Cataloage de la CBA

CBA catalog

Valabil: 16 nov. până la 30 nov.
În tendințe

Acest CBA catalog plin de reduceri și oferte este încă valabil pentru 2 zile. Vizualizați cele mai recente oferte de la CBA și economisiți la achizițiile de la CBA.

time
CBA Valabil pentru încă 1 zi

Vedeți catalogul CBA în aplicație prima dată!

5K+
Descărcați aplicația

Vedeți catalogul CBA în aplicație prima dată!

Descărcați aplicația gratuită cu 1000+ de magazine

Catalog și oferte CBA

CBA Nord Vest este o companie românească înființată în 2002 care și-a început activitatea într-un spațiu de depozitare de aproximativ 2.000 mp, ca distribuitor direct de produse pentru peste 300 de magazine din județele Satu Mare, Sălaj, Maramureș și Bihor. În prezent compania își desfășoară activitatea prin intermediul mai multor puncte de lucru proprii, oferindu-le clienților oportunitatea de a achiziționa produse la prețuri excelente, listate într-un catalog CBA lunar. În plus, oferă și un sistem de franciză și livrare avantajos pentru magazinele care doresc să dobândească o imagine comună, dar să își păstreze autoritatea managerială. În cadrul magazinelor CBA clienții au parte de promoții avantajoase, servicii de calitate și sortimentație bogată. Portofoliul de produse include atât mărci proprii (CBA, Privat și First) cât și ale unor branduri renumite.


Politici comerciale adaptate în permanență cerințelor pieței

Magazinele CBA, cunoscute datorită unor politici comerciale adaptate cerințelor pieței, oferă clienților o gamă largă de produse marcă proprie, dar și produse cu temperatură controlată și un preț adaptat în funcție de cantitatea achiziționată. Ofertele se adresează atât clienților persoane fizice, cât și persoanelor juridice revânzători și sunt incluse în cataloage lunare cu promoții. Promoțiile viitoare sunt incluse într-un catalog CBA săptămâna viitoare. În acest fel, clienții își pot programa anumite cumpărături sau pot întocmi oricând o listă de cumpărături în avans. Revista publicitară lunară este tipărită într-un tiraj mare și distribuită gratuit în cadrul magazinelor, însă poate fi consultată și online.   Broșura CBA include detalii cu privire la campaniile promoționale derulate în cadrul magazinelor, dar și informații utile precum rețete mâncare sau deserturi. Catalogul promoțional include o gamă variată de produse de la produse din carne, lactate, congelate, semipreparate, până la dulciuri, băuturi alcoolice (vin, bere, băuturi tari etc.), nealcoolice, produse pentru curățenie sau pentru igienă. Promoțiile sunt prezentate atât în limba română, cât și în limba maghiară. Oferta bogată de promoții este completată și de o ofertă valabilă exclusiv în magazinele C+C CBA.


Cumpărături la CBA

CBA este o alegere excelentă atunci când vine vorba de achiziționarea unei game sortimentale vaste, în toate categoriile de produse alimentare și nealimentare. Ofertele lunare, promoția zilei, prețurile adaptate în funcție de cantitatea achiziționată și oferta de weekend sunt numai câteva dintre avantajele care diferențiază acest magazin de competitorii săi. Mai multe informații cu privire la ore de deschidere, adresele magazinelor și gama de produse comercializată puteți afla vizitând magazinul online cbanordvest.ro.


Magazinul dvs. CBA

Vizualizați cele mai recente cataloage și oferte de la CBA și nu plătiți niciodată mai mult decât ar trebui. CBA are 96 magazine în România cu oferte competitive săptămânale. În cel mai recent CBA catalog veți găsi oferte, care sunt valabile de la 16-11-2023 până la 30-11-2023. Săptămâna aceasta există 0 produse, pe care le puteți cumpăra la reducere și, probabil, la cel mai mic preț posibil. Nu ratați oferte precum: Bomboane cu jeleu pentru pom per 100 g, AVENTURI OFF ROAD CU VEHICUL LEGO CITY și Castraveţi cornichon calitatea l! Desigur, CBA oferă mult mai multe produse, care momentan nu sunt la reducere. Le puteți comanda din magazinul online sau le puteți ridica de la un punct de ridicare sau de la un magazin din zona dvs. Alegeți cea mai apropiată locație cu „găsește locația” din meniul de mai sus, de lângă caseta de căutare. De asemenea, puteți găsi mai multe informații, cum ar fi programul de deschidere al magazinului dvs. din Cluj-Napoca, Aleșd, Arad sau orice alt magazin din România, pe site-ul web CBA.

Dacă nu găsiți ceea ce căutați în catalogul CBA, verificați oferte de la magazine similare din aceeași categorie: Supermarket, cum ar fi Lidl, Kaufland sau Carrefour Market. S-ar putea să găsiți acolo produsul pe care îl căutați la cel mai mic preț. Pe lângă promoțiile din catalog, puteți economisii bani și la CBA cu un cod de reducere. Verificați site-ul CBA pentru a-l obține pe al dvs.

