Cataloage de la Miniprix

Nu există temporar niciun catalog

Doriți să primiți o notificare când cel mai nou catalog Miniprix este online?
20.336 persoane te-au precedat deja

Vedeți catalogul Miniprix în aplicație prima dată!

5K+
Descărcați aplicația

Vedeți catalogul Miniprix în aplicație prima dată!

Descărcați aplicația gratuită cu 1000+ de magazine

Catalog și oferte Miniprix

Fondată în anul 2000, Miniprix este o companie de distribuție care a câștigat un loc special în inimile clienților săi datorită gamei foarte variate de îmbrăcăminte disponibilă la prețuri foarte atractive, câștigând astfel notorietatea pe piața de retail. În prezent Miniprix este unul dintre cele mai populare branduri din țară, cu 4 magazine proprii și un vast magazin online. În cel mai recent catalog Miniprix, veți descoperi o gamă largă de articole atât de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru femei, bărbați și copii dar și articole pentru casă, la prețuri de nerefuzat. În magazinele sale, Miniprix pune la dispoziția clienților mii de produse și sute de oferte competitive în fiecare săptămână, inclusiv oferte speciale. Pentru a fi la curent cu toate promoțiile, este recomandat să verificați și un catalog Miniprix săptămâna viitoare.


Miniprix – un stil unic, care se adaptează tuturor clienților

Magazinele Miniprix oferă o gamă foarte variată de produse de la furnizori din toată lumea, de la branduri de top, astfel încât să ofere tuturor clienților ocazia de a-și găsi propriul stil vestimentar. Colecțiile sunt disponibile atât în magazinele fizice, platforma online cât și în cataloage editate periodic. Catalogul săptămânal Miniprix este locul preferat al celor care privesc moda cu o abordare creativă și își doresc să iasă în evidență prin ținutele lor, în timp ce gestionează bugetul într-un mod inteligent și rațional, descoperind produse cu reduceri la categoria noutăți și outlet. În plus, Miniprix își promovează o gamă largă de produse, prin reviste și broșuri. Prin urmare, indiferent de stilul abordat, oferta Miniprix are ceva potrivit pentru toată lumea. 


Cumpărături la Miniprix

Miniprix oferă o experiență de cumpărături relaxantă pentru clienți, care pot accesa oricând un pliant cu informații relevante despre produsele disponibile și reducerile acordate. Comenzile pot fi plasate online, iar pentru a economisi timp la cumpărături în magazinele fizice și a nu rata ofertele cele mai avantajoase este recomandat să verificați informațiile cu privire la ore de deschidere și locația exactă a magazinelor Miniprix, înainte de a plănui orice sesiune de shopping. În cazul cumpărăturilor online este necesar să verificați, înainte de finalizarea comenzii, dacă produsele selectate beneficiază de livrare în locația dorită, iar dacă doriți experiențe prietenoase cu mediul, accesați Seva app. Pentru informații suplimentare cu privire la promoții, oferta de weekend sau pentru a utiliza un cod de reducere, puteți vizita site-ul miniprix.ro

Magazinul dvs. Miniprix

Vizualizați cele mai recente cataloage și oferte de la Miniprix și nu plătiți niciodată mai mult decât ar trebui. Miniprix are 3 magazine în România cu oferte competitive săptămânale. În cel mai recent Catalog veți găsi oferte, care sunt valabile de la 27-11-2023 până la 03-12-2023. Săptămâna aceasta există 0 produse, pe care le puteți cumpăra la reducere și, probabil, la cel mai mic preț posibil. Nu ratați oferte precum: Pungi pentru cadouri, Castraveţi cornichon calitatea l și MATACHE MĂCELARU Cârnaţi oltenești 300 g! Desigur, Miniprix oferă mult mai multe produse, care momentan nu sunt la reducere. Le puteți comanda din magazinul online sau le puteți ridica de la un punct de ridicare sau de la un magazin din zona dvs. Alegeți cea mai apropiată locație cu „găsește locația” din meniul de mai sus, de lângă caseta de căutare. De asemenea, puteți găsi mai multe informații, cum ar fi programul de deschidere al magazinului dvs. din București, Otopeni, sau orice alt magazin din România, pe site-ul web Miniprix.

Dacă nu găsiți ceea ce căutați în catalogul Miniprix, verificați oferte de la magazine similare din aceeași categorie: Haine și Incaltaminte, cum ar fi Pepco, New Yorker sau Peek & Cloppenburg. S-ar putea să găsiți acolo produsul pe care îl căutați la cel mai mic preț. Pe lângă promoțiile din catalog, puteți economisii bani și la Miniprix cu un cod de reducere. Verificați site-ul Miniprix pentru a-l obține pe al dvs.

Întrebări frecvente despre Miniprix

Există un magazin Miniprix în Cluj-Napoca?

