Cataloage de la Tommy Hilfiger

Nu există temporar niciun catalog

Doriți să primiți o notificare când cel mai nou catalog Tommy Hilfiger este online?
34.438 persoane te-au precedat deja

Vedeți catalogul Tommy Hilfiger în aplicație prima dată!

5K+
Descărcați aplicația

Vedeți catalogul Tommy Hilfiger în aplicație prima dată!

Descărcați aplicația gratuită cu 1000+ de magazine

Catalog și oferte Tommy Hilfiger

Brandul Tommy Hilfiger este născut din povestea impresionantă a tânărului modest Tommy Hilfiger, dintr-un mic orășel numit Elmira din New York, care la doar 18 ani și-a deschis propriul magazin de modă, numit People’s Place, în care vindea blugi adaptați viziunii sale. Datorită curajului și încrederii tânărului în talentul său, astăzi brandul omonim deține peste 2000 de magazine, în peste 100 de țări, printre care și România, unde este prezent în peste 15 magazine. Întreaga gamă de produse Tommy Hilfiger, respectiv liniile de colecție Tommy Hilfiger Womenswear, Menswear, Kids și Tommy Jeans , pot fi urmărite în cel mai recent catalog Tommy Hilfiger, în care veți descoperi și promoțiile actuale oferite. Orice colecție poate fi achiziționată din magazine proprii sau partenere, dar și online, așadar vă sugerăm să urmăriți revistele și broșurile editate, pe toate canalele. Prin promoțiile și reducerile considerabile oferite, Tommy Hilfiger oferă acces tuturor iubitorilor brandului la cele mai noi colecții.


Tommy Hilfiger - da fost și va rămâne locul poporului!

După cum știm Grupul Tommy Hilfiger este brandul de notorietate internațională ale cărui baze au fost puse de Tommy Hilfiger, care oferă iubitorilor brandului din România o gamă vastă de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, genți, parfumuri și accesorii casual, atât femeilor, bărbaților cât și copiilor. Acestea sunt disponibile atât în magazine cât și pe platforma online și pe ambele canale de vânzare, Tommy Hilfiger oferă clienților promoții, avantaje și cadouri exclusive. Pentru a economisi și pentru a beneficia de cele mai atractive oferte, vă recomandăm să utilizați un cod de reducere și să studiați cele mai noi oferte. Totodată, vă sugerăm să urmăriți reducerile acordate la diferite categorii de produse, inclusiv la categoria outlet, în catalogul Tommy Hilfiger.


Cumpărături la Tommy Hilfiger

Când spunem Tommy Hilfiger, spunem tot ce ne putem dori în materie de modă casual. Începând de la articolele de îmbrăcăminte și încălțăminte, până la accesorii și parfumuri, Tommy Hilfiger este locul unde atât femeile, bărbații cât și copii își vor găsi piesa preferată, la un raport corect calitate preț. Fie că sunteți atrași de cumpărături în magazine cu concepte elegante și unice, fie că preferați cumpărăturile online, Tommy Hilfiger vă oferă promoții și avantaje multiple. Accesați oferta de weekend sau de sezon informându-vă din reviste și pliante Tommy Hilfiger. Pentru a urmări noile colecții, locații, program și ore de deschidere, vă sugerăm să studiați un catalog Tommy Hilfiger săptămâna viitoare. Informațiile complete privind ofertele, reducerile, promoțiile, livrare și retur sunt disponibile pe https://ro.tommy.com/.

Magazinul dvs. Tommy Hilfiger

Vizualizați cele mai recente cataloage și oferte de la Tommy Hilfiger și nu plătiți niciodată mai mult decât ar trebui. Tommy Hilfiger are 0 magazine în România cu oferte competitive săptămânale. În cel mai recent Catalog veți găsi oferte, care sunt valabile de la 04-12-2023 până la 10-12-2023. Săptămâna aceasta există 0 produse, pe care le puteți cumpăra la reducere și, probabil, la cel mai mic preț posibil. Nu ratați oferte precum: Figurină cu LED, Clementine calitatea l kg și BONJOUR DE PARIS FLORAL! Desigur, Tommy Hilfiger oferă mult mai multe produse, care momentan nu sunt la reducere. Le puteți comanda din magazinul online sau le puteți ridica de la un punct de ridicare sau de la un magazin din zona dvs. Alegeți cea mai apropiată locație cu „găsește locația” din meniul de mai sus, de lângă caseta de căutare. De asemenea, puteți găsi mai multe informații, cum ar fi programul de deschidere al magazinului dvs. din Brașov, București, Cluj-Napoca sau orice alt magazin din România, pe site-ul web Tommy Hilfiger.

Dacă nu găsiți ceea ce căutați în catalogul Tommy Hilfiger, verificați oferte de la magazine similare din aceeași categorie: Haine și Incaltaminte, cum ar fi Pepco, New Yorker sau Peek & Cloppenburg. S-ar putea să găsiți acolo produsul pe care îl căutați la cel mai mic preț. Pe lângă promoțiile din catalog, puteți economisii bani și la Tommy Hilfiger cu un cod de reducere. Verificați site-ul Tommy Hilfiger pentru a-l obține pe al dvs.

Întrebări frecvente despre Tommy Hilfiger

Unde pot găsi un magazin Tommy Hilfiger în apropierea mea și programul actual de funcționare?

Am colectat în baza noastră de date, toate informațiile cu privire la programul actual de funcționare al tuturor magazinelor Tommy Hilfiger. Introduceți orașul dvs. sau lăsați-ne să vă detectăm automat locația și veți obține o prezentare generală a tuturor magazinelor Tommy Hilfiger din zona dvs. Vă rugăm să rețineți că programul de funcționare se poate modifica în timpul sărbătorilor legale și în weekend.

close-icon close-icon

Unde pot găsi un magazin Tommy Hilfiger în apropierea mea?

Dacă doriți să aflați unde se află cel mai apropiat magazin Tommy Hilfiger, aruncați o privire în pagina Locație. Veți găsi cu ușurință cea mai apropiată sucursală Tommy Hilfiger prin intermediul locatorului nostru de sucursale. Permiteți-ne să vă cunoaștem locația și veți primi o prezentare generală a tuturor magazinelor Tommy Hilfiger din zona dvs. cu orele de deschidere potrivite. De asemenea, puteți verifica manual o anumită locație. Tommy Hilfiger are, de exemplu, magazine în Brașov, București și Cluj-Napoca.

close-icon close-icon

Câte magazine are Tommy Hilfiger?

Tommy Hilfiger are diverse magazine în România. Magazinul din categoria Haine și Incaltaminte are filiale, de exemplu, în Brașov, București și Cluj-Napoca. Permiteți-ne să vă cunoaștem locația pentru a găsi cel mai apropiat magazin Tommy Hilfiger. Vă rugăm să rețineți: unele magazine de pe site-ul nostru au doar un magazin online.

close-icon close-icon

Tommy Hilfiger promoții

🛍️ Tommy Hilfiger cataloage: 0
🆕 Oferte noi: 0
🏷️ Categorie: Haine și Incaltaminte
🕰️ Cea mai recentă actualizare a catalogului: 10.11.2022
Trimis cu succes
Ceva n-a mers bine. Vă rugăm să încercați din nou