Cataloage de la Presto Romania

Nu există temporar niciun catalog store-logo

Doriți să primiți o notificare când cel mai nou catalog Presto Romania este online?
59.290 persoane te-au precedat deja

Vedeți catalogul Presto Romania în aplicație prima dată!

Descărcați aplicația gratuită cu 1000+ de magazine

Catalog și oferte Presto România

Presto este o companie cu o experiență de peste 25 de ani în furnizarea de materiale de construcții, colaborând cu cele mai importante branduri din domeniu. Prin oferirea garanției calității produselor furnizate, Presto asigură clienților o investiție sigură și de încredere și o ofertă generoasă în ceea ce privește varietatea și calitatea produselor. În cele 13 magazine și pe platforma online, compania oferă clienților cele mai potrivite soluții pentru aprovizionarea cu materiale de construcții, care pot fi vizualizate în cel mai recent catalog Presto. Cu ajutorul experienței acumulate, a stocurilor permanente și a prețurilor competitive, precum și datorită parcului auto propriu care permite livrări rapide, Presto vă ajută să vă atingeți obiectivele în timp util cu un buget limitat. În catalogul Presto găsiți o gamă variată de materiale de construcții, începând de la materialele grele și până la accesoriile esențiale proiectului dvs. În plus, Presto vă oferă săptămânal sute de oferte competitive de la cei mai cunoscuți producători din industrie. Într-un catalog Presto săptămâna viitoare găsiți reduceri semnificative, astfel încât să puteți beneficia de cel mai bun preț. În cazul în care intenționați să începeți un proiect, este important să fiți la curent cu cele mai recente promoții. 

Presto România – tot ce aveți nevoie pentru construcții

Magazinele Presto oferă clienților materiale de construcții de la cele mai renumite branduri, cum ar fi Adeplast, Baumit, Ceresit, Fabryo, Moment, Policolor, Rigips, Romcim, Weber, Wienerberger, Xella și multe altele. În cadrul unor reviste și broșuri editate periodic, Presto promovează o varietate de produse din gama materialelor de construcții și a accesoriilor precum sisteme complete pentru placări ceramice, tencuieli decorative, adezivi, produse pentru zidărie, izolații, gips carton, OSB, TEGO, produse speciale sau consumabile. De asemenea, compania garantează livrare în maxim 48 de ore lucrătoare de la efectuarea comenzilor.

Cumpărături la Presto România

La Presto veți găsi toate materialele de construcții și accesoriile necesare pentru proiectul dumneavoastră, suport tehnic gratuit, precum și informații detaliate, incluse în diferite cataloage. De asemenea, puteți consulta un pliant cu informații și detalii tehnice despre produsele disponibile, precum și reducerile oferite. Pentru a plasa comenzi, accesați magazinul online, unde la anumite valori, costurile de transport sunt 0, indiferent de ofertele și produsele achiziționate. Pentru a vizita cel mai apropiat magazin Presto, vă sugerăm să verificați informațiile privind ore de deschidere, oferta de weekend și locația exactă a acestora. Pentru informații suplimentare sau pentru a beneficia de un cod de reducere, accesați presto.ro.


Magazinul dvs. Presto Romania

Vizualizați cele mai recente cataloage și oferte de la Presto Romania și nu plătiți niciodată mai mult decât ar trebui. Presto Romania are 13 magazine în România cu oferte competitive săptămânale. În cel mai recent Catalog veți găsi oferte, care sunt valabile de la 02-10-2023 până la 08-10-2023. Săptămâna aceasta există 0 produse, pe care le puteți cumpăra la reducere și, probabil, la cel mai mic preț posibil. Nu ratați oferte precum: Ofertă 1, Ofertă 2 și Ofertă 3! Desigur, Presto Romania oferă mult mai multe produse, care momentan nu sunt la reducere. Le puteți comanda din magazinul online sau le puteți ridica de la un punct de ridicare sau de la un magazin din zona dvs. Alegeți cea mai apropiată locație cu „găsește locația” din meniul de mai sus, de lângă caseta de căutare. De asemenea, puteți găsi mai multe informații, cum ar fi programul de deschidere al magazinului dvs. din București, , sau orice alt magazin din România, pe site-ul web Presto Romania.

Dacă nu găsiți ceea ce căutați în catalogul Presto Romania, verificați oferte de la magazine similare din aceeași categorie: Grădină și Animale, cum ar fi Zooplus, Animax sau Royal Canin. S-ar putea să găsiți acolo produsul pe care îl căutați la cel mai mic preț. Pe lângă promoțiile din catalog, puteți economisii bani și la Presto Romania cu un cod de reducere. Verificați site-ul Presto Romania pentru a-l obține pe al dvs.

