Oferte de Black Friday de la Penny

Vizualizați toate ofertele aici

Cataloage Black Friday de la Penny

Cea mai recentă actualizare a catalogului: 20.02.2024

Penny catalog

Valabil: 21 feb. până la 27 feb.

Acest Penny catalog plin de reduceri și oferte este încă valabil pentru 7 zile. Vizualizați cele mai recente oferte de la Penny și economisiți la achizițiile de la Penny.

Ține-mă la curent

Doriți să primiți o notificare când cel mai nou catalog Penny este online?
15.239 persoane te-au precedat deja

Black Friday Penny promoții și oferte cu reduceri imense

Vedeți cele mai recente promoții de la Penny de Black Friday și profitați de discountul enorm! Puteți găsi o colecție de diverse campanii și oferte suplimentare de la Penny pe Ofertelecatalog.ro în timpul perioadei Black Friday 2023. De îndată ce primim o nouă ofertă de Black Friday, o vom posta online. Nu ați găsit oferta ideală în timpul reducerilor de Black Friday? Reducerea enormă continuă cu Cyber ​​Monday Penny oferte de luni! Abonați-vă acum la newsletter-ul Penny, ca să fiți primul care află ofertele, promoțiile, catalogul și vânzările la cald pentru Penny. Pentru mai multe informații despre ofertele din catalog (online) și pentru orele de deschidere ale magazinelor Penny, vă rugăm să verificați Penny website.

Întrebări frecvente despre Black Friday de la Penny

Când începe Black Friday la Penny?

Ofertele de Black Friday de anul acesta la Penny vor fi disponibile pe 25 noiembrie 2022. Vă veți putea bucura de oferte de Black Friday pe tot parcursul săptămânii. Reducerile sunt valabile în magazin și pe site-ul Penny. Penny catalog valabil de la 21-02-2024 la 27-02-2024 este complet dedicat evenimentului Black Friday.

close-icon close-icon

Care sunt cele mai bune oferte Penny de Black Friday?

Black Friday va fi epic anul acesta la Penny cu oferte spectaculoase și reduceri de până la 50%! Consultați cele mai bune 3 oferte chiar acum:


CBA desert de brânză 5x30g / CBA túródesszert 5x30g


MEGGLE Creme Patisserie 25%


FOX Salam casa Fox 100 g

close-icon close-icon

Când îmi vor fi livrate comenzile realizate la Penny de Black Friday?

În timpul ofertelor de Black Friday, achizițiile dvs. vor fi expediate de Penny cât mai curând posibil. Din păcate, livrarea poate dura mai mult decât în ​​mod normal, din cauza numărului mare de comenzi. Consultați site-ul Penny pentru mai multe informații despre termenul de livrare actual.

close-icon close-icon

Penny oferte de Black Friday

🖤 Oferte Black Friday: 0
💰 Penny reduceri de Black Friday: 0
🛍️ Cataloage Black Friday: 0
Trimis cu succes
Ceva n-a mers bine. Vă rugăm să încercați din nou