Cataloage de la Kiehl's

Kiehl's catalog

Valabil: 27 nov. până la 3 dec.

Acest Kiehl's catalog plin de reduceri și oferte este încă valabil pentru 5 zile. Vizualizați cele mai recente oferte de la Kiehl's și economisiți la achizițiile de la Kiehl's.

Kiehl's catalog

Valabil: 25 nov. până la 30 nov.

Acest Kiehl's catalog plin de reduceri și oferte este încă valabil pentru 2 zile. Vizualizați cele mai recente oferte de la Kiehl's și economisiți la achizițiile de la Kiehl's.

time
Kiehl's Valid pentru 4 zile

Vedeți catalogul Kiehl's în aplicație prima dată!

5K+
Descărcați aplicația

Vedeți catalogul Kiehl's în aplicație prima dată!

Descărcați aplicația gratuită cu 1000+ de magazine

Catalog și oferte Kiehl's

Kiehl's și-a început istoria în anul 1851, cu farmacistul John Kiehl și o farmacie situată în East Village din New York, loc care există și astăzi și este cel mai reprezentativ magazin Kiehl's. Și-a început activitatea cu ceaiuri, ierburi, tincturi, miere și primele produse marca Kiehl, inclusiv Original Musk Oil, iar după ani de cercetare și dezvoltare au apărut sute de produse naturale, precum formulele clasice Calendula Herbal Extract Toner, Blue Astringent Lotion,, Kiehl’s Lip Balm #1 și Ultra Facial Moisturizer și gama Dermatologist Solutions - toate fiind încă în topul vânzărilor și în prezent. Cel mai recent catalog Kiehl's conține și prezintă oferta tuturor produselor de îngrijire a tenului, a corpului și a părului iar întreaga gamă de produse naturale Kiehl's, este disponibilă clienților din România din anul 2015, atât prin magazinele Kiehl's din marile orașe cât și online. Mai mult, prin intermediul canalelor sale de vânzare, Kiehl's pune la dispoziția clienților săi promoții și oferte atractive, promovate permanent în reviste și cataloage.


Kiehl’s - ”Încearcă înainte să cumperi”

Produsele Kiehl's sunt obținute în urma unei bogate și îndelungate tradiții științifice în cosmetică, farmacologie, botanică și cercetare medicală, aprofundate de-a lungul generațiilor, iar ca dovadă a încrederii în acestea, Kiehl’s este printre dintre primele branduri care își asumă cu mândrie listarea ingredientelor pe etichetele produselor sale, fără ca acest lucru să fie impus legal, și mai mult decât atât, oferă și recomandă clienților posibilitatea testării produselor, anterior cumpărării. Pe lângă reviste și cataloage, Kiehl’s recomandă și răsfoirea broșurilor și pliantelor editate și distribuite. Acestea vă vor îmbogăți atât informațiile privind ofertele speciale, promoțiile și reducerile, cât și pe cele destinate îngrijirii feței, corpului și părului. Pentru a fi mereu informați și pentru a nu rata avantajele celor mai recente oferte, vă recomandăm să studiați un catalog Kiehl’s săptămâna viitoare.


Cumpărături la Kiehl’s

De peste 170 de ani, Kiehl’s dezvoltă și produce formule și produse cosmetice din dorința de a satisface nevoile tuturor clienților, devenind astfel unul dintre cele mai populare branduri de pe piața produselor cosmetice naturale. Acesta și-a câștigat încrederea clienților săi atât prin calitatea produselor și profesionalismul personalului cât și prin ideea unică de testare a produselor înainte de cumpărare și produsele sale sunt disponibile, atât în magazine cât și online. Kiehl’s oferă clienților posibilitatea de informare și prin intermediul prospectelor oferite, astfel încât experiența acestora cu produsele Kiehl’s , să fie una de neegalat. Pentru noutăți, informații privind ore de deschidere a magazinelor, locațiile acestora, opțiuni de livrare sau obținerea avantajelor utilizării unui cod de reducere, vă sugerăm să accesați site-ul www.kiehl’s.ro.

Magazinul dvs. Kiehl's

Vizualizați cele mai recente cataloage și oferte de la Kiehl's și nu plătiți niciodată mai mult decât ar trebui. Kiehl's are 10 magazine în România cu oferte competitive săptămânale. În cel mai recent Kiehl's catalog veți găsi oferte, care sunt valabile de la 27-11-2023 până la 03-12-2023. Săptămâna aceasta există 0 produse, pe care le puteți cumpăra la reducere și, probabil, la cel mai mic preț posibil. Nu ratați oferte precum: Portocale, Bomboane cu jeleu pentru pom per 100 g și Castraveţi cornichon calitatea l! Desigur, Kiehl's oferă mult mai multe produse, care momentan nu sunt la reducere. Le puteți comanda din magazinul online sau le puteți ridica de la un punct de ridicare sau de la un magazin din zona dvs. Alegeți cea mai apropiată locație cu „găsește locația” din meniul de mai sus, de lângă caseta de căutare. De asemenea, puteți găsi mai multe informații, cum ar fi programul de deschidere al magazinului dvs. din Otopeni, , sau orice alt magazin din România, pe site-ul web Kiehl's.

Dacă nu găsiți ceea ce căutați în catalogul Kiehl's, verificați oferte de la magazine similare din aceeași categorie: Frumusețe, cum ar fi Yves Rocher, DM sau Oriflame. S-ar putea să găsiți acolo produsul pe care îl căutați la cel mai mic preț. Pe lângă promoțiile din catalog, puteți economisii bani și la Kiehl's cu un cod de reducere. Verificați site-ul Kiehl's pentru a-l obține pe al dvs.

Întrebări frecvente despre Kiehl's

Unde pot găsi un magazin Kiehl's în apropierea mea și programul actual de funcționare?

Am colectat în baza noastră de date, toate informațiile cu privire la programul actual de funcționare al tuturor magazinelor Kiehl's. Introduceți orașul dvs. sau lăsați-ne să vă detectăm automat locația și veți obține o prezentare generală a tuturor magazinelor Kiehl's din zona dvs. Vă rugăm să rețineți că programul de funcționare se poate modifica în timpul sărbătorilor legale și în weekend.

close-icon close-icon

Unde pot găsi un magazin Kiehl's în apropierea mea?

Dacă doriți să aflați unde se află cel mai apropiat magazin Kiehl's, aruncați o privire în pagina Locație. Veți găsi cu ușurință cea mai apropiată sucursală Kiehl's prin intermediul locatorului nostru de sucursale. Permiteți-ne să vă cunoaștem locația și veți primi o prezentare generală a tuturor magazinelor Kiehl's din zona dvs. cu orele de deschidere potrivite. De asemenea, puteți verifica manual o anumită locație. Kiehl's are, de exemplu, magazine în Brașov, București și Cluj-Napoca.

close-icon close-icon

Câte magazine are Kiehl's?

Kiehl's are diverse magazine în România. Magazinul din categoria Frumusețe are filiale, de exemplu, în Brașov, București și Cluj-Napoca. Permiteți-ne să vă cunoaștem locația pentru a găsi cel mai apropiat magazin Kiehl's. Vă rugăm să rețineți: unele magazine de pe site-ul nostru au doar un magazin online.

close-icon close-icon

Kiehl's promoții

🛍️ Kiehl's cataloage: 2
🆕 Oferte noi: 0
🏷️ Categorie: Frumusețe
🕰️ Cea mai recentă actualizare a catalogului: 27.11.2023
Trimis cu succes
Ceva n-a mers bine. Vă rugăm să încercați din nou