Cataloage de la Next

Nu există temporar niciun catalog

Doriți să primiți o notificare când cel mai nou catalog Next este online?
53.345 persoane te-au precedat deja

Vedeți catalogul Next în aplicație prima dată!

5K+
Descărcați aplicația

Vedeți catalogul Next în aplicație prima dată!

Descărcați aplicația gratuită cu 1000+ de magazine

Catalog și oferte Next 

Next a fost fondat în 1981, când J Hepworth & Son din Leeds, Anglia, a achiziționat lanțul de magazine Kendalls, marcând astfel o etapă importantă în formarea și dezvoltarea brandului. Prin extinderea de la segmentul de îmbrăcăminte feminină, la produse pentru bărbați, copii, și bebeluși, Next și-a consolidat poziția pe piața modei și a oferit o gamă largă de opțiuni în cele peste 540 de magazine din lume. În România, brandul Next este prezent cu 5 magazine, prin intermediul cărora propune clienților săi oferte tentante în fiecare săptămână. Explorați cel mai nou catalog Next și beneficiați întotdeauna de cele mai bune prețuri, atât la produsele marcă proprie Next cât și la celelalte branduri comercializate, cum ar fi Nike, Converse, Puma și multe altele. Prin urmărirea celor mai recente cataloage, puteți beneficia de cele mai noi oferte la articole de îmbrăcăminte, articole speciale pentru vară și articole pentru casă. Pentru planificarea achizițiilor, vă sugerăm să răsfoiți un catalog Next săptămâna viitoare. În acest fel veți rămâne mereu la curent cu oferta actuală.

Next - explozie de culoare și texturi

Next este unul dintre cele mai populare branduri producătoare de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru toate categoriile de vârstă. Urmăriți cataloagele și cele mai recente promoții pentru a avea acces la colecțiile noi, indiferent dacă sunteți în căutarea unor noi piese vestimentare pentru dumneavoastră sau pentru a oferi un cadou. Nu ratați oportunitatea de a achiziționa articole vestimentare și accesorii de înaltă calitate, la prețuri accesibile. Catalogul Next include o colecție impresionantă de produse pentru întreaga familie, dar și pentru casă.

Cumpărături la Next

Next oferă posibilitatea achiziționării produselor direct din magazine sau acestea pot fi comandate online, cu livrare la adresa dumneavoastră. Colecțiile Next sunt expuse în detaliu, împreună cu alte informații interesante și noutăți, în reviste și broșuri editate periodic, care sunt distribuite prin intermediul mesageriei electronice. De asemenea, dacă sunteți în căutarea unor oferte de nerefuzat, este important să nu ratați secțiunea de oferte speciale, precum oferta de weekend sau promoția lunii. În afară de ofertele avantajoase, puteți economisi și mai mulți bani la Next prin utilizarea unui cod de reducere promoțional. Pentru a afla mai multe detalii cu privire la ore de deschidere a magazinelor sau pentru a vizualiza cele mai recente prospecte puteți accesa next.ro. De asemenea, puteți instala Next app, pentru a nu rata promoțiile cele mai avantajoase la cele mai noi modele de îmbrăcăminte și articole pentru uz casnic.

Magazinul dvs. Next

Vizualizați cele mai recente cataloage și oferte de la Next și nu plătiți niciodată mai mult decât ar trebui. Next are 4 magazine în România cu oferte competitive săptămânale. În cel mai recent Catalog veți găsi oferte, care sunt valabile de la 27-11-2023 până la 03-12-2023. Săptămâna aceasta există 0 produse, pe care le puteți cumpăra la reducere și, probabil, la cel mai mic preț posibil. Nu ratați oferte precum: Pungi pentru cadouri, Castraveţi cornichon calitatea l și MATACHE MĂCELARU Cârnaţi oltenești 300 g! Desigur, Next oferă mult mai multe produse, care momentan nu sunt la reducere. Le puteți comanda din magazinul online sau le puteți ridica de la un punct de ridicare sau de la un magazin din zona dvs. Alegeți cea mai apropiată locație cu „găsește locația” din meniul de mai sus, de lângă caseta de căutare. De asemenea, puteți găsi mai multe informații, cum ar fi programul de deschidere al magazinului dvs. din București, , sau orice alt magazin din România, pe site-ul web Next.

Dacă nu găsiți ceea ce căutați în catalogul Next, verificați oferte de la magazine similare din aceeași categorie: Haine și Incaltaminte, cum ar fi Pepco, New Yorker sau Peek & Cloppenburg. S-ar putea să găsiți acolo produsul pe care îl căutați la cel mai mic preț. Pe lângă promoțiile din catalog, puteți economisii bani și la Next cu un cod de reducere. Verificați site-ul Next pentru a-l obține pe al dvs.

Întrebări frecvente despre Next

Unde pot găsi un magazin Next în apropierea mea și programul actual de funcționare?

Am colectat în baza noastră de date, toate informațiile cu privire la programul actual de funcționare al tuturor magazinelor Next. Introduceți orașul dvs. sau lăsați-ne să vă detectăm automat locația și veți obține o prezentare generală a tuturor magazinelor Next din zona dvs. Vă rugăm să rețineți că programul de funcționare se poate modifica în timpul sărbătorilor legale și în weekend.

close-icon close-icon

Unde pot găsi un magazin Next în apropierea mea?

Dacă doriți să aflați unde se află cel mai apropiat magazin Next, aruncați o privire în pagina Locație. Veți găsi cu ușurință cea mai apropiată sucursală Next prin intermediul locatorului nostru de sucursale. Permiteți-ne să vă cunoaștem locația și veți primi o prezentare generală a tuturor magazinelor Next din zona dvs. cu orele de deschidere potrivite. De asemenea, puteți verifica manual o anumită locație. Next are, de exemplu, magazine în Brașov, București și Cluj-Napoca.

close-icon close-icon

Câte magazine are Next?

Next are diverse magazine în România. Magazinul din categoria Haine și Incaltaminte are filiale, de exemplu, în Brașov, București și Cluj-Napoca. Permiteți-ne să vă cunoaștem locația pentru a găsi cel mai apropiat magazin Next. Vă rugăm să rețineți: unele magazine de pe site-ul nostru au doar un magazin online.

close-icon close-icon

Next promoții

🛍️ Next cataloage: 0
🆕 Oferte noi: 0
🏷️ Categorie: Haine și Incaltaminte
🕰️ Cea mai recentă actualizare a catalogului: 29.05.2023
Trimis cu succes
Ceva n-a mers bine. Vă rugăm să încercați din nou