Black Friday KFC promoții și oferte cu reduceri imense

Vedeți cele mai recente promoții de la KFC de Black Friday și profitați de discountul enorm! Puteți găsi o colecție de diverse campanii și oferte suplimentare de la KFC pe Ofertelecatalog.ro în timpul perioadei Black Friday 2023. De îndată ce primim o nouă ofertă de Black Friday, o vom posta online. Nu ați găsit oferta ideală în timpul reducerilor de Black Friday? Reducerea enormă continuă cu Cyber ​​Monday KFC oferte de luni! Abonați-vă acum la newsletter-ul KFC, ca să fiți primul care află ofertele, promoțiile, catalogul și vânzările la cald pentru KFC. Pentru mai multe informații despre ofertele din catalog (online) și pentru orele de deschidere ale magazinelor KFC, vă rugăm să verificați KFC website.

Întrebări frecvente despre Black Friday de la KFC

Există un magazin KFC în Brașov?

Veți găsi magazine KFC în toată România, noi magazine fiind adăugate în mod constant. Căutați un magazin KFC în Brașov sau în apropierea dvs.? Am colectat toate adresele magazinului KFC din Brașov. Permiteți-ne să vă detectăm automat locația sau să căutăm Brașov pentru a găsi cel mai apropiat magazin KFC. Asigurați-vă că verificați pagina magazinului KFC din locația dvs., pentru a avea informații corecte despre orele de deschidere și servicii.

close-icon close-icon

Magazinul KFC din Brașov este deschis în acest moment?

Magazinul KFC din Brașov are program de funcționare standard, dar acestea pot varia în unele cazuri. Vedeți cele mai actuale ore de funcționare făcând clic pe filiala Brașov.

close-icon close-icon

Sunt toate ofertele din catalog disponibile și în magazinul KFC din Brașov?

Ofertele din această săptămână de la KFC catalog valabile de la 16-11-2023 până la 29-11-2023 sunt valabile în magazinul dvs. KFC din Brașov. Cele mai bune oferte de la KFC Brașov sunt: ​​Ofertă 1, Ofertă 2 și Ofertă 3.

close-icon close-icon

Care sunt orele de funcționare ale magazinului KFC din Brașov?

Puteți găsi cu ușurință programul actual de funcționare al magazinului KFC din Brașov alegând sucursala dvs. Accesați „Sucursale” și faceți clic pe locație pentru a afla orele de funcționare ale magazinului dvs. KFC.

close-icon close-icon

Care este cea mai apropiată locație KFC din Brașov?

Magazinul KFC are oferte foarte interesante, cum ar fi Ofertă 1, Ofertă 2 și Ofertă 3, așa că înțelegem perfect că doriți să le obțineți la magazinul KFC din Brașov. Din păcate, nu există întotdeauna un magazin KFC în apropiere. Vă rugăm să ne permiteți accesul la locația dvs. pentru a afla care este cel mai apropiat magazin de Brașov.


Dacă nu există magazin KFC în Brașov, vă rugăm să verificați alte magazine similare din categoria Restaurante.

close-icon close-icon

Care este programul de funcționare în weekend al magazinului KFC?

Orele de deschidere ale magazinului KFC din Brașov sunt afișate pe pagina acestei sucursale. În acest fel, puteți verifica oricând dacă magazinul KFC este deschis în weekend.

close-icon close-icon

Care este programul de funcționare al magazinului KFC în timpul sărbătorilor legale, precum Crăciun și Revelion?

Magazinul KFC este deschis aproape în fiecare zi a săptămânii, inclusiv în weekend. În zilele de sărbătoare legale, cum ar fi Crăciunul, programul magazinului KFC poate varia. Vizualizați programul de funcționare actual în partea de sus a acestei pagini sau verificați pe site-ul web al magazinului KFC programul de funcționare în zilele de:


Anul Nou (1,2 ianuarie):

Ziua Unirii Principatelor Române (24 ianuarie):

Vinerea Mare:

Paștele ortodox:

Ziua Muncii (1 mai):

Ziua Copilului (1 iunie):

Rusalii:

Adormirea Maicii Domnului (15 august):

Sfântul Andrei (30 noiembrie):

Ziua Națională a României (1 decembrie):

Crăciunul (25, 26 decembrie): 

close-icon close-icon

Cât de repede livrează KFC în Brașov?

Înțelegem dacă doriți să primiți comanda de la KFC în aceeași zi. În orașele mari, acest lucru este uneori posibil, însă termenul de livrare standard este, în majoritatea cazurilor, de 1-2 zile lucrătoare. Din păcate, uneori nici acest termen nu poate fi respectat din diverse motive precum programul de lucru al firmelor de curierat, ora de plasare a comenzii, dar și de volumul de comenzi pe care KFC le are de procesat în momentul respectiv și/sau adresa de livrare. Prin urmare, timpul estimat de livrare poate crește până la 3-4 zile lucrătoare sau mai mult. Vizitați întotdeauna site-ul KFC sau vizualizați KFC catalog actual, valabil de la 16-11-2023 până la 29-11-2023, unde aceste excepții sunt menționate clar.

close-icon close-icon
Arată tot...

KFC oferte de Black Friday

🖤 Oferte Black Friday: 0
💰 KFC reduceri de Black Friday: 0
🛍️ Cataloage Black Friday: 0
Trimis cu succes
Ceva n-a mers bine. Vă rugăm să încercați din nou