Cataloage de la Kalenda

Kalenda catalog

Valabil: 29 nov. până la 5 dec.

Acest Kalenda catalog plin de reduceri și oferte este încă valabil pentru 7 zile. Vizualizați cele mai recente oferte de la Kalenda și economisiți la achizițiile de la Kalenda.

Kalenda catalog

Valabil: 22 nov. până la 5 dec.

Acest Kalenda catalog plin de reduceri și oferte este încă valabil pentru 7 zile. Vizualizați cele mai recente oferte de la Kalenda și economisiți la achizițiile de la Kalenda.

time
Kalenda Valid pentru 6 zile

Vedeți catalogul Kalenda în aplicație prima dată!

5K+
Descărcați aplicația

Vedeți catalogul Kalenda în aplicație prima dată!

Descărcați aplicația gratuită cu 1000+ de magazine

Magazinul dvs. Kalenda

Vizualizați cele mai recente cataloage și oferte de la Kalenda și nu plătiți niciodată mai mult decât ar trebui. Kalenda are 0 magazine în România cu oferte competitive săptămânale. În cel mai recent Kalenda catalog veți găsi oferte, care sunt valabile de la 29-11-2023 până la 05-12-2023. Săptămâna aceasta există 0 produse, pe care le puteți cumpăra la reducere și, probabil, la cel mai mic preț posibil. Nu ratați oferte precum: Bucătărie la comandă,, Aplica minimalista reglabila neagra koko din metal cu led 3w și Castraveţi cornichon calitatea l! Desigur, Kalenda oferă mult mai multe produse, care momentan nu sunt la reducere. Le puteți comanda din magazinul online sau le puteți ridica de la un punct de ridicare sau de la un magazin din zona dvs. Alegeți cea mai apropiată locație cu „găsește locația” din meniul de mai sus, de lângă caseta de căutare. De asemenea, puteți găsi mai multe informații, cum ar fi programul de deschidere al magazinului dvs. din Brașov, București, Cluj-Napoca sau orice alt magazin din România, pe site-ul web Kalenda.

Dacă nu găsiți ceea ce căutați în catalogul Kalenda, verificați oferte de la magazine similare din aceeași categorie: Casă & Grădină, cum ar fi JYSK, Mobila Videnov sau Homelux. S-ar putea să găsiți acolo produsul pe care îl căutați la cel mai mic preț. Pe lângă promoțiile din catalog, puteți economisii bani și la Kalenda cu un cod de reducere. Verificați site-ul Kalenda pentru a-l obține pe al dvs.

Întrebări frecvente despre Kalenda

Unde pot găsi un magazin Kalenda în apropierea mea și programul actual de funcționare?

Am colectat în baza noastră de date, toate informațiile cu privire la programul actual de funcționare al tuturor magazinelor Kalenda. Introduceți orașul dvs. sau lăsați-ne să vă detectăm automat locația și veți obține o prezentare generală a tuturor magazinelor Kalenda din zona dvs. Vă rugăm să rețineți că programul de funcționare se poate modifica în timpul sărbătorilor legale și în weekend.

close-icon close-icon

Unde pot găsi un magazin Kalenda în apropierea mea?

Dacă doriți să aflați unde se află cel mai apropiat magazin Kalenda, aruncați o privire în pagina Locație. Veți găsi cu ușurință cea mai apropiată sucursală Kalenda prin intermediul locatorului nostru de sucursale. Permiteți-ne să vă cunoaștem locația și veți primi o prezentare generală a tuturor magazinelor Kalenda din zona dvs. cu orele de deschidere potrivite. De asemenea, puteți verifica manual o anumită locație. Kalenda are, de exemplu, magazine în Brașov, București și Cluj-Napoca.

close-icon close-icon

Câte magazine are Kalenda?

Kalenda are diverse magazine în România. Magazinul din categoria Casă & Grădină are filiale, de exemplu, în Brașov, București și Cluj-Napoca. Permiteți-ne să vă cunoaștem locația pentru a găsi cel mai apropiat magazin Kalenda. Vă rugăm să rețineți: unele magazine de pe site-ul nostru au doar un magazin online.

close-icon close-icon

Kalenda promoții

🛍️ Kalenda cataloage: 2
🆕 Oferte noi: 0
🏷️ Categorie: Casă & Grădină
🕰️ Cea mai recentă actualizare a catalogului: 29.11.2023
Trimis cu succes
Ceva n-a mers bine. Vă rugăm să încercați din nou