Vedeți catalogul Terranova în aplicație prima dată!

Descărcați aplicația gratuită cu 1000+ de magazine

Magazinul dvs. Terranova

Vizualizați cele mai recente cataloage și oferte de la Terranova și nu plătiți niciodată mai mult decât ar trebui. Terranova are 9 magazine în România cu oferte competitive săptămânale. În cel mai recent Catalog veți găsi oferte, care sunt valabile de la 04-12-2023 până la 10-12-2023. Săptămâna aceasta există 0 produse, pe care le puteți cumpăra la reducere și, probabil, la cel mai mic preț posibil. Nu ratați oferte precum: Figurină cu LED, Clementine calitatea l kg și BONJOUR DE PARIS FLORAL! Desigur, Terranova oferă mult mai multe produse, care momentan nu sunt la reducere. Le puteți comanda din magazinul online sau le puteți ridica de la un punct de ridicare sau de la un magazin din zona dvs. Alegeți cea mai apropiată locație cu „găsește locația” din meniul de mai sus, de lângă caseta de căutare. De asemenea, puteți găsi mai multe informații, cum ar fi programul de deschidere al magazinului dvs. din Brașov, București, Cluj-Napoca sau orice alt magazin din România, pe site-ul web Terranova.

Dacă nu găsiți ceea ce căutați în catalogul Terranova, verificați oferte de la magazine similare din aceeași categorie: Haine și Incaltaminte, cum ar fi Pepco, New Yorker sau Peek & Cloppenburg. S-ar putea să găsiți acolo produsul pe care îl căutați la cel mai mic preț. Pe lângă promoțiile din catalog, puteți economisii bani și la Terranova cu un cod de reducere. Verificați site-ul Terranova pentru a-l obține pe al dvs.

Întrebări frecvente despre Terranova

Există un magazin Terranova în Timișoara?

Veți găsi magazine Terranova în toată România, noi magazine fiind adăugate în mod constant. Căutați un magazin Terranova în Timișoara sau în apropierea dvs.? Am colectat toate adresele magazinului Terranova din Timișoara. Permiteți-ne să vă detectăm automat locația sau să căutăm Timișoara pentru a găsi cel mai apropiat magazin Terranova. Asigurați-vă că verificați pagina magazinului Terranova din locația dvs., pentru a avea informații corecte despre orele de deschidere și servicii.

close-icon close-icon

Magazinul Terranova din Timișoara este deschis în acest moment?

Magazinul Terranova din Timișoara are program de funcționare standard, dar acestea pot varia în unele cazuri. Vedeți cele mai actuale ore de funcționare făcând clic pe filiala Timișoara.

close-icon close-icon

Sunt toate ofertele din catalog disponibile și în magazinul Terranova din Timișoara?

Ofertele din această săptămână de la Catalog valabile de la 04-12-2023 până la 10-12-2023 sunt valabile în magazinul dvs. Terranova din Timișoara. Cele mai bune oferte de la Terranova Timișoara sunt: ​​Figurină cu LED, Clementine calitatea l kg și BONJOUR DE PARIS FLORAL.

close-icon close-icon

Care sunt orele de funcționare ale magazinului Terranova din Timișoara?

Puteți găsi cu ușurință programul actual de funcționare al magazinului Terranova din Timișoara alegând sucursala dvs. Accesați „Sucursale” și faceți clic pe locație pentru a afla orele de funcționare ale magazinului dvs. Terranova.

close-icon close-icon

Care este cea mai apropiată locație Terranova din Timișoara?

Magazinul Terranova are oferte foarte interesante, cum ar fi Figurină cu LED, Clementine calitatea l kg și BONJOUR DE PARIS FLORAL, așa că înțelegem perfect că doriți să le obțineți la magazinul Terranova din Timișoara. Din păcate, nu există întotdeauna un magazin Terranova în apropiere. Vă rugăm să ne permiteți accesul la locația dvs. pentru a afla care este cel mai apropiat magazin de Timișoara.


Dacă nu există magazin Terranova în Timișoara, vă rugăm să verificați alte magazine similare din categoria Haine și Incaltaminte.

close-icon close-icon

Care este programul de funcționare în weekend al magazinului Terranova?

Orele de deschidere ale magazinului Terranova din Timișoara sunt afișate pe pagina acestei sucursale. În acest fel, puteți verifica oricând dacă magazinul Terranova este deschis în weekend.

close-icon close-icon

Care este programul de funcționare al magazinului Terranova în timpul sărbătorilor legale, precum Crăciun și Revelion?

Magazinul Terranova este deschis aproape în fiecare zi a săptămânii, inclusiv în weekend. În zilele de sărbătoare legale, cum ar fi Crăciunul, programul magazinului Terranova poate varia. Vizualizați programul de funcționare actual în partea de sus a acestei pagini sau verificați pe site-ul web al magazinului Terranova programul de funcționare în zilele de:


Anul Nou (1,2 ianuarie):

Ziua Unirii Principatelor Române (24 ianuarie):

Vinerea Mare:

Paștele ortodox:

Ziua Muncii (1 mai):

Ziua Copilului (1 iunie):

Rusalii:

Adormirea Maicii Domnului (15 august):

Sfântul Andrei (30 noiembrie):

Ziua Națională a României (1 decembrie):

Crăciunul (25, 26 decembrie): 

close-icon close-icon

Cât de repede livrează Terranova în Timișoara?

Înțelegem dacă doriți să primiți comanda de la Terranova în aceeași zi. În orașele mari, acest lucru este uneori posibil, însă termenul de livrare standard este, în majoritatea cazurilor, de 1-2 zile lucrătoare. Din păcate, uneori nici acest termen nu poate fi respectat din diverse motive precum programul de lucru al firmelor de curierat, ora de plasare a comenzii, dar și de volumul de comenzi pe care Terranova le are de procesat în momentul respectiv și/sau adresa de livrare. Prin urmare, timpul estimat de livrare poate crește până la 3-4 zile lucrătoare sau mai mult. Vizitați întotdeauna site-ul Terranova sau vizualizați Catalog actual, valabil de la 04-12-2023 până la 10-12-2023, unde aceste excepții sunt menționate clar.

close-icon close-icon
Arată tot...

Terranova promoții

🛍️ Terranova cataloage: 0
🆕 Oferte noi: 0
🏷️ Categorie: Haine și Incaltaminte
🕰️ Cea mai recentă actualizare a catalogului: 06.06.2023
Trimis cu succes
Ceva n-a mers bine. Vă rugăm să încercați din nou