Cataloage de la Kaufland din Alexandria

1 Locații

Kaufland catalog

Valabil: 22 Mar până la 28 Mar
În tendințe

Acest Kaufland catalog plin de reduceri și oferte este încă valabil pentru 3 zile. Vizualizați cele mai recente oferte de la Kaufland și economisiți la achizițiile de la Kaufland.

Kaufland locații în Alexandria

Kaufland cataloage
Kaufland Şos. Bucureşti, nr. 168 140061 Alexandria
orele de deschidere
Descărcați aplicația gratuită cu 1000+ de magazine

Kaufland adrese și orele de deschidere în Alexandria

Aici veți găsi toate adresele Kaufland și orele de deschidere corespunzătoare ale Kaufland în Alexandria. Drept urmare, o să știți întotdeauna dacă Kaufland din zona dvs. este deschis în timpul zilei de duminică pentru cumpărături sau într-o seară în care aveți nevoie de cumpărături în Alexandria și nu veți găsi o ușă încuiată. Pe lângă aceste informații, veți găsi și cel mai recent catalog Kaufland din Alexandria și oferte curente, astfel încât să nu ratați niciodată o reducere. Dacă căutați mai multe informații despre Kaufland din Alexandria sau din apropiere, accesați și site-ul Kaufland.

Întrebări frecvente despre Kaufland

Există un magazin Kaufland în Alexandria?

Veți găsi magazine Kaufland în toată România, noi magazine fiind adăugate în mod constant. Căutați un magazin Kaufland în Alexandria sau în apropierea dvs.? Am colectat toate adresele magazinului Kaufland din Alexandria. Permiteți-ne să vă detectăm automat locația sau să căutăm Alexandria pentru a găsi cel mai apropiat magazin Kaufland. Asigurați-vă că verificați pagina magazinului Kaufland din locația dvs., pentru a avea informații corecte despre orele de deschidere și servicii.

Magazinul Kaufland din Alexandria este deschis în acest moment?

Magazinul Kaufland din Alexandria are program de funcționare standard, dar acestea pot varia în unele cazuri. Vedeți cele mai actuale ore de funcționare făcând clic pe filiala Alexandria.

Sunt toate ofertele din catalog disponibile și în magazinul Kaufland din Alexandria?

Ofertele din această săptămână de la Kaufland catalog valabile de la 22-03-2023 până la 28-03-2023 sunt valabile în magazinul dvs. Kaufland din Alexandria. Cele mai bune oferte de la Kaufland Alexandria sunt: ​​Parkside fierăstrău 20V 1 buc, Parkside acumulator 2 Ah 1 buc și Parkside incărcător 2.4 Ah 1 buc.

Care sunt orele de funcționare ale magazinului Kaufland din Alexandria?

Puteți găsi cu ușurință programul actual de funcționare al magazinului Kaufland din Alexandria alegând sucursala dvs. Accesați „Sucursale” și faceți clic pe locație pentru a afla orele de funcționare ale magazinului dvs. Kaufland.

Care este cea mai apropiată locație Kaufland din Alexandria?

Magazinul Kaufland are oferte foarte interesante, cum ar fi Parkside fierăstrău 20V 1 buc, Parkside acumulator 2 Ah 1 buc și Parkside incărcător 2.4 Ah 1 buc, așa că înțelegem perfect că doriți să le obțineți la magazinul Kaufland din Alexandria. Din păcate, nu există întotdeauna un magazin Kaufland în apropiere. Vă rugăm să ne permiteți accesul la locația dvs. pentru a afla care este cel mai apropiat magazin de Alexandria.


Dacă nu există magazin Kaufland în Alexandria, vă rugăm să verificați alte magazine similare din categoria Supermarket.

Care este programul de funcționare în weekend al magazinului Kaufland?

Orele de deschidere ale magazinului Kaufland din Alexandria sunt afișate pe pagina acestei sucursale. În acest fel, puteți verifica oricând dacă magazinul Kaufland este deschis în weekend.

Care este programul de funcționare al magazinului Kaufland în timpul sărbătorilor legale, precum Crăciun și Revelion?

Magazinul Kaufland este deschis aproape în fiecare zi a săptămânii, inclusiv în weekend. În zilele de sărbătoare legale, cum ar fi Crăciunul, programul magazinului Kaufland poate varia. Vizualizați programul de funcționare actual în partea de sus a acestei pagini sau verificați pe site-ul web al magazinului Kaufland programul de funcționare în zilele de:


Anul Nou (1,2 ianuarie):

Ziua Unirii Principatelor Române (24 ianuarie):

Vinerea Mare:

Paștele ortodox:

Ziua Muncii (1 mai):

Ziua Copilului (1 iunie):

Rusalii:

Adormirea Maicii Domnului (15 august):

Sfântul Andrei (30 noiembrie):

Ziua Națională a României (1 decembrie):

Crăciunul (25, 26 decembrie): 

Cât de repede livrează Kaufland în Alexandria?

Înțelegem dacă doriți să primiți comanda de la Kaufland în aceeași zi. În orașele mari, acest lucru este uneori posibil, însă termenul de livrare standard este, în majoritatea cazurilor, de 1-2 zile lucrătoare. Din păcate, uneori nici acest termen nu poate fi respectat din diverse motive precum programul de lucru al firmelor de curierat, ora de plasare a comenzii, dar și de volumul de comenzi pe care Kaufland le are de procesat în momentul respectiv și/sau adresa de livrare. Prin urmare, timpul estimat de livrare poate crește până la 3-4 zile lucrătoare sau mai mult. Vizitați întotdeauna site-ul Kaufland sau vizualizați Kaufland catalog actual, valabil de la 22-03-2023 până la 28-03-2023, unde aceste excepții sunt menționate clar.

Arată tot...