fi programul de deschidere al magazinului dvs. din Brașov, Cluj-Napoca, Constanța sau orice alt magazin din România, pe site-ul web Leroy Merlin.

Dacă nu găsiți ceea ce căutați în catalogul Leroy Merlin, verificați oferte de la magazine similare din aceeași categorie: Bricolaj, cum ar fi Hornbach, Dedeman sau Brico Depôt. S-ar putea să găsiți acolo produsul pe care îl căutați la cel mai mic preț. Pe lângă promoțiile din catalog, puteți economisii bani și la Leroy Merlin cu un cod de reducere. Verificați site-ul Leroy Merlin pentru a-l obține pe al dvs.

Întrebări frecvente despre Leroy Merlin

Există un magazin Leroy Merlin în Târgu Mureș?

Veți găsi magazine Leroy Merlin în toată România, noi magazine fiind adăugate în mod constant. Căutați un magazin Leroy Merlin în Târgu Mureș sau în apropierea dvs.? Am colectat toate adresele magazinului Leroy Merlin din Târgu Mureș. Permiteți-ne să vă detectăm automat locația sau să căutăm Târgu Mureș pentru a găsi cel mai apropiat magazin Leroy Merlin. Asigurați-vă că verificați pagina magazinului Leroy Merlin din locația dvs., pentru a avea informații corecte despre orele de deschidere și servicii.

close-icon close-icon

Magazinul Leroy Merlin din Târgu Mureș este deschis în acest moment?

Magazinul Leroy Merlin din Târgu Mureș are program de funcționare standard, dar acestea pot varia în unele cazuri. Vedeți cele mai actuale ore de funcționare făcând clic pe filiala Târgu Mureș.

close-icon close-icon

Sunt toate ofertele din catalog disponibile și în magazinul Leroy Merlin din Târgu Mureș?

Ofertele din această săptămână de la Leroy Merlin catalog valabile de la 28-11-2023 până la 28-12-2023 sunt valabile în magazinul dvs. Leroy Merlin din Târgu Mureș. Cele mai bune oferte de la Leroy Merlin Târgu Mureș sunt: ​​DDF489Z Mașină de găurit şi înşurubat, Set 69 accesorii biți, tubulare, burghie, cutie Makpac și Set 96 accesorii biți, tubulare, burghie, cutie Makpac.

close-icon close-icon

Care sunt orele de funcționare ale magazinului Leroy Merlin din Târgu Mureș?

Puteți găsi cu ușurință programul actual de funcționare al magazinului Leroy Merlin din Târgu Mureș alegând sucursala dvs. Accesați „Sucursale” și faceți clic pe locație pentru a afla orele de funcționare ale magazinului dvs. Leroy Merlin.

close-icon close-icon

Care este cea mai apropiată locație Leroy Merlin din Târgu Mureș?

Magazinul Leroy Merlin are oferte foarte interesante, cum ar fi DDF489Z Mașină de găurit şi înşurubat, Set 69 accesorii biți, tubulare, burghie, cutie Makpac și Set 96 accesorii biți, tubulare, burghie, cutie Makpac, așa că înțelegem perfect că doriți să le obțineți la magazinul Leroy Merlin din Târgu Mureș. Din păcate, nu există întotdeauna un magazin Leroy Merlin în apropiere. Vă rugăm să ne permiteți accesul la locația dvs. pentru a afla care este cel mai apropiat magazin de Târgu Mureș.


Dacă nu există magazin Leroy Merlin în Târgu Mureș, vă rugăm să verificați alte magazine similare din categoria Bricolaj.

close-icon close-icon

Care este programul de funcționare în weekend al magazinului Leroy Merlin?

Orele de deschidere ale magazinului Leroy Merlin din Târgu Mureș sunt afișate pe pagina acestei sucursale. În acest fel, puteți verifica oricând dacă magazinul Leroy Merlin este deschis în weekend.

close-icon close-icon

Care este programul de funcționare al magazinului Leroy Merlin în timpul sărbătorilor legale, precum Crăciun și Revelion?

Magazinul Leroy Merlin este deschis aproape în fiecare zi a săptămânii, inclusiv în weekend. În zilele de sărbătoare legale, cum ar fi Crăciunul, programul magazinului Leroy Merlin poate varia. Vizualizați programul de funcționare actual în partea de sus a acestei pagini sau verificați pe site-ul web al magazinului Leroy Merlin programul de funcționare în zilele de:


Anul Nou (1,2 ianuarie):

Ziua Unirii Principatelor Române (24 ianuarie):

Vinerea Mare:

Paștele ortodox:

Ziua Muncii (1 mai):

Ziua Copilului (1 iunie):

Rusalii:

Adormirea Maicii Domnului (15 august):

Sfântul Andrei (30 noiembrie):

Ziua Națională a României (1 decembrie):

Crăciunul (25, 26 decembrie): 

close-icon close-icon

Cât de repede livrează Leroy Merlin în Târgu Mureș?

Înțelegem dacă doriți să primiți comanda de la Leroy Merlin în aceeași zi. În orașele mari, acest lucru este uneori posibil, însă termenul de livrare standard este, în majoritatea cazurilor, de 1-2 zile lucrătoare. Din păcate, uneori nici acest termen nu poate fi respectat din diverse motive precum programul de lucru al firmelor de curierat, ora de plasare a comenzii, dar și de volumul de comenzi pe care Leroy Merlin le are de procesat în momentul respectiv și/sau adresa de livrare. Prin urmare, timpul estimat de livrare poate crește până la 3-4 zile lucrătoare sau mai mult. Vizitați întotdeauna site-ul Leroy Merlin sau vizualizați Leroy Merlin catalog actual, valabil de la 28-11-2023 până la 28-12-2023, unde aceste excepții sunt menționate clar.

close-icon close-icon
Arată tot...

Leroy Merlin promoții

🛍️ Leroy Merlin cataloage: 2
🆕 Oferte noi: 0
🏷️ Categorie: Bricolaj
🕰️ Cea mai recentă actualizare a catalogului: 28.11.2023
Trimis cu succes
Ceva n-a mers bine. Vă rugăm să încercați din nou