Veți găsi magazine Miniprix în toată România, noi magazine fiind adăugate în mod constant. Căutați un magazin Miniprix în Cluj-Napoca sau în apropierea dvs.? Am colectat toate adresele magazinului Miniprix din Cluj-Napoca. Permiteți-ne să vă detectăm automat locația sau să căutăm Cluj-Napoca pentru a găsi cel mai apropiat magazin Miniprix. Asigurați-vă că verificați pagina magazinului Miniprix din locația dvs., pentru a avea informații corecte despre orele de deschidere și servicii.

close-icon close-icon

Magazinul Miniprix din Cluj-Napoca este deschis în acest moment?

Magazinul Miniprix din Cluj-Napoca are program de funcționare standard, dar acestea pot varia în unele cazuri. Vedeți cele mai actuale ore de funcționare făcând clic pe filiala Cluj-Napoca.

close-icon close-icon

Sunt toate ofertele din catalog disponibile și în magazinul Miniprix din Cluj-Napoca?

Ofertele din această săptămână de la Catalog valabile de la 27-11-2023 până la 03-12-2023 sunt valabile în magazinul dvs. Miniprix din Cluj-Napoca. Cele mai bune oferte de la Miniprix Cluj-Napoca sunt: ​​Pungi pentru cadouri, Castraveţi cornichon calitatea l și MATACHE MĂCELARU Cârnaţi oltenești 300 g.

close-icon close-icon

Care sunt orele de funcționare ale magazinului Miniprix din Cluj-Napoca?

Puteți găsi cu ușurință programul actual de funcționare al magazinului Miniprix din Cluj-Napoca alegând sucursala dvs. Accesați „Sucursale” și faceți clic pe locație pentru a afla orele de funcționare ale magazinului dvs. Miniprix.

close-icon close-icon

Care este cea mai apropiată locație Miniprix din Cluj-Napoca?

Magazinul Miniprix are oferte foarte interesante, cum ar fi Pungi pentru cadouri, Castraveţi cornichon calitatea l și MATACHE MĂCELARU Cârnaţi oltenești 300 g, așa că înțelegem perfect că doriți să le obțineți la magazinul Miniprix din Cluj-Napoca. Din păcate, nu există întotdeauna un magazin Miniprix în apropiere. Vă rugăm să ne permiteți accesul la locația dvs. pentru a afla care este cel mai apropiat magazin de Cluj-Napoca.


Dacă nu există magazin Miniprix în Cluj-Napoca, vă rugăm să verificați alte magazine similare din categoria Haine și Incaltaminte.

close-icon close-icon

Care este programul de funcționare în weekend al magazinului Miniprix?

Orele de deschidere ale magazinului Miniprix din Cluj-Napoca sunt afișate pe pagina acestei sucursale. În acest fel, puteți verifica oricând dacă magazinul Miniprix este deschis în weekend.

close-icon close-icon

Care este programul de funcționare al magazinului Miniprix în timpul sărbătorilor legale, precum Crăciun și Revelion?

Magazinul Miniprix este deschis aproape în fiecare zi a săptămânii, inclusiv în weekend. În zilele de sărbătoare legale, cum ar fi Crăciunul, programul magazinului Miniprix poate varia. Vizualizați programul de funcționare actual în partea de sus a acestei pagini sau verificați pe site-ul web al magazinului Miniprix programul de funcționare în zilele de:


Anul Nou (1,2 ianuarie):

Ziua Unirii Principatelor Române (24 ianuarie):

Vinerea Mare:

Paștele ortodox:

Ziua Muncii (1 mai):

Ziua Copilului (1 iunie):

Rusalii:

Adormirea Maicii Domnului (15 august):

Sfântul Andrei (30 noiembrie):

Ziua Națională a României (1 decembrie):

Crăciunul (25, 26 decembrie): 

close-icon close-icon

Cât de repede livrează Miniprix în Cluj-Napoca?

Înțelegem dacă doriți să primiți comanda de la Miniprix în aceeași zi. În orașele mari, acest lucru este uneori posibil, însă termenul de livrare standard este, în majoritatea cazurilor, de 1-2 zile lucrătoare. Din păcate, uneori nici acest termen nu poate fi respectat din diverse motive precum programul de lucru al firmelor de curierat, ora de plasare a comenzii, dar și de volumul de comenzi pe care Miniprix le are de procesat în momentul respectiv și/sau adresa de livrare. Prin urmare, timpul estimat de livrare poate crește până la 3-4 zile lucrătoare sau mai mult. Vizitați întotdeauna site-ul Miniprix sau vizualizați Catalog actual, valabil de la 27-11-2023 până la 03-12-2023, unde aceste excepții sunt menționate clar.

close-icon close-icon
Arată tot...

Miniprix promoții

🛍️ Miniprix cataloage: 0
🆕 Oferte noi: 0
🏷️ Categorie: Haine și Incaltaminte
🕰️ Cea mai recentă actualizare a catalogului: 29.05.2023
Trimis cu succes
Ceva n-a mers bine. Vă rugăm să încercați din nou