Întrebări frecvente despre CBA

Există un magazin CBA în Cluj-Napoca?

Veți găsi magazine CBA în toată România, noi magazine fiind adăugate în mod constant. Căutați un magazin CBA în Cluj-Napoca sau în apropierea dvs.? Am colectat toate adresele magazinului CBA din Cluj-Napoca. Permiteți-ne să vă detectăm automat locația sau să căutăm Cluj-Napoca pentru a găsi cel mai apropiat magazin CBA. Asigurați-vă că verificați pagina magazinului CBA din locația dvs., pentru a avea informații corecte despre orele de deschidere și servicii.

close-icon close-icon

Magazinul CBA din Cluj-Napoca este deschis în acest moment?

Magazinul CBA din Cluj-Napoca are program de funcționare standard, dar acestea pot varia în unele cazuri. Vedeți cele mai actuale ore de funcționare făcând clic pe filiala Cluj-Napoca.

close-icon close-icon

Sunt toate ofertele din catalog disponibile și în magazinul CBA din Cluj-Napoca?

Ofertele din această săptămână de la CBA catalog valabile de la 16-11-2023 până la 30-11-2023 sunt valabile în magazinul dvs. CBA din Cluj-Napoca. Cele mai bune oferte de la CBA Cluj-Napoca sunt: ​​Bomboane cu jeleu pentru pom per 100 g, AVENTURI OFF ROAD CU VEHICUL LEGO CITY și Castraveţi cornichon calitatea l.

close-icon close-icon

Care sunt orele de funcționare ale magazinului CBA din Cluj-Napoca?

Puteți găsi cu ușurință programul actual de funcționare al magazinului CBA din Cluj-Napoca alegând sucursala dvs. Accesați „Sucursale” și faceți clic pe locație pentru a afla orele de funcționare ale magazinului dvs. CBA.

close-icon close-icon

Care este cea mai apropiată locație CBA din Cluj-Napoca?

Magazinul CBA are oferte foarte interesante, cum ar fi Bomboane cu jeleu pentru pom per 100 g, AVENTURI OFF ROAD CU VEHICUL LEGO CITY și Castraveţi cornichon calitatea l, așa că înțelegem perfect că doriți să le obțineți la magazinul CBA din Cluj-Napoca. Din păcate, nu există întotdeauna un magazin CBA în apropiere. Vă rugăm să ne permiteți accesul la locația dvs. pentru a afla care este cel mai apropiat magazin de Cluj-Napoca.


Dacă nu există magazin CBA în Cluj-Napoca, vă rugăm să verificați alte magazine similare din categoria Supermarket.

close-icon close-icon

Care este programul de funcționare în weekend al magazinului CBA?

Orele de deschidere ale magazinului CBA din Cluj-Napoca sunt afișate pe pagina acestei sucursale. În acest fel, puteți verifica oricând dacă magazinul CBA este deschis în weekend.

close-icon close-icon

Care este programul de funcționare al magazinului CBA în timpul sărbătorilor legale, precum Crăciun și Revelion?

Magazinul CBA este deschis aproape în fiecare zi a săptămânii, inclusiv în weekend. În zilele de sărbătoare legale, cum ar fi Crăciunul, programul magazinului CBA poate varia. Vizualizați programul de funcționare actual în partea de sus a acestei pagini sau verificați pe site-ul web al magazinului CBA programul de funcționare în zilele de:


Anul Nou (1,2 ianuarie):

Ziua Unirii Principatelor Române (24 ianuarie):

Vinerea Mare:

Paștele ortodox:

Ziua Muncii (1 mai):

Ziua Copilului (1 iunie):

Rusalii:

Adormirea Maicii Domnului (15 august):

Sfântul Andrei (30 noiembrie):

Ziua Națională a României (1 decembrie):

Crăciunul (25, 26 decembrie): 

close-icon close-icon

Cât de repede livrează CBA în Cluj-Napoca?

Înțelegem dacă doriți să primiți comanda de la CBA în aceeași zi. În orașele mari, acest lucru este uneori posibil, însă termenul de livrare standard este, în majoritatea cazurilor, de 1-2 zile lucrătoare. Din păcate, uneori nici acest termen nu poate fi respectat din diverse motive precum programul de lucru al firmelor de curierat, ora de plasare a comenzii, dar și de volumul de comenzi pe care CBA le are de procesat în momentul respectiv și/sau adresa de livrare. Prin urmare, timpul estimat de livrare poate crește până la 3-4 zile lucrătoare sau mai mult. Vizitați întotdeauna site-ul CBA sau vizualizați CBA catalog actual, valabil de la 16-11-2023 până la 30-11-2023, unde aceste excepții sunt menționate clar.

close-icon close-icon
Arată tot...

CBA promoții

🛍️ CBA cataloage: 1
🆕 Oferte noi: 0
🏷️ Categorie: Supermarket
🕰️ Cea mai recentă actualizare a catalogului: 15.11.2023
Trimis cu succes
Ceva n-a mers bine. Vă rugăm să încercați din nou