Kaufland
Kaufland

Milka moments praline ciocolată 169g

Această ofertă a expirat!
11,49 RON
10,39 RON
1,10 RON Discount
Oferta actuală Milka moments praline ciocolată 169g din catalogul Kaufland. Consultați cele mai recente Milka moments praline ciocolată 169g promoții și bucurați-vă de cele mai ieftine oferte Milka moments praline ciocolată 169g la cel mai bun preț disponibil.
Valabil: 1 mar. 2023 până la 7 mar. 2023
Prețul și condițiile menționate în catalogul Kaufland sau Kaufland website sunt obligatorii.
Au vazut si altii
Vizualizați ofertele curente aici

Milka moments praline ciocolată 169g oferte și promoții online, direct din catalogul actual Kaufland

Asta Milka moments praline ciocolată 169g este acum la reducere la Kaufland. Asigurați-vă că verificați catalogul actual Kaufland, plin de oferte competitive și reduceri. Cumpărați Milka moments praline ciocolată 169g online prin Kaufland website sau cumpărați-l la cel mai bun preț disponibil de la un magazin din apropiere. Ofertelecatalog.ro adună întotdeauna cele mai bune Milka moments praline ciocolată 169g oferte, special pentru dvs. Vreți să fiți primul care este informat? Faceți click pe pictograma clopoțel și primiți un mesaj gratuit când produsul este la ofertă sau disponibil în catalog.

Există o promoție pentru Milka moments praline ciocolată 169g în catalogul Kaufland de săptămâna viitoare?

Când este Milka moments praline ciocolată 169g la reducere? sau „Vreau să știu dacă Milka moments praline ciocolată 169g va fi la reducere săptămâna viitoare?” Acestea sunt întrebări foarte frecvente. Mulți oameni fac o listă (de cumpărături), cu produse pe care doresc să le cumpere săptămâna următoare. De aceea, mereu postăm prima dată broșurile de săptămâna viitoare. Asta ca să știți exact dacă trebuie să mai așteptați o perioadă înainte de a face o achiziție sau când o să obțineți produsul dorit la cel mai mic preț. Fiți cu ochii pe site-ul nostru pentru a vedea dacă catalogul de săptămâna viitoare are o promoție la Milka moments praline ciocolată 169g.

Va exista o promoție Milka moments praline ciocolată 169g pentru săptămâna viitoare?

În ce magazin Milka moments praline ciocolată 169g va fi la reducere săptămâna viitoare? Acestea sunt câteva dintre întrebările care ni se pun foarte des. Este normal, nimănui nu-i place să plătească prea mult! Echipa noastră urmărește toate ofertele și le listează online cât de repede posibil. Așa că vă puteți personaliza lista (de cumpărături) cu ofertele din această săptămână și cu cele de săptămâna viitoare. Asigurați-vă că verificați catalogul Kaufland de săptămâna viitoare, unele dintre oferte sunt disponibile doar săptămâna viitoare sau online.

Întrebări frecvente despre Milka moments praline ciocolată 169g

Unde pot găsi cea mai ieftină Milka moments praline ciocolată 169g?

Această promoție este disponibilă în diverse magazine, vezi toate produsele pentru a obține cea mai ieftină Milka moments praline ciocolată 169g. Dacă doriți să aflați dacă acest produs este redus la un preț mai avantajos într-un alt magazin, verificați categoria „Supermarket”. S-ar putea să găsiți și aceste oferte interesante: Tabletă de ciocolată MILKA, Tablete de ciocolată MILKA și MILKA CIOCOLATA ALUNE INTREGI 270 G.

close-icon close-icon

Care este prețul pentru Milka moments praline ciocolată 169g în promoție?

Prețul pentru Milka moments praline ciocolată 169g poate fi găsit în partea de sus a paginii, împreună cu datele la care oferta este disponibilă. De asemenea, puteți verifica prețul în Kaufland catalog actual sau pe site-ul web Kaufland. Ofertele promoționale vă asigură că achiziționați produse din Kaufland la cel mai mic preț.

close-icon close-icon

Unde pot găsi alte oferte similare de la Kaufland?

Promoția pentru Milka moments praline ciocolată 169g nu este tocmai ceea ce căutați sau oferta a expirat între timp? Puteți vizualiza oricând Kaufland catalog de la data de 27-09-2023 până la data de 03-10-2023 pentru a găsi promoții și oferte de la Kaufland.

close-icon close-icon

Este aceasta cea mai mare reducere pentru Milka moments praline ciocolată 169g de la Kaufland?

Verificați care este cel mai ieftin produs dintre toate ofertele! Dacă doriți să știți dacă magazinul Kaufland are cea mai mare reducere pentru Milka moments praline ciocolată 169g, puteți să îl comparați pe pagina Topic sau cu alte magazine.

close-icon close-icon

Ce alte oferte similare are Kaufland?

Dacă sunteți în căutarea altor promoții pe lângă oferta Milka moments praline ciocolată 169g, aruncați o privire peste Kaufland catalog, valabil de la data de 27-09-2023 până la data de 03-10-2023. Iată câteva exemple de alte oferte: Tabletă de ciocolată MILKA, Tablete de ciocolată MILKA și MILKA CIOCOLATA ALUNE INTREGI 270 G.

close-icon close-icon

Este această ofertă disponibilă în magazinul online?

Cele mai multe oferte sunt disponibile și în magazinul online. Pentru a afla dacă Milka moments praline ciocolată 169g este disponibilă online în magazinul Kaufland, aruncați o privire pe site-ul web Kaufland. Vă rugăm să rețineți: unele magazine de pe site-ul nostru vând doar online sau au doar un magazin pe site. Găsiți mai multe informații pe site-ul Kaufland.

close-icon close-icon

În ce categorie pot găsi această ofertă?

Oferta Milka moments praline ciocolată 169g poate fi găsită în categoria Supermarket. Faceți clic pe Kaufland catalog sau derulați mai departe la „oferte”. Dacă doriți să vedeți oferte similare, răsfoiți Kaufland catalog valabil de la data de 27-09-2023 până la data de 03-10-2023.

close-icon close-icon

În ce alt magazin pot găsi Milka moments praline ciocolată 169g?

Cea mai bună opțiune este să achiziționați acest produs de la Kaufland. Desigur, puteți arunca o privire și peste cataloagele altor magazine. Dacă dați click pe Supermarket în categorii, veți găsi magazine similare cu Kaufland.

close-icon close-icon

Aveți nevoie de un cod de reducere sau de un cod promoțional pentru Milka moments praline ciocolată 169g?

Puteți accesa unele promoții sau oferte cu un cod de reducere sau cod promoțional. Dacă doriți să verificați dacă Milka moments praline ciocolată 169g are nevoie de un cod, aruncați o privire peste Kaufland catalog valabil de la data de 27-09-2023 până la 03-10-2023 sau pe site-ul Kaufland.

close-icon close-icon

Pe lângă Milka moments praline ciocolată 169g, ce mai oferă Kaufland?

Kaufland oferă o colecție largă de produse, pe lângă Milka moments praline ciocolată 169g. Fiți cu ochii în patru pe Kaufland catalog săptămânal pentru a găsi cele mai bune oferte și promoții. Pe langa Milka moments praline ciocolată 169g, mai puteti gasi si urmatoarele oferte: Tabletă de ciocolată MILKA, Tablete de ciocolată MILKA & MILKA CIOCOLATA ALUNE INTREGI 270 G.

close-icon close-icon
Arată tot...