Întrebări frecvente despre Presto Romania

Există un magazin Presto Romania în București?

Veți găsi magazine Presto Romania în toată România, noi magazine fiind adăugate în mod constant. Căutați un magazin Presto Romania în București sau în apropierea dvs.? Am colectat toate adresele magazinului Presto Romania din București. Permiteți-ne să vă detectăm automat locația sau să căutăm București pentru a găsi cel mai apropiat magazin Presto Romania. Asigurați-vă că verificați pagina magazinului Presto Romania din locația dvs., pentru a avea informații corecte despre orele de deschidere și servicii.

close-icon close-icon

Magazinul Presto Romania din București este deschis în acest moment?

Magazinul Presto Romania din București are program de funcționare standard, dar acestea pot varia în unele cazuri. Vedeți cele mai actuale ore de funcționare făcând clic pe filiala București.

close-icon close-icon

Sunt toate ofertele din catalog disponibile și în magazinul Presto Romania din București?

Ofertele din această săptămână de la Catalog valabile de la 02-10-2023 până la 08-10-2023 sunt valabile în magazinul dvs. Presto Romania din București. Cele mai bune oferte de la Presto Romania București sunt: ​​Ofertă 1, Ofertă 2 și Ofertă 3.

close-icon close-icon

Care sunt orele de funcționare ale magazinului Presto Romania din București?

Puteți găsi cu ușurință programul actual de funcționare al magazinului Presto Romania din București alegând sucursala dvs. Accesați „Sucursale” și faceți clic pe locație pentru a afla orele de funcționare ale magazinului dvs. Presto Romania.

close-icon close-icon

Care este cea mai apropiată locație Presto Romania din București?

Magazinul Presto Romania are oferte foarte interesante, cum ar fi Ofertă 1, Ofertă 2 și Ofertă 3, așa că înțelegem perfect că doriți să le obțineți la magazinul Presto Romania din București. Din păcate, nu există întotdeauna un magazin Presto Romania în apropiere. Vă rugăm să ne permiteți accesul la locația dvs. pentru a afla care este cel mai apropiat magazin de București.


Dacă nu există magazin Presto Romania în București, vă rugăm să verificați alte magazine similare din categoria Grădină și Animale.

close-icon close-icon

Care este programul de funcționare în weekend al magazinului Presto Romania?

Orele de deschidere ale magazinului Presto Romania din București sunt afișate pe pagina acestei sucursale. În acest fel, puteți verifica oricând dacă magazinul Presto Romania este deschis în weekend.

close-icon close-icon

Care este programul de funcționare al magazinului Presto Romania în timpul sărbătorilor legale, precum Crăciun și Revelion?

Magazinul Presto Romania este deschis aproape în fiecare zi a săptămânii, inclusiv în weekend. În zilele de sărbătoare legale, cum ar fi Crăciunul, programul magazinului Presto Romania poate varia. Vizualizați programul de funcționare actual în partea de sus a acestei pagini sau verificați pe site-ul web al magazinului Presto Romania programul de funcționare în zilele de:


Anul Nou (1,2 ianuarie):

Ziua Unirii Principatelor Române (24 ianuarie):

Vinerea Mare:

Paștele ortodox:

Ziua Muncii (1 mai):

Ziua Copilului (1 iunie):

Rusalii:

Adormirea Maicii Domnului (15 august):

Sfântul Andrei (30 noiembrie):

Ziua Națională a României (1 decembrie):

Crăciunul (25, 26 decembrie): 

close-icon close-icon

Cât de repede livrează Presto Romania în București?

Înțelegem dacă doriți să primiți comanda de la Presto Romania în aceeași zi. În orașele mari, acest lucru este uneori posibil, însă termenul de livrare standard este, în majoritatea cazurilor, de 1-2 zile lucrătoare. Din păcate, uneori nici acest termen nu poate fi respectat din diverse motive precum programul de lucru al firmelor de curierat, ora de plasare a comenzii, dar și de volumul de comenzi pe care Presto Romania le are de procesat în momentul respectiv și/sau adresa de livrare. Prin urmare, timpul estimat de livrare poate crește până la 3-4 zile lucrătoare sau mai mult. Vizitați întotdeauna site-ul Presto Romania sau vizualizați Catalog actual, valabil de la 02-10-2023 până la 08-10-2023, unde aceste excepții sunt menționate clar.

close-icon close-icon
Arată tot...

Presto Romania promoții

🛍️ Presto Romania cataloage: 0
🆕 Oferte noi: 0
🏷️ Categorie: Grădină și Animale
🕰️ Cea mai recentă actualizare a catalogului: 08.09.2023
Trimis cu succes
Ceva n-a mers bine. Vă rugăm să încercați din nou