Cataloage de la Parfois

Nu există temporar niciun catalog

Doriți să primiți o notificare când cel mai nou catalog Parfois este online?
35.799 persoane te-au precedat deja

Vedeți catalogul Parfois în aplicație prima dată!

5K+
Descărcați aplicația

Vedeți catalogul Parfois în aplicație prima dată!

Descărcați aplicația gratuită cu 1000+ de magazine

Catalog și oferte Parfois 

Înființat în 1994 în orașul Porto, de către Manuela Medeiros, brandul portughez de modă Parfois are astăzi peste 1000 de magazine, în peste 70 de țări, dintre care peste 10 magazine sunt în marile orașe ale României. Produsele și accesoriile de modă create și comercializate, precum haine și accesorii de fashion tentante și sofisticate , realizate din materiale de înaltă calitate, sunt accesibile tuturor femeilor îndrăznețe și moderne. Brandul lansează peste 4500 de articole / sezon și pentru a nu rata oportunitatea de a vedea și achiziționa noutăți, vă recomandăm să urmăriți cele mai recente cataloage. Pentru a beneficia de cele mai noi oferte și promoții și pentru planificarea cumpărăturilor, vă sugerăm să consultați un catalog Parfois săptămâna următoare. În acest fel, veți avea ocazia de a cumpăra noile colecții la cel mai bun preț posibil.


Parfois - sofisticat și accesibil

Parfois își îndeplinește misiunea de a oferi femeii moderne, oportunitatea de a fi sofisticată, cu costuri accesibile. Așadar, fie că doriți o piesă vestimentară, o poșetă, un portofel, bijuterii sau alte accesorii inclusiv pentru pet, la Parfois veți găsi ceea ce căutați și cele mai atrăgătoare promoții, atât online cât și în magazine. Întreaga colecție de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii Parfois, beneficiază de oferte săptămânale de aceea vă recomandăm să urmăriți catalogul Parfois, revistele, pliantele și broșurile editate periodic. Acolo veți găsi oferte speciale la toate categoriile de produse și economisind veți beneficia de o experiență plăcută la cumpărături. Oferta cuprinde, de asemenea, și secțiunea de bijuterii, ceasuri și accesorii pet.


Cumpărături la Parfois

Produsele Parfois sunt disponibile în magazinele din România dar pot fi comandate și online, cu opțiunea de ridicare dintr-un magazin apropiat sau cu livrare la adresă. Noile colecții, tendințele și caracteristicile produselor sunt expuse și detaliate în reviste, pliante și broșuri editate și distribuite periodic. Totodată, pentru a beneficia de promoții, este recomandat să nu omiteți secțiunile de reduceri și oferte speciale. Suplimentar avantajelor obținute prin achizițiile produselor aflate la promoții avantajoase, puteți economisi și mai mult la Parfois utilizând un cod de reducere promoțional. Pentru vizualizarea celor mai recente reviste și pentru a vă informa cu privire la ore de deschidere a magazinelor, vă invităm să accesați https://www.parfois.com/en/ro.

Magazinul dvs. Parfois

Vizualizați cele mai recente cataloage și oferte de la Parfois și nu plătiți niciodată mai mult decât ar trebui. Parfois are 7 magazine în România cu oferte competitive săptămânale. În cel mai recent Catalog veți găsi oferte, care sunt valabile de la 27-11-2023 până la 03-12-2023. Săptămâna aceasta există 0 produse, pe care le puteți cumpăra la reducere și, probabil, la cel mai mic preț posibil. Nu ratați oferte precum: Pungi pentru cadouri, Castraveţi cornichon calitatea l și MATACHE MĂCELARU Cârnaţi oltenești 300 g! Desigur, Parfois oferă mult mai multe produse, care momentan nu sunt la reducere. Le puteți comanda din magazinul online sau le puteți ridica de la un punct de ridicare sau de la un magazin din zona dvs. Alegeți cea mai apropiată locație cu „găsește locația” din meniul de mai sus, de lângă caseta de căutare. De asemenea, puteți găsi mai multe informații, cum ar fi programul de deschidere al magazinului dvs. din București, Timișoara, Ploiești sau orice alt magazin din România, pe site-ul web Parfois.

Dacă nu găsiți ceea ce căutați în catalogul Parfois, verificați oferte de la magazine similare din aceeași categorie: Haine și Incaltaminte, cum ar fi Pepco, New Yorker sau Peek & Cloppenburg. S-ar putea să găsiți acolo produsul pe care îl căutați la cel mai mic preț. Pe lângă promoțiile din catalog, puteți economisii bani și la Parfois cu un cod de reducere. Verificați site-ul Parfois pentru a-l obține pe al dvs.

Întrebări frecvente despre Parfois

Când începe Black Friday la Parfois?

Ofertele de Black Friday de anul acesta la Parfois vor fi disponibile pe 25 noiembrie 2022. Vă veți putea bucura de oferte de Black Friday pe tot parcursul săptămânii. Reducerile sunt valabile în magazin și pe site-ul Parfois. Catalog valabil de la 27-11-2023 la 03-12-2023 este complet dedicat evenimentului Black Friday.

close-icon close-icon

Care sunt cele mai bune oferte Parfois de Black Friday?

Black Friday va fi epic anul acesta la Parfois cu oferte spectaculoase și reduceri de până la 50%! Consultați cele mai bune 3 oferte chiar acum:


Pungi pentru cadouri


Castraveţi cornichon calitatea l


MATACHE MĂCELARU Cârnaţi oltenești 300 g

close-icon close-icon

Când îmi vor fi livrate comenzile realizate la Parfois de Black Friday?

În timpul ofertelor de Black Friday, achizițiile dvs. vor fi expediate de Parfois cât mai curând posibil. Din păcate, livrarea poate dura mai mult decât în ​​mod normal, din cauza numărului mare de comenzi. Consultați site-ul Parfois pentru mai multe informații despre termenul de livrare actual.

close-icon close-icon

Parfois promoții

🛍️ Parfois cataloage: 0
🆕 Oferte noi: 0
🏷️ Categorie: Haine și Incaltaminte
🕰️ Cea mai recentă actualizare a catalogului: 29.05.2023
Trimis cu succes
Ceva n-a mers bine. Vă rugăm să încercați